تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: لپ تاپی با بهترین پردازنده گرافیکی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

14 لپ تاپی با بهترین پردازنده گرافیکی

سلام
    یه لپ تاپ عالی از نظر پردازنده گرافیکی ، رم ، سی پی یو ، حافظه گرافیک ، صفحه نمایش و بدنه با کیفیت با مشخصات زیر میخوام لطفا راهنمایی کنید تا یه لپ تاپ عالی بخرم
    cpu: i7 cache 6
    ram: 4 be bala
    hafezeye grafiki ekhtesasi: 2 be bala ( pardazandeye grafiki bala)
    قیمت تا 2 میلیون یکم بالا پایین شد مشکلی نیست
    اگه میشه 3 تا لپ تاپ به ترتیب اولویت و با توضیح کامل در مورد نکات قوت و ضعفش (مخصوصا ایراداش) بنویسید
    مرسی منتظر جواباتون هستم

2. این کاربر از $even boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ببینید دوسته عزیز و این رنج قیمت چیز مناسبی گیرتون نخواهد آمد برای همین توصیه من به شما اینه که یا بودجه رو افزایش بدید یا اینکه انتظاراتخودتونو کاهش بدید
    تو این رنج قیمت و یخورده بیشتر من به شما :
    asus-n55sf
    asus-n55sv
    asus-k53sv
    asus-k43sv
    msi-gx680
    lenovo-y570
    رو پیشنهاد میدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

مرسی از لطفتون n55sf‏ رو میشه نقاط ضعف و قوتشو بگین و آیا سیستم عاملش داسه و اگه داس باشه مشکلی نداره آخه یه جا خوندم وقتی رو این سیستما 7 نصب بشه فقط 80 درصد از کاراییشو میتونه نشون بده و سوال دیگه اگه بودجمو ببرم بالا چه پیشنهادی میکنید؟با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز به نظر من بهترین گذینه msi-gx680 وmsi-gx780است من خودم gx680 رو دارم همه چیزش عالیه لپ تاپ های ایسوس گرافیکشونddr3است ولی اینddr5است که برای گیم وکارای گرافیکی عالی عمل میکنه
    درضمن شمامیتونیدتا16گیگ رم روی msi-gx680نصب کنیدطراحی جالبی که این لپ تاپ داره اون رو خاص میکنه ازطرفی ابن لپ تاپ داری اسپیکرهای باکیفیت تولیدشده توسط شرکتdynaudioاست این لپ تاپ داری دوسیستم خنک کننده است لپ تاپ های ایسوس دارای یک سیستم خنک کننده است ازطرفی این لپ تاپ دارای سیستم توربو است
    الان بهترین بازارgx680 وgx780 است

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

مرسی از لطفتون n55sf‏ رو میشه نقاط ضعف و قوتشو بگین و آیا سیستم عاملش داسه و اگه داس باشه مشکلی نداره آخه یه جا خوندم وقتی رو این سیستما 7 نصب بشه فقط 80 درصد از کاراییشو میتونه نشون بده و سوال دیگه اگه بودجمو ببرم بالا چه پیشنهادی میکنید؟با تشکر
    اینایی که معرفی شدن تقریبا مثل هم هستن و تفاوتشون جزئیه!
    این مدل برای گیم مناسبه.
    در مورد ویندوز...
    کاش تمام لبتابها با dos عرضه میشد. اون حرفهایی هم که به شما گفتن شبیه خرافات قرون وسطی هستش. ویندوز ارجینال شاید بخاطر اینکه home premium هست کاراییش هم کمتر باشه
    فرق ویندوز ارجینال با غیرارجینال تو پسوردش هست! شما میتونید یه dvd ویندوز 7 گردو تهیه کنید و لذتشو ببرید
    سلام دوست عزیز به نظر من بهترین گذینه msi-gx680 وmsi-gx780است من خودم gx680 رو دارم همه چیزش عالیه لپ تاپ های ایسوس گرافیکشونddr3است ولی اینddr5است که برای گیم وکارای گرافیکی عالی عمل میکنه
    درضمن شمامیتونیدتا16گیگ رم روی msi-gx680نصب کنیدطراحی جالبی که این لپ تاپ داره اون رو خاص میکنه ازطرفی ابن لپ تاپ داری اسپیکرهای باکیفیت تولیدشده توسط شرکتdynaudioاست این لپ تاپ داری دوسیستم خنک کننده است لپ تاپ های ایسوس دارای یک سیستم خنک کننده است ازطرفی این لپ تاپ دارای سیستم توربو است
    الان بهترین بازارgx680 وgx780 است
    بنظر من یکی از خصوصیات لبتاب وزنش هست. اینهایی که شما معرفی کردی خیلی سنگین هستش!
    و از طرفی بازی انقدر ارزش نداره و کسی که اهل بازی حرفه ای باشه با پول کمتر بهترین PC رو میتونه تهیه کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز به نظر من بهترین گذینه msi-gx680 وmsi-gx780است من خودم gx680 رو دارم همه چیزش عالیه لپ تاپ های ایسوس گرافیکشونddr3است ولی اینddr5است که برای گیم وکارای گرافیکی عالی عمل میکنه درضمن شمامیتونیدتا16گیگ رم روی msi-gx680نصب کنیدطراحی جالبی که این لپ تاپ داره اون رو خاص میکنه ازطرفی ابن لپ تاپ داری اسپیکرهای باکیفیت تولیدشده توسط شرکتdynaudioاست این لپ تاپ داری دوسیستم خنک کننده است لپ تاپ های ایسوس دارای یک سیستم خنک کننده است ازطرفی این لپ تاپ دارای سیستم توربو است الان بهترین بازارgx680 وgx780 است
    سلام میشه کانفینگ این لپ تاپ ام اس ای که گفتیدو معرفی کنید و آیا مشکل داغ کردن یا زاویه دید نداره و نظرتون در مورد hp dv6‎ ‎6b00‎ و hp dv6‎ ‎6170چیه؟ آخه اونام ddr5 دارن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام اینم کانفیگ لپ تاپ
    led panel:15.6 hd 1366.768
    cpu:intel core i7_2670
    vga:nvidia geforce gt 555m/1gb ddr5
    hdd:750
    ram:12gb
    battery:9cells
    مدل فول اچ دی هم داره درضمن این لپ تاپ دوتا اسلات هارد داره که میتونیدیک هارددیگربهش اضافه کنید داغ نمیکنه چون لپ تاپ های بازار یک فن داخلش داره ولی این لپ تاپ دوتافن داره که فن دوم رومیتونیدروشن یاخاموش کنید مشکل زاویه دیدنداره به نظرمن توگرافیگ انویدیا خیلی قوی تراز atiهست اگرلپ تاپ خوب میخوای نبایدتوفکر وزنش بری بایدکاراییش برات مهم باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •