سلام .
میخواستم هارد بخرم ( 1 ترا یا 500 ) ترجیحا 1 ترا .
کدوم یکی از برند ها رو پیشنهاد میکنید ؟
قیمتا چطوره ؟ ارزون شده ؟
سلام .
میخواستم هارد بخرم ( 1 ترا یا 500 ) ترجیحا 1 ترا .
کدوم یکی از برند ها رو پیشنهاد میکنید ؟
قیمتا چطوره ؟ ارزون شده ؟
سلام
اکسترنال میخواهید یا اینترنال ؟؟
اگر هارد اکسترنال میخواهید ، آداپتوردار میخواهید یا پرتابل ؟؟
اینترنال 2.5 اینچی میخواهید یا 3.5 اینچی ؟؟
برای آرشیو کردن دیتا میخواهید یا نیاز به هارد پرسرعت دارید ؟؟
اینترنال
بین 2.5 اینچی با 3.5 اینچی چه فرقی هست ؟ ( برام مهمه جواب این سوال )
واسه هر دو
شما واسه هر دو پیشنهاد بده
هارد 2.5 اینچی مناسب لپتاپ هست و هارد 3.5 اینچی برای PC های معمولی مناسب هست . هارد 1.8 اینچی هم معمولاً در وسایلی مثل دوربین فیلمبرداری و دیوایس های مشابه استفاده میشه .
پیشنهاد برای هارد 3.5 اینچی :
1. هارد سریع برای نصب ویندوز یا کارهایی که نیاز به هارد پرسرعت هست .
1. WD Caviar Black که از 500 گیگ الی 2 ترابایت موجوده . همانطوریکه در عکس زیر مشاهده میکنید WD Caviar Black مدلهای مختلفی دارد بدیهی هست که مدلهای sata6 و 64 cache سریعتر هستند نسبت به مدلهای sata3 و 32 cache . همچنین به ساپورت مادربردتان توجه داشته باشید چنانچه مادربردتان sata6 رو ساپورت نکنه خرید هارد sata6 دور ریختن پول هست مگر اینکه آینده نگری کنید .
2. پیشنهاد بعدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در مدلهای 500 گیگ و یک ترابایت موجوده . مدلهای 500 گیگ 16 مگ کش دارد در صورتیک مدلهای 1 ترابایت 32 مگ کش دارد .
2. هارد غیر سریع مناسب برای آرشیو ، مثلا برای دانلودهای شبانه که لازم هست هارد استهلاک و صدای پایینی داشته باشه .
پیشنهاد اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که تا 3 ترابایت هم موجوده .
پیشنهاد دوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که تا دو ترابایت هم موجوده .
نکته مهم : اگر هارد وسترن گرین رو میخرید ، طبق عکس زیر در بعضی شرایط ممکنه به align نیاز پیدا کنید .
![]()
بعبارت دیگه کلیه مدلهایی که cache آنها 64 مگابایتی هست این مسئله Advanced Format و در نتیجه نیاز به align دارند .
پیشنهاد برای هارد 2.5 اینچی :
از برند وسترن دیجیتال هارد با پرفورمنس بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که حداکثر تا 750 گیگ موجوده 16 مگ کش و 7200 rpm هست .
با پرفورمنس عادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که تا 1 ترابایت موجوده که 8 مگ کش و 5400 rpm هست .
از برند سیگیت هم سه مدل هست .
1. هارد هایبرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با عملکرد فوق العاده بالا که در واقع 8 گیگ SSD هم دارد . این هارد 7200 RPM و 16 مگ cache دارد . حداکثر حجم هارد هم 750 گیگ هست .
2. همون مدل بالایی ولی بدون SSD .
3. مدل عادی که 5400 RPM و 8 مگ کش هست که بیشتر مناسب برای لپتاپهای عادی هست .
Last edited by ata.royalfalcon; 20-04-2012 at 08:31.
یه دنیا ممنون
خیلی لطف کردی .
مادر بوردمSATA 3Gb/s هه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش هم واسه آرشیو کردن میخوام هم هارد با سرعت . خودم نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم .
در ضمن 2.5 اینچی که نمیخوام .
بعد الان قیمت هارد چه جوریاست ؟ گرونه هنوز ؟
هارد maxtor هنوز هست ؟ یعنی خوبه ؟
والا من نمیدونم تا چه حد پرسرعت میخوای . ولی در حد معمولی میخوای من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو پیشنهاد میدم . البته rpm آن 5900 هست ولی فکر نکنم سرعتش اینقدر پایین باشه که شما رو اذیت کنه ، هارد لپتاپ من 5400 هست و مشکلی باهاش هم ندارم . مزیت این هارد صدای کمتر و استهلاک پایینتر نسبت به انواع 7200 هست ولی مسئله اینجاست که حداقل حجمش 1.5 ترابایته .
مکستور هم دیگه وجود نداره و توسط سیگیت خریداری شده . قیمتها هنوز گرونه و خیلی پایین هم نیومده .
رو پیشنهادات فکر میکنم .
حالا اگه خودم خواستم بگیرم پیشنهادِ اولِت وسترنه یا سیگیت ؟
اول تابستون تحریم های نفتی اتحادیه اروپا شروع میشه و ممکنه قیمتها باز هم بره بالا !!!
---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:02 PM ----------
اگر سرعت بالا خیلی برای شما مهم نیست همون سیگیتی که پیشنهاد دادم خوبه اما اگر سرعت بالا مورد نظرتون هست wd caviar black انتخاب خوبی هست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)