تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 19

نام تاپيک: مشکل بالا نیامدن مادربرد گیگا 8I945G

داره خودمونی میشه مديريت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض مشکل بالا نیامدن مادربرد گیگا 8I945G

با سلام مادر برد من مدل GIGABYTE 8I945G هست
    روز گذشته در بایوس همینطوری تنظیمات هشدار دما رو تغییر دادم دیدم بالا نمیاد
    هر کاری کردم بازم بالا نیومد بعد با استفاه از دکمه F6 اومدم Load Fail-Safe Defaults انجام دادم به حال اول برگرده اما بدتر شد. بعد از این ، عملا دیگه بالا نمیاد فیلمی که لینکشو دادم دقت کنید سیستم قبلا بعد از شناسایی قطعات سخت افزاری وارد ویندوز میشد اما الان یه صفحه دیگه میاد و مینویسه 4 بخش پیدا نشدن کلا هاردم رو نمیخونه هارد رو به سیستم دیگه ای زدم اونجا براحتی خوندش هارد دیگری رو به سیتسم خودم زدم اونم نمیخونه بدتر از همه اینه حتی زمانیکه میذارمش روی حالت سی بوت ، حتی اونم نمیخونه و مثلا سی دی ویندوز توش باشه لود نمیکنه . نمیدونم چیکار دیگه باید بکنم
    باتری در اوردم مجددا جا زدم حتی باتری دیگری انداختم اما جواب نداده لطفا کمکم کنید
    کیفیت فیلم کمه اما معلوم هست چی به چی میشه
    ورژن بایوسش F6 هست
    لینک فیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نکته ای که شاید در عیب یابی مهم باشه اینه که از پاور سیستم مدتی هست صدای فیس فیس میاد مخصوصا موقع اسکرول کردن موس هرچند پاور به موس زیاد ربطی نداره اما این اتفاقی هست که دقیقا می افته من نمیدونستم قبلا فکر میکردم هارد فیس فیس میکنه اما الان که هارد باز کردم دیدم صدا از پاور هست
    Last edited by مديريت; 19-04-2012 at 12:56.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با توجه به ویدوئویی که دیدم سیستم شما مشکل سخت افزاری نداره حالت sata mode رفته رو حالت رید که از شما میخواد ctrl+c رو بزنید برای تنظیمات رید به همین دلیل وقتی ویندوز میخواد بوت بشه ریست میشه سیستم و درنتیجه دوباره عملیات post screen انجام میشه
    شما باید برید تو ستاپ سیستم و حالت sata mode رو بزارین روی ide یا ata

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با توجه به ویدوئویی که دیدم سیستم شما مشکل سخت افزاری نداره حالت sata mode رفته رو حالت رید که از شما میخواد ctrl+c رو بزنید برای تنظیمات رید به همین دلیل وقتی ویندوز میخواد بوت بشه ریست میشه سیستم و درنتیجه دوباره عملیات post screen انجام میشه
    شما باید برید تو ستاپ سیستم و حالت sata mode رو بزارین روی ide یا ata
    سلام متاسفانه در کدوم بخشش هست رو نمیدونم یه تنظیمی فقط داره اونم ATA و RAID داره که من هر چی اونارم تغییر میدم بازم فرقی نمیکنه ازتون میخوام کاتالوگ رو دانلود کنید در بخش های انتهای کاتالوگ مادربرد توضیحات کامل بایوس هست اگر زحمتی نیست گزینه به گزینه برام بنویسید چه کنم
    لینک دانلود کاتالوگ مادر برد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در اینجا دوتا عکس از دو بخش مادربردم میذارم اون گزینه ای که الان روی RAID هست رو ATA کردم ولی بازم همونطوریه عکس دومم احتیاطی گذاشتم
    فقط صفحه اول ویندوز بالا میاد و مجدد ریستارت میکنه

Last edited by مديريت; 19-04-2012 at 13:39.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام متاسفانه در کدوم بخشش هست رو نمیدونم یه تنظیمی فقط داره اونم ATA و RAID داره که من هر چی اونارم تغییر میدم بازم فرقی نمیکنه ازتون میخوام کاتالوگ رو دانلود کنید در بخش های انتهای کاتالوگ مادربرد توضیحات کامل بایوس هست اگر زحمتی نیست گزینه به گزینه برام بنویسید چه کنم
    لینک دانلود کاتالوگ مادر برد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    الان حالت هارد شما رو رید است باید برید حالت هارد رو بزارین رو ata بعدش باید f10 بزنید و تنظیمات رو سیو کنید
    کار دیگه ای لازم نیست انجام بدین
    لینک برای من باز نمیشه

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

الان حالت هارد شما رو رید است باید برید حالت هارد رو بزارین رو ata بعدش باید f10 بزنید و تنظیمات رو سیو کنید
    کار دیگه ای لازم نیست انجام بدین
    لینک برای من باز نمیشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    الان در عکس فوق حالت RAID گذاشتم روی ATA اما بازم همونطوریه
    لینک صفحش دانلود کاتالوگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by مديريت; 19-04-2012 at 13:56.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

شما باید در این عکس اون حات رید رو غیر فعال کنید ئ گزینه ی on chip sata mode رو بزارید رو pata یا ide یا ata

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

1. ببخشید من اینقدر عجله دارم و تند تند سوال میذارم چون سیستم از دیروز ترکیده و منم بهش نیاز شدید دارم و اگر امروز نتونمخودم درستش کنم باید حتما ببرمش بیرون الان دیر شده به اندازه کافی چون واقعا کارم عقب افتادم ببخشیدا
    2. عکس هارو لینکاشونو درست کردم
    3. لینک کاتالوگ رو هم درست کردم حتما دانلدو کنید کاتالوگ رو بهتر بتونید کمکم کنید . مرسی این تایپیک چون فیلم و عکس توشه برای خیلیا ممکنه کمک رسان باشه بعدا هم

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

1. ببخشید من اینقدر عجله دارم و تند تند سوال میذارم چون سیستم از دیروز ترکیده و منم بهش نیاز شدید دارم و اگر امروز نتونمخودم درستش کنم باید حتما ببرمش بیرون الان دیر شده به اندازه کافی چون واقعا کارم عقب افتادم ببخشیدا
    2. عکس هارو لینکاشونو درست کردم
    3. لینک کاتالوگ رو هم درست کردم حتما دانلدو کنید کاتالوگ رو بهتر بتونید کمکم کنید . مرسی این تایپیک چون فیلم و عکس توشه برای خیلیا ممکنه کمک رسان باشه بعدا هم
    عکس هارو دیدم جوابتون رو دادم باید حالت رید gigaraid function رو غیر فعال کنید و on chip satat mode رو از حالت auto بزارین رو ide یا ata یا pata

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

عکس هارو دیدم جوابتون رو دادم باید حالت رید gigaraid function رو غیر فعال کنید و on chip satat mode رو از حالت auto بزارین رو ide یا ata یا pata
    همچین گزینه هایی نداره اخه ببینید
    اون GIGA RAID FUNCTION گذاشتم روی ATA ولی برای ON CHIP گزینه هایی که میفرمایید نداره

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •