تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 28

نام تاپيک: نظر در باره ایجاد مبحث در مورد Animation و Rig

داره خودمونی میشه Bubo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

14 نظر در باره ایجاد مبحث در مورد Animation و Rig

سلام
    من هرچی تو این فروم های فارسی گشت گذار کردم هیچ مبحثی در مورد Animation و یا Rig ندیدم.
    مباحثی که اصلا طرفش نمیرن.
    خود ما تا حالا چند پروژه انیمشین برای صبا و شبکه دو کار کردیدم ولی هر وقت دنبال انیماتور گشیم و دعوت به همکاریشون میکردیم رومون نمیشد در مورد انیمیشنشون نظر بدیم.

نمیدونم چرا کسی به این سمت نمیره
    الان انیمیشن هایی هم که از TV پخش میشه واقعا خنده داره و جای تاسف داره که طرف چجوری تونسته اینجوری یه شخصیت رو حرکت بده، خوب که کار نکردن بد هم کار کردن، منظورم اینه که مثلا وقتی به طرف گفته میشه یه BOX رو از این ور key بزن ببر اون ور به جای یه حرکت ساده یک خطی اون وسط ایجاد ارور میکنه یعنی کار ساده درست رو هم خراب میکنن.

قصد من از این حرفا این بود که یه فکری بکیند، به خدا خسته شدیم، اگه موافقید و دوس دارید به بحث کلی جدی هم در این مورد ایجاد کنیم

2. 5 کاربر از Bubo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

مباحث که هست مشکل این جاست که مباحث جدا سازی نمیشن و به مرور زمان میرن پایین و خاک میخورن

متاسفانه اینجا هیچ کدوم از مباحث جدا نمیشن و مبحث مخصوصی ندارن زدبراش مودلینگ ریگینگ تریدی مکس مایا راینو اتوکد ... همه باهم قاطی هستند

حدود دو سال پیش در مورد جداسازی صحبت شده بود که مدیریت گفت نمیشه
    Last edited by *Forgotten*; 22-04-2012 at 23:07.

4. 3 کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ممنون از نظرت ولی من بیشتر منظور خود مبحث Animate بود.
    آخه اگه شما هم یه سری به سایت CGART.ir بزنی میبینی که همه تو کار مدل ، تکسچر، لایت و پینت هستن ، کسی اصلا طرف Animate نمیره، چیزی که بیشترین نقش رو توی یه فیلم انیمیشنی داره.

یا کلا بخشی ایجاد شه که همه به صورت حجم بسیار پایین کارای متحرک سازیشون رو بذارن تا روشون نظر داده بشه و تصحیح بشن.
    و یا فوت و فن های متحرک سازی بیان بشه.
    ولی با یه نظر بندازی میبینی این همه این پست رو دیدن ولی انگار نه انگار، مثل اینکه خیلی کم پیدا میشه کسانی که بخوان برن طرف انیمیت.

6. 2 کاربر از Bubo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

در مورد گالری که کارهای خودشونو بزارن فکر نکنم موافقت کنن
    ولی در مورد آموزش ریگ و انیمیشن ایجاد یک مبحث باید با مدیرت صحبت بشه

8. 2 کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مبحث که باید ایجاد بشه ولی چرا کاراشون رو نذارن؟ واسه حجم آپلود میگی؟ که اگه منظورت اینه با تبدیل کردن به Low FLV حجم زیر 4M میشه

داره خودمونی میشه ALI2019's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظر من هم اینکار حتما باید انجام بشه چون واقعآ بحث انیمیشن خیلی مهمه و یکی از بزرگترین نقطه ضعف های ماست!!!!!!!!!!!!

11. 2 کاربر از ALI2019 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ضعف چه عرض کنم !!! خیلی خیلی نصبت به چیزای دیگه عقبیم.
    نمیدونم تا حالا تو پروژه ای کار کردین یا نه ولی وقتی انیمیت ها رو که میبینی داغون میشی
    نمیگم من الان اوج کارم، نه ، خود من هم چون اصولا تو همه پروژه ها آچار فرانسم نتونستم خوب رو یه چیز تمرکز کنم ولی اینو از خودم مطمئنم که اگه یه 6 ماه بشینم پاش کلش رو میخورم.
    چون همین الان که بدون سورس درسی پیشرفت کردم و تازه رفتم سراغ فوت و فنهاش میبینم خیلی از نکات ریزش رو خودم واسه خودم اختراع کردم.
    خلاصه منظورم اینه که باید روُش خیلی خیلی کار بشه که تا حالا 3 نفر طالب داشته

13. 5 کاربر از Bubo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Snap CG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آقا ناراحت نباش. هر کسی که تو کار سه بعدی باشه بالاخره یه روز به اونجا میرسه که بره سر انیمیشن. ولی نسبت به دیگر بخش ها موافقم بهش کم توجهی شده.

15. این کاربر از Snap CG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

اینجا چنتا مسئله پیش میاد

اگه مبحث مورد نظر رو درست کنیم باید مباحث دیگه هم باید ساخته بشن مثلا مدلینگ...
    تکلیف این همه پست قدیمو جدید رو هم باید روشن کرد یا باید اینارو مرتب کرد (که بسیار وقت گیره ) یا به حال خودشون ولشون کرد و بعد از ایجاد مباحث باید همه پست هاشونو با توجه به مبحث بدن که این معقولتره مدیریت فکر نکنم حوصله داشته باشه 1هزاران پست رو مرتب کنه

من که سعی خودمو چند سال پیش برای ایجاد مباحث مختلف و جداسازی کردم حالا شما سعی تونو بکنبد شاید به نتیجه ای برسید ما که نتونستیم مدیریت رو راضی کنیم

موفق باشید

خودمم در حال ریگ یه کاراکترم و انیمیت کردنش حالا اگه به سلامتی اگه مبحث ایجاد شد میزارم اونجا تا نظر بدن

17. 5 کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آقا ناراحت نباش. هر کسی که تو کار سه بعدی باشه بالاخره یه روز به اونجا میرسه که بره سر انیمیشن. ولی نسبت به دیگر بخش ها موافقم بهش کم توجهی شده.
    شاید بعد از مدتها برن سمتش ولی چه جوری؟ بهت میگم چجوری

این جوری: ((بسم الله الرحمان الرحیم انیمیت کاراکتر ))

یعنی بهشو بگی عزیز اول زمان بندی رو باید یاد بگیری بعد تازه به یه جسم کوچیک جون بده که اصولا هم یه توپ، بعد مباحث دیگه تا آخرش برسی به انیمیت کاراکتر گوش نمیدن.

الان همین انیماتور ها هم بهشون بگب بابا یه مقدار تو انیمیتت از روتوسکوپی استفاده کن بهت میخندن.

خلاصه این بخش به شدت از بخشهای دیگه عقبه. دیلشم سخت بودنشه. میترسن برن سمتش. الان اگه کسی بلد باشه پر درآمد ترین بخش انیمیشنه.

19. 2 کاربر از Bubo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •