تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: مشکل با نرم افزار Folder Lock Professional

داره خودمونی میشه mojtabap99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    mashhad

9 مشکل با نرم افزار Folder Lock Professional

سلام خدمت همه دوستان من بعد از نصب کردن وباز کردن نرم افزار Folder Lock Professional و رفتن به قسمت Protect Drive درایوی که می خواستم قفل کنمو انتخاب کردم و پسوردو وارد کردم ودرایو قفل کردم حالا نه با کلیک راست کردن روی درایو گزینه ای برا باز کردن داره ونه داخل درایو خبری از ایکون نرم افزار هست البته یک چیزیو باید بگم که من در حین قفل کردن درقسمت settingsگزینهcopy the software to the folder aftter protecting رو تیکشو نزدم بخاطر همین هیچ گزینه ای برا باز کردن نداره لطفا راهنمایی کنیین که چجوری می تونم بازش کنم هرچه زودتر ممنون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام عزیزان شما از foldor lock professional استفاده کرده اید واسه باز کردن پارتیشن قفل شده باید بری تو فولدوری که برنامه foldor lock professional نصب کردی و فایل اجراییش رو به پارتیشن یا همون درایو قفل شده کپی کنید و بعد اجرا و بقیه مراحل. با تشکر bodyguard

3. این کاربر از body@guard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

5. این کاربر از MM_24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض سلام خدمت همه دوستان من بعد از نصب کردن وباز کردن نرم افزار Folder Lock Professional و رفتن به قسمت Protect Drive درایوی که می خواستم قفل کنمو انتخاff

[QUOTE=mojtabap99;6958286]سلام خدمت همه دوستان من بعد از نصب کردن وباز کردن نرم افزار Folder Lock Professional و رفتن به قسمت Protect Drive درایوی که می خواستم قفل کنمو انتخاب کردم و پسوردو وارد کردم ودرایو قفل کردم حالا نه با کلیک راست کردن روی درایو گزینه ای برا باز کردن داره ونه داخل درایو خبری از ایکون نرم افزار هست البته یک چیزیو باید بگم که من در حین قفل کردن درقسمت settingsگزینهcopy the software to the folder aftter protecting رو تیکشو نزدم بخاطر همین هیچ گزینه ای برا باز کردن نداره لطفا راهنمایی کنیین که چجوری می تونم بازش کنم هرچه زودتر ممنون.[/Q

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

[QUOTE=omidamiri333;7508291]
    سلام خدمت همه دوستان من بعد از نصب کردن وباز کردن نرم افزار Folder Lock Professional و رفتن به قسمت Protect Drive درایوی که می خواستم قفل کنمو انتخاب کردم و پسوردو وارد کردم ودرایو قفل کردم حالا نه با کلیک راست کردن روی درایو گزینه ای برا باز کردن داره ونه داخل درایو خبری از ایکون نرم افزار هست البته یک چیزیو باید بگم که من در حین قفل کردن درقسمت settingsگزینهcopy the software to the folder aftter protecting رو تیکشو نزدم بخاطر همین هیچ گزینه ای برا باز کردن نداره لطفا راهنمایی کنیین که چجوری می تونم بازش کنم هرچه زودتر ممنون.[/Q
    سلام دوست عزیز

مشکلی نداره که! فقط کافیه فایل اصلی یه برنامه رو از جایی که نصب کردی به درایو قفل شده کپی کنی واز اونجا اجراش کنی...

موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •