تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: مژده به فیلم بازها: یه نرم افزار عالی برای ویرایش فیلمهای MKV

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض مژده به فیلم بازها: یه نرم افزار عالی برای ویرایش (سانسور) فیلمهای MKV

سلام، بعد از مدتها بالاخره یه نرم افزار پیدا کردم که باهاش میتونید به راحتی فیلمهای MKV رو ادیت کنید. همونطور که اکثر دوستان میدونن فرمت MKV ویژگیهای خاصی داره که باعث میشه نرم افزارای معمول ویرایش فیلم اون رو ساپورت نکنن. اما این نرم افزاری که میخوام معرفی کنم این کار رو به راحتی هرچه تمامتر انجام میده. با این نرم افزار به راحتی می تونید صحنه هایی رو که نمیخواین، از فیلم حذف کنین و بعد از ویرایش هم در کمتر از یک دقیقه فیلم رو با همون فرمت MKV و با همون کیفیت اصلی ذخیره کنین. این نرم افزار مجانیه و حجمشم حدود 9.8 مگه.
    SolveigMM AVI Trimmer+ MKV دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته ورژن کاملتر این نرم افزار هم هست به اسم SolveigMM Video Splitter که احتیاج به سریال داره. لینک دانلودش همراه با سریال : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by saem; 19-04-2012 at 22:26.

2. 4 کاربر از saem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با این نرم افزار میشه فیلم های mkv رو سانسور کرد ؟ یعنی صحنه ای که می خوای از فیلم حذف نشه ، بلکه فقط سیاه بشه ( تا هماهنگی زیرنویس به هم نخوره )

اگه نباشه جاش خالی می مونه paket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

میدونم جاش نیس اما بی دلیل هم نیس با این نرم افزار
    من فیلم اواتار رو از کسی گرفتم رو هارد۵۰۰ گیگ بود وصل ال ای دیم کردم دیدم بعدش که میخوام بریزم رو فلش ۱۶ گیگ هرکاری میکنم میگه حجم کافی نیس درحالی که فیلم حجمش ۸گیگه جریان چیه که کپی نمیشه ؟؟؟؟
    شرمنده بازم .

iphone4
    v/5.1
    j...

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

میدونم جاش نیس اما بی دلیل هم نیس با این نرم افزار
    من فیلم اواتار رو از کسی گرفتم رو هارد۵۰۰ گیگ بود وصل ال ای دیم کردم دیدم بعدش که میخوام بریزم رو فلش ۱۶ گیگ هرکاری میکنم میگه حجم کافی نیس درحالی که فیلم حجمش ۸گیگه جریان چیه که کپی نمیشه ؟؟؟؟
    شرمنده بازم .

iphone4
    v/5.1
    j...
    جاش که اینجا نیست ولی باید فرمت فلشون NTFS باشه. چک کنید.

6. این کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با این نرم افزار میشه فیلم های mkv رو سانسور کرد ؟ یعنی صحنه ای که می خوای از فیلم حذف نشه ، بلکه فقط سیاه بشه ( تا هماهنگی زیرنویس به هم نخوره )
    نه نمیشه این کارو کرد، برفرضم که میشد اگه شما بخواین چیزی به فیلم اضافه کنین فیلم باید دوباره encode بشه که خیلی طول میکشه و کیفیت فیلم هم تغییر میکرد. چیزی که من به ذهنم میرسه و خودم هم همین کارو انجام میدم (چه واسه avi و جه mkv) اینه که با استفاده از نرم افزار Subtitle Workshop اون دیالوگایی که تو بازه زمانیه حذف شده هست از زیرنویس حذف کنین و بقیه زیرنویس رو به اندازه طول مدت زمانی که از فیلم حذف کردین شیفت بدین عقب.
    Last edited by saem; 19-04-2012 at 22:23.

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام، بعد از مدتها بالاخره یه نرم افزار پیدا کردم که باهاش میتونید به راحتی فیلمهای MKV رو ادیت کنید. همونطور که اکثر دوستان میدونن فرمت MKV ویژگیهای خاصی داره که باعث میشه نرم افزارای معمول ویرایش فیلم اون رو ساپورت نکنن. اما این نرم افزاری که میخوام معرفی کنم این کار رو به راحتی هرچه تمامتر انجام میده. با این نرم افزار به راحتی می تونید صحنه هایی رو که نمیخواین، از فیلم حذف کنین و بعد از ویرایش هم در کمتر از یک دقیقه فیلم رو با همون فرمت MKV و با همون کیفیت اصلی ذخیره کنین. این نرم افزار مجانیه و حجمشم حدود 9.8 مگه.
    SolveigMM AVI Trimmer+ MKV دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته ورژن کاملتر این نرم افزار هم هست به اسم SolveigMM Video Splitter که احتیاج به سریال داره. لینک دانلودش همراه با سریال : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    ممنون از معرفی نرم افزار ...

ولی بهتره برای معرفی و دانلود نرم افزارها در انجمن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این کار رو انجام بدید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

9. 2 کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •