تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: نمایشگاه کتاب و برنامه نویسی

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض نمایشگاه کتاب و برنامه نویسی

سلام به همه دوستان عزيز

همونطور که ميدونيد نمايشگاه کتاب نزديک شده و مطمئنا بعضي از شما هم مثه بنده سري به نمايشگاه خواهيد زد.
    يکي از مشکلات خيلي از کسائيکه ميرن نمايشگاه اينه که از قبل تصميم خاصي براي خريد ندارن و غالبا ميرن تا ببينن اگر چيزي چشمشون رو گرفت و يا جايي تخفيف بالايي وجود داشت خريد کنن. فارغ از اينکه چقد اين مساله صحيحه، خاستم يه محلي ايجاد کنم که حداقل امسال رو با شناخت بهتري از کتاب هائي که احتمالا ميخواهيم بخريم به نمايشگاه بريم.
    جمله معروف "بجاي خريد چند کتاب، کتابهاي گاج را چند بار بخوانيد" رو حتما شنيديد. بنظر من اين يه حرف جالب در مورد هر کتاب خوب و مفيديه. متاسفانه هر کدوم از ما تو هر موضوعي چند تا کتاب داريم ( يا خونديم ) به خيال اينکه مطالب را بيشتر و بهتر بياموزيم در حاليکه فکر ميکنم اگر يه کتاب کامل و خوب تو اون موضوع رو چند بار بخونيم نتيجه بهتري خواهيم گرفت ( البته کتاب کامل که کم پيدا ميشه ولي منظورم نسبت به کتاب هاي ديگه تو اون موضوعه مثلا تو گرامر زبان انگليسي کتاب جناب مديري يک کتاب کامل و مرجع حساب ميشه )

يکي از بهترين راه هاي انتخاب کتاب مشاوره گرفتن از کسائيه که اون کتاب رو خوندن. حتما همه ما کتاب هائي رو خونديم که ديگران هنوز اون رو مطالعه نکردن و قصد خريد يا خوندنش رو دارن.
    خيلي خوبه که اينجا رو بعنوان محلي براي تبادل نظر در مورد خريد کتاب تو موضوعات کامپيوتري خصوصا برنامه نويسي قرار بديم.
    اول خودم شروع ميکنم. من ميخوام کتابهاي جديد و به زبون فارسي در مورد vb.net ، C#.net، sql server و asp.net بخرم. خوشحال ميشم دوستان پيشنهاداتشون رو ارائه بدن تا پول و وقت محدودم رو صرف کتاب هاي غير مفيد نکنم.

پ.ن1: دوستان توجه کنند که اينجا فقط کتابهاي مفيد تو زمينه مورد درخواست شما معرفي ميشه و اينکه ميخواهيد فايل pdf اش رو گير بياريد يا بخريدش با خود شماست.
    پ.ن2: اگر آقا پيمان اجازه بدن دوستان موارد ديگه مربوط به نمايشگاه رو هم اينجا بيان کنن مثلا نحوه و زمان ثبت نام براي دريافت تخفيف دانشجويي و ... ( البته لطفا به اين واسطه تاپيک رو انتقال نديد. اگر امکانش نيست اين موارد ذکر نخواهد شد )

2. 4 کاربر از اسطقس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی هیچکس نبود کمک کنه؟

کاربر فعال انجمن عکاسی sara_program's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام ماشالا اينقدر توضيح نوشتين كه من حوصلم نشد همشو بخونم. دوست گرامي بستگي داره كتاب را واسه چي بخواي بخري! اگه بخواين كه واسه كنكور بخريد كه خودتون بايد منبعش رو پيدا كنيد اما اگه مي خواين ياد بگيرين نميشه صد در صد گفت فلان نويسنده توي همه ي كتاب ها قوي هستش.
    شما دقيقا بايد بگين چه كتابي رو مي خواين تا دوستان كمك كنند. مثلاً برنامه نويسي دلفي كتاب جعفرنژ‍اد فوق العاده هستش (اگرچه دلفي ديگه منسوخ شد) ولي كتاب c جعفر ن‍ژاد خيلي پيچونده و يا اينكه مدار منطقي مقسمي عالي توضيح داده ولي سيستم عامل مقسمي خيلي ابتدايي توضيح داده و سيستم عامل مهرداد فهيمي كامل و منبع هستش.

