تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 7 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 70

نام تاپيک: سایت بین المللی بازیهای مستقل ؟

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض سایت بین المللی بازیهای مستقل ؟

من یه ایده جدید دارم, ایجاد یه سایت بین المللی واسه بازیهای مستقل و معروف شدن بازی های مستقل ایرانی و فروشش تو سایت های معتبر خارجی
    این شیوه ساخت بازی مستقل و انتشارش رو دی وی دی کار اشتباهی هست چون هیچ شرکت ناشری تا وقتی که میتونه بازیهای مجانی خارجی رو رایت کنه رو دی وی دی نمیاد بازی های مستقل رو وارد بازار کنه
    چون تو ایران هم واقعا بازی مستقل خریدار نداره و کسی مجانی هم بازی نمیکنه

اما تو سایت های خارجی حاضرن تا 10 حتی 20 دلار هم واسه بازیهای آرکید و هاردکور پول بدن
    پس اصلا به ایران و بازار ایران فکر نکنید یه بازی مستقل خیلی راحت میتونه تو سایت های خارجی فروش بره اما اول باید واسه خودش اعتبار کسب کنه

حالا طرح من چیه ؟

بیاییم به رهبری یکی از بازی سازهای مستقل این انجمن یه سایت انگلیسی زبون مخصوص بازیهای مستقل راه اندازی کنیم
    تو اون سایت شروع کنیم به جذب کاربر و ساخت بازی مستقل ساده و قرار دادن آموزش و ... ( یه سایت انگلیسی زبون خیلی راحت میتونه کاربر جذب کنه )

یکی از بچه هایی که تو کار بازیهای مستقل خیلی فعالیت کرده مثل مهدیار یا احسان بیاد رهبری گروه رو به عهده بگیره و طرحو عملی کنیم
    هفت هشت نفر جمع بشن و این سایت انگلیسی زبون رو راه اندازی کنن . کسایی هم که زبان انگلیسیشون خوب نیست من یه طرح دارم که این مشکلو برطرف میکنه

این سایت حالا چه سودی داره ؟
    تو این سایت همه میتونن مثل قبل به بازی سازی مستقلشون ادامه بدن و اگه مطلب و آموزشی چیزی دارن بزارن با این فرق که همه از همه کشورهای جهان کارشون رو می بینن و دیگه فعالیتشون فقط مربوط به ایران نمیشه . هم اینکه توی سایت خودشون فعالیت میکنن نه یه مبحث

بعد از یه مدت و معروف شدن سایت این 7-8 نفر بازی سازی مستقل میتونن با همکاری هم یه بازی مستقل در حد بازیهای مستقل معروف و پرفروش خارجی بسازن و به لطف معروف شدن سایت این بازی میتونه تو سایت هایی خارجی معتبر فروش بازی قرار بگیره
    فکر کنید مثلا بازی حداقل 5 میلیون فروش داشته باشه به هرکس نفری 700 . 800 تومن میرسه .تو آینده هی میتونه این بیشتر و بیشتر بشه تا شاید یه روزی حتی به بازی پرنده های خشمگین برسه!

مخصوصا الان که کلا فروش بازیهای فیزیکی داره کمرنگ میشه و به زودی با سیستم های ابری که اومده فروش همه بازیهای اینترنتی میشه

کسی که میتونه رهبری کارو قبول کنه بیاد اعلام آمادگی کنه . رهبر گروه حالا تعهد نداره که حتما تا آخر کار کارو مدیریت کنه . میتونه اگه خسته شد یا هرچی رهبری گروهو به یکی دیگه از بچه های گروه بده
    چون هیچ فرقی بین این 7 - 8 نفر شروع کننده این طرح وجود نداره و از نظر مادی و معنوی و دسترسی و .... همه تو یه سطح هستن
    هرکس از شروع کننده های این طرح میتونه هر طرحی که داشت و مطرح کنه و اگه اکثریت رای موافق رو آورد طرحو اجرا کنه. پس هیچ فرق و حس مالکیتی واسه کسی به وجود نمیاد

واسه شروع سیستم سایت میتونه mybb باشه که در این صورت هزینه راه اندازی سایت میشه نزدیک 40 تومن و سهم هرکدوممون 5 هزار تومن میشه

من تو شهرستان دارم سخت کار میکنم اما اگه این طرحو بتونیم پیاده کنیم منم تا جایی که وقت داشته باشم تلاش خودمو میکنم ...

