من متولد 1371 هستم و هنوز زیاد ریش ندارم بیشتر روی گردنم دراومده و روی صورتم خیلی کمه دوسال پیش آزمایش هورمونی دادم متخصص غدد که دید گفت مشکلی نداری و دارو نمی خوای آیا بازم لازم هست که دوباره مراجعه کنم به متخصص غدد برای چکاپ ؟
من متولد 1371 هستم و هنوز زیاد ریش ندارم بیشتر روی گردنم دراومده و روی صورتم خیلی کمه دوسال پیش آزمایش هورمونی دادم متخصص غدد که دید گفت مشکلی نداری و دارو نمی خوای آیا بازم لازم هست که دوباره مراجعه کنم به متخصص غدد برای چکاپ ؟
من توی این سن و سال یا حتی بالای 20 هم خیلی ها رو دیدم که عین شما ریش نداشتند ....
فکر نمیکنم مسئله ای باشه![]()
من یه جایی خوندم که حل کردن قرص ld در اب بعد مالیدن اون محلول به صورت باعث رویش ریش میشه درسته ؟
حالا در کل عوارضی نداره این کار ؟؟
شما ببینید که اقوام نزدیک ذکور تون چه جوری بودند
اگه اونا مشکلی نداشتند قاعدتا شما هم فقط باید یه خورده صبر کنید
اون قرص رو منم شنیدم ولی درست نیست
نه اطرافیانم مشکلی ندارن ریششون کامل .
من بیشتر در مورد اون قرص می خوام بدونم که عوارض داره یا نه استفاده اش؟
ّله عوارض داره اين قرص باعث جذب هورمني از طريق پوست ميشه و اين هورمن چون در بدن شما به ميزان صحيح موجوده با اينكار عملا توليد اونو توسط بدن كم ميكنيد و بدن عادت ميكنه كه مصنوعي اونو دريافت كنه اين روند غير قابل برگشت هم ميباشد تقريبا
در آوردن و رويش ريش روي صورت تا سن 24 سالگي ادامه داره پس اصلا نگران نباشيد شما كه سني نداري معمولا كسانيكه در تهران هستيد ديرتر ريش درمي آوردند
بزرگترين دليلش اولا بلوغ جنسي شماست
دوم الودگي هوا تاثير گذاري مستقيم داره
سوم ميزان فعاليت بدني شما هم موثر
توصيه : اگر ميزان سطح هورمني شما fsh آزمايش داديد و مناسبه هيچ نگران نباشيد
خب چی کار کنم زودتر پر شه خب ادم خجالت می کشه جلو رفیق رفقاش همه یمن ریش دارن اون وقت من ریشم کمه...هر چه قدر هم هر کی بگه دلت خوشه ریش می خوای چی کار ما که داریم اعصابمون خورده هر روز باید بزنیم تا جای من نباشه نمی فهمه
![]()
ریشای من واسه تو
دیگه نداشتن ریش هم خجالت داره خدایی ؟!!!
اکثرا دوست دارن کلا در نیاد وقتی واسه زدنشون تلف نکنن
برو خدا رو شکر کن در نمیاد .... عین ما موقع زدن و وقتی در میاد عزا نگیری![]()
نه مشکل الان که نه مثلا وقتی سن شما بودن بپرس اونام اینطوری بودن یا نه مثلا از بابا عمو دایی ... بپرس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)