5. 2 کاربر از sara_program بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن دات نت عــــلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

بنام خدا.
    سلام.
    من اهل کتاب خوندن نیستم.
    واضحتر بگم 99 درصد تمرین میکنم و 1 درصد مطالعه.
    و این رو هم به همه پیشنهاد میکنم که اگه کتابی برای مطالعه انتخاب میکنید اول اینکه سعی کنید کتابی رو که مبتدی توضیح داده انتخاب کنید تا فسفر کمتری جهت درک مطالب بسوزونید!
    و هر مطالعه ای که میکنید حدود 10 بار به روش های مختلف اونو تمرین کنید.سعی نکنید همه تمرین ها رو در یک زمان انجام بدید.زمان هاتونو عوض کنید.امروز چندتا تمرین انجام بدید فردا همون تمرین ها رو با روش های مختلف انجام بدید.
    این تجربه شخصیه منه که مطالعه اونطور که فکر میکنید به شما کمک نخواهد کرد.مورد اصلی پیشرفت و ترقی، تمرین و پشتکار هست.
    موفق و سربلند باشید در پناه حق.

7. این کاربر از عــــلی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بجاي خريد چند کتاب، کتابهاي گاج را چند بار بخوانيد
    چی؟ عجب رویی داره این کاج!!

من ميخوام کتابهاي جديد و به زبون فارسي در مورد vb.net ، C#.net، sql server و asp.net بخرم. خوشحال ميشم دوستان پيشنهاداتشون رو ارائه بدن تا پول و وقت محدودم رو صرف کتاب هاي غير مفيد نکنم.
    هیچ کتابی نخر.....!!!!البته اگر میخوای برا برنامه نویسی کار کردن و یاد گرفتن بخری....

برا کنکور هم کتاب های مقسمی تو برنامه نویسی خوبه!!

ولی اگر انگلیسی بلدی، کتاب های ایپرس و راکس برنامه نویسی معمولا کتاب های خوبی هستن....احتملا تجربه ی چندانی ندارین، پس حتمی کتاب های بیگنینگ رو بخرین...!!! مرحله ی حرفه ای تر، کتاب های پرو و بعدش سولوشن دیزاین ها حرفه ای ترین کتاب ها هستن....
    اول ایپرس....خیلی خوب کار میکنه... بعد راکس....بعد اورایلی ها....

میانگین قیمت هاش هم بین ۴۰ تا ۱۵۰ تومن هستش!!!!

کتاب اموزش برنامه نویسی فارسی = پول رو در فاضلاب ریختن!

9. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سال اولی که بنده برای نمایشگاه کتاب رفتم یک روز کامل زمان صرف کردم تا کتاب مورد نظرم رو پیدا کردم البته کتابی که تهیه کردم در بازار هم موجود بود

این شد تجربه ای برام که اگر قرار هست بروم نمایشگاه کتاب از قبل سری به بازار کتاب در شهر بزنم و کتاب های مختلف و قیمت ها رو بررسی کنم یا حداقل نیازهایم رو یاداشت کنم و در مورد اونها حتما تحقیق کنم که کدام کتاب ارزش مطالعه یا خریدن نداره یا فلان کتاب سطحی توضیح داده و ....

به شما هم پیشنهاد میکنم همین کار رو انجام بدهید .

معمولا در نمایشگاه کتاب شاید شاید از بین 100 کتابی که در مورد برنامه نویسی هست 5 تا از کتاب ها جدید باشه شما میتوانید 95 کتاب دیگه رو در بازار تهیه یا مشاهده کنید

نمایشگاه کتاب جای خوبی برای تخفیف گرفتن هست سال گذشته بنده 300000 هزار تومان کتاب رو با 50% تخفیف خریدم

در مورد کتاب های برنامه نویسی بهتره یک کتاب بخرید و کامل مطالعه کنید تا اینکه 10 تا کتاب برنامه نویسی تهیه کنید و هیچ کدام رو به پایان نبرید

11. این کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه god of war 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام.
    بیشتر گفتنی هارو دوستان گفتن :-)
    ولی چون پیغام دادید از احترام بدوره که جواب ندم.
    بنده سری کتابهای How to program مربوط به Deitel رو در آموزش برنامه نویسی ترجیح میدم.اگر به زبان انگلیسی مسلط هستید بهتره سراغ کتابهای فارسی زبان نرید اما ترجمه های خوبی هم وجود داره مثل کتاب:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که ترجمه دکتر حسین ابراهیم زاده قلزم هست.البته در حال حاضر نمیدونم موجود باشه یا نه.
    کتابهای جعفر نژاد رو اصلا توصیه نمیکنم.
    در کل مطلبی مناسب مطالعه هست که ارزش وقتی که برای اون صرف میشه رو داشته باشه.
    ----
    اینم یک عکس از جلد از ترجمه ایی که در بالا گفتم.(عکس قدیمی هست شاید همین ترجمه با جلد دیگری هم منتشر شده باشد)
    Last edited by god of war 2; 30-04-2012 at 13:42.