2. 6 کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

گرفتن درگاه visa یا master card برای ریختن پول خیلی سخته

4. 5 کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی lord arthas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من میتونم سایتو راه بندازم تو ساخت بازی هم هستم ( Mybb سیستم فروم سازیه من WP رو برای این کار پیشنهاد میدم قالب های خوبی با این موضوع داره )

6. 2 کاربر از lord arthas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هفت هشت نفر جمع بشن و این سایت انگلیسی زبون رو راه اندازی کنن . کسایی هم که زبان انگلیسیشون خوب نیست من یه طرح دارم که این مشکلو برطرف میکنه
    شما این مشکل رو حل کن من چاکرتم بازی چیه - جونم برات میدم

ولی بی شوخی من انگلیسیم زیاد جالب نیست یا بهتره بگم اصلا جالب نیست .

در مورد این سایتم به نظرم اگه همین سایت بازی های مستقل رو گسترش بدیم ( همین که مهدیار راه انداخته ) میتونه خوب باشه .

8. 2 کاربر از iload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

ایده فوق العاده عالی ای هست و باهاتون هم عقیدم که جواب میده ولی این مشکل بالاییه که آقااحسان گفتو چکار کنیم؟! به نظرم باید راه حلی بهتری پیدا کنیممطمئنا میشه یه جور دیگه پول رو دریافت کرد

10. 2 کاربر از AMIR REZAs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال armin_555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Minas Tirith

پيش فرض

ایده ی توپیه ولی خب یه سری مشکل هست مث همینی که احسان جان گفت. اگه این مشکلات حل شه خیلی ایده ی خوبیه و احتمالا جواب میده.

12. این کاربر از armin_555 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ثبت دامین هاست راه اندازی سایت هم با من ...فاز منفی ندین دیگه :|

14. این کاربر از lord arthas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یه تجربه جدیده یا موفق میشیم یا نه, اگه موفق شدیم که خوب خیلی عالیه اگه هم نشدیم که میشه یه تجربه.

دردسر که داره ولی شدنیه. مثلا سایت زیرو ببین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من میتونم سایتو راه بندازم تو ساخت بازی هم هستم ( Mybb سیستم فروم سازیه من WP رو برای این کار پیشنهاد میدم قالب های خوبی با این موضوع داره )
    WordPress یکم رسمی نیست واسه اینکار. به نظر من واسه شروع که فعالیت سایت در حده صفره مطالب رو تو فروم قرار بگیره و با پیشرفت سایت یه صفحه اصلی اختصاصی طراحی کنیم براش

شما این مشکل رو حل کن من چاکرتم بازی چیه - جونم برات میدم

ولی بی شوخی من انگلیسیم زیاد جالب نیست یا بهتره بگم اصلا جالب نیست .

در مورد این سایتم به نظرم اگه همین سایت بازی های مستقل رو گسترش بدیم ( همین که مهدیار راه انداخته ) میتونه خوب باشه .
    من واسه این مشکل یه راه پیشنهادی میدم الان . ببین اونهایی که زبانشون ضعیفه میتونن پست هاشون رو تو مبحث خصوصی به صورت فارسی بدن و بچه های دیگه ترجمه اش رو واسشون قرار بدن و اونا هم کپی پیست کنن تو سایت

ایده فوق العاده عالی ای هست و باهاتون هم عقیدم که جواب میده ولی این مشکل بالاییه که آقااحسان گفتو چکار کنیم؟! به نظرم باید راه حلی بهتری پیدا کنیممطمئنا میشه یه جور دیگه پول رو دریافت کرد

آره قابل حل شدنه . یعنی 8 تا آدم گنده نتونن از پس اینکار بر بیان به چه درد میخورن ؟
    راه حل داره

ایده ی توپیه ولی خب یه سری مشکل هست مث همینی که احسان جان گفت. اگه این مشکلات حل شه خیلی ایده ی خوبیه و احتمالا جواب میده.
    کاری که مشکل نداشته باشه کار نیست. لذت کار به همین مشکلات و حل کردنشه

ثبت دامین هاست راه اندازی سایت هم با من ...فاز منفی ندین دیگه :|
    خیلی خوبه فقط شماره کارتتون رو بدید که بچه ها سهمشون رو بریزن
    این نفری 5 تومن واسه این نیست که هزینه راه اندازی سایت سبک بشه . واسه اینه که همه به یه اندازه حس مسئولیت داشته باشن رو سایت و از نظر مالکیت هم همه تو یه سطح باشن

یه چیز دیگه اینکه بهترین و معتبر ترین سرویس میزبانی وب که من تو ایران دیدم نجوا هاسته
    پشتیبانی عالی و کیفیت واقعا عالی داره . اگه خواستی ثبت کنی حتما اینجا ثبت کن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by anti-military; 21-04-2012 at 19:03.

16. این کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

والا الان اکثر سایت های معتبر رو HostDL سوارن این نجوا هم یک نگاه میندازم

18. 2 کاربر از lord arthas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آره اینم به نظر خیلی معتبر میاد. اگه قیمت هاش نجومی نباشه خوبه

صفحه 1 از 7 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •