سلام
سیستم میخوام برای کار حرفهای با افترافکت، دوستان چی پیشنهاد میدین؟
آیا گرافیک کوادرو(Quadro) یا فایرپرو(FirePro) بدردم میخوره؟
قیمت سری های مختلف گرافیک Quadro رو هم اگه کسی داره لطفا بگه (قیمت ریالی)
سلام
سیستم میخوام برای کار حرفهای با افترافکت، دوستان چی پیشنهاد میدین؟
آیا گرافیک کوادرو(Quadro) یا فایرپرو(FirePro) بدردم میخوره؟
قیمت سری های مختلف گرافیک Quadro رو هم اگه کسی داره لطفا بگه (قیمت ریالی)
سلام
CPU:intel Core i7 2600K~610t
MB:ASRock Z68 Extreme3 Gen3~250t
Ram:Corsair XMS3 1600 2*4GB~120t
VGA:Gianward 570GTX1GB~500t
PSU:Cooler Master Silent Pro M600W~150t
HDD:Seagate 7200RPM 500GB~155t
SSD:OCZ Agility 3 60GB SATA III~250t
ODD:Lite-on X24~30t
Case:Magnum II plus ~65t
در مورد کوادرو عرض کنم که تاثیر داره نسبت به سری گیمینگ البته به شرط قیمت!!
در ایران متاسفانه سریای خوب کوادرو و فایر به طور غیر عادی گرونه بالای 1.000 تومن هست
موفق باشید
این سیستم خوبه ولی خب مگه من میخوام بازی کنم که شما gtx570 پیشنهاد دادین؟ این گرافیک که هیچ کمکی برای کار رندرینگ انجام نمیده!
لطف کنید همین سیستم رو با یه گرافیک کوادرو یا فایر پرو برام بگید.
برا چی انجام نمیده شما مدرکی برای این حرف دارید بگید؟
من مدرکی ندارم ولی خب هیچ جا ندیدم کارت گرافیک های مخصوص گیم به کارهای رندرینگ کمکی کنند غیر از این که از CUDA بخواد استفاده کنه که من نمیدونم افترافکت استفاده میکنه یا نه؟
شما بنچمارکی در این مورد دارید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو یک مطالعه ای بفرمایید بعد اگه بازم در این مورد شک داشتید از خود ایشون بپرسید چون تجربه خرید کوادرو روداشتن
اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته با گرافیک 480GTX
ممنون نگاه کردم، نا امید کننده بود! البته من هنوز هم نمیدونم افتر افکت از CUDA استفاده میکنه یا نه، چون اگه استفاده نکنه 570 ارزشی نداره
لینک بنچ رو هم بنظرم اشتباه گذاشتین!
اگه فقط کار شما AE هست که عامل اصلی اون CPU هستش این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نگاه کنین حرفی از CUDA نزده
این نقل قولشWe have not examined CUDA acceleration in these After Effects tests because Adobe has yet to code for it. The application does support OpenGL acceleration, which we used across the board, but that’s different than the GPGPU boosting we wanted to examine here.
Last edited by BMW.M3_E46; 23-04-2012 at 14:32.
ممنون پس اگه اینجوره بهتره که رم و CPU رو ببرم بالا، چی پیشنهاد میدید؟ راستی رم حداقل باس 2000 باشه.
CPU که انتخاب شده براتون که فعلا در این بنچ نامبر 1 هستش!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رم هم میتونید یه 120 تومن بذاری روش بشه 16GB !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)