13. این کاربر از god of war 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بی نهایت از لطف عزیزان ممنونم. چند نکته که تو کمک هاتون براتون ابهام داشت توضیح میدم:

1. من برای یادگیری شخصی نه کنکور یا پاس کردن درس ها میخوام کتاب بخرم. اونم فقط و فقط تو حوزه net.
    خب بعضی دوستان ظاهرا خیلی با کتاب خریدن موافق نبودن. اکثرا هم میگن کلاس رفتن نداره! ( یعنی کلاس فایده نداره ) پس یعنی باید خودم با خودم همینطوری یاد بگیرم؟ بفرض ممکن بودن بنظرتون زمانبر نیستش؟

2. زبانم بدک نیستش و pdf کتابهای انگلیسی را دارم. اما وقتی خاستم بخونم دیدم بقول علی آقا فسفر زیادی ازم میبره. یعنی هم باید دقت کنم و ترجمه کنم. هم اینکه یاد بگیرم. خب این یکم برای شروع برام سخته. آخه خب خیلی صفر کیلومترم!

3. من دوس داشتم اسم چند کتاب را بگیرم ولی ظارها تو این مساله هم خیلی شرایط مشخص نیست. کلا من قبلا که آشنلائی نداشتم ولی الان مدتیه که تو این فیلد وارد شدم فهمیدم هیچ راه مشخص و همه پسندی وجود نداره و خیلی تو این زمینه اختلاف نظر وجود داره. فکر میکنم فقط تو ایران باشه که شما بخوای یه چیز رو یاد بگیری ولی راهش مشخص نباشه. قاعدتا باید طی مسیر سخت باشه نه یافتن مسیر!

4. دوستان بی زحمت احسانشون رو متوقف نکنن و بازم بیان

15. این کاربر از اسطقس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خوب، حالا بهتر شد....
    میتونی این کتاب رو بگیری و مطالعه کنی:
    c# for programmer's 2010 دیتل......
    این کتاب حدود ۴۰ تومن هستش....نسخه ی ۲۰۰۵ اش تو ایران ترجمه شده و تو فارسی بهترین منبع هستش(کتاب هاشمیان)...میتونین اون کتاب رو بخونین...به هر صورت، pdf هردوشون رو من قبلا اپ کردم برا دوستانم....

چیزی که هست اینه که برنامه نویسی یکی از فسفر سوز ترین کارهاست...واقعا باید زحمت بکشین و هر کسی هم متد و سلیقه ای داره!!حالا وقتی وارد بشین و ببینین که برای یه جمع ساده،۵۰۰ تا راه حل هست که از یک خط کد تا چندین خط کد میگیره و همه هم استفاده میشه، سلیقه ای بودن رو می بینین.....

باید وبلاگ های msdn و ویدیو های channel 9 رو داشته باشین، سایت ها و وبلاگ های اموزشی که صدها تا هستن رو روزانه دنبال کنین که به قول معروف، کاملا اپدیت باشین!!!

کتاب ها رو از اینجا دانلود کنین:
    کد:
    کاتب هاشمیان:
    کد:
    سایت برنامه نویس برای فارسی، و کود پروجکت و سی شارپ دولوپر برای انگلیسی سایت های پرسش و پاسخ هستن و اموزش....سایت استک اورفلو هم هستش که برای پرسیدن سوال هستش.....
    کد:
    کد:
    کد:
    کلاس های مختلف هم هست که شهریه هاش از ۲۰۰ تومن شروع میشه...به جای این دویست تومن،به سایت اغازه برید!! در قسمت اموزش های ویدیویی، اموزش کامل سی شارپ داره...یکی مال مهندس کیانیان،یکی بدون اسم...هر دو رو دانلود کنین... اول اون بدون اسمه . بعد مال مهندس کیانیان....

بعدش میتوین بیاین رو wpf و کار کنین...
    کلی کتاب هست که کم کم باهاش اشنا بشین...

اگر هم فکر میکنید که حوصله ی این همه کارو ندارین(کتاب و فیلم و جزوه و سایت و ...) ،میتونم بگم احتمالا موفقیت خیلی کمه!!ولی میتونین با کلاس و اینا شروع کنین...

هر وقت هم سوالی پیش بیاد،اینجا پاسخ میگیرن

17. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب، حالا بهتر شد....
    ............................
    هر وقت هم سوالی پیش بیاد،اینجا پاسخ میگیرن

بی نهایت ممنونم دوست عزیز
    راستش در حال حاضر دارم pdf هاشمیان 2005 را میخونم. کتابهای pdf موجود را اکثرا دانلود کردم. الان تقریبا با vb.net آشنا هستم. ولی با مشاوره هائی که گرفتم میخوام کار اصلی رو روی سی شارپ انجام بدم.

واقعا برام عجیبه که یادگیری برنامه نویسی اینقد کم هزینس! نه نیاز به کلاس داره نه خرید کتاب!

راستش لطف دوستان باعث شد تا بیشتر مزاحمشون بشم.

من یه تاپیک دیگم قبلا زده بودم تا بتونم از کمک دوستان بهره ببرم که متاسفانه اونم مورد توجه قرار نگرفت.

آدرس اون تاپیکم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

19. این کاربر از اسطقس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •