تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: ویروس فلش مموری ( خراب کردن فایل ها)

داره خودمونی میشه bardia206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    بندرامام خمینی (سربندر )

پيش فرض ویروس فلش مموری ( خراب کردن فایل ها)

سلام دوستان
    من تو فلشم یه پوشه داشتم که تعداد فایل ویدئو وجود داره . دادمش به یکی از دوستام حالا که گرفتمش به شگل زیر در اومده و حجم پوشه از 8GB به 320GB تغییر کرده!! درصورتی که فلشم 16 گیگه .اینم بگم که فلشمو با نود اسکن کردم تعدادی ویروس هم پیدا کرد اگه راهی هست که فایلام بر گردن لطفا راهنمایی کنین .به فایلاش احتیاج دارم

خواهش میکنم راهمایی کنین

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام..

احساس میکنم مشکل شما به خاطر ویروس نیست، این مشکل طبق تجربه ی بنده وقتی پیش میاد که فلش مورد نظر آی سی میسوزونه.. و به همین خاطر دیگه اطلاعات روی اون stability یا موندگاری ندارن..

این فلش رو فرمت کنید اگه امکانش هست و بعد دوباره اطلاعات روش بریزین و تست کنید..

ضمنا اگه برند فلشتون رو هم بگین ممنون میشم ، چون این مشکل در یک سری از برندها خیلی خیلی شایع هست.

داره خودمونی میشه bardia206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    بندرامام خمینی (سربندر )

پيش فرض

سلام..

احساس میکنم مشکل شما به خاطر ویروس نیست، این مشکل طبق تجربه ی بنده وقتی پیش میاد که فلش مورد نظر آی سی میسوزونه.. و به همین خاطر دیگه اطلاعات روی اون stability یا موندگاری ندارن..

این فلش رو فرمت کنید اگه امکانش هست و بعد دوباره اطلاعات روش بریزین و تست کنید..

ضمنا اگه برند فلشتون رو هم بگین ممنون میشم ، چون این مشکل در یک سری از برندها خیلی خیلی شایع هست.
    از پیگیریتون ممونم.
    برندش کینگ مکسه
    قبلا هم همین مشکل برای یه پوشه دیگه افتاده بود. که اونم الان همین طوری مونده.ولی پس چرا فقط یه پوشه خاص این طوری شده!
    حالا راهی هست که برگرده. اگه راهنمایی کنین ممنون میشم

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

از پیگیریتون ممونم.
    برندش کینگ مکسه
    قبلا هم همین مشکل برای یه پوشه دیگه افتاده بود. که اونم الان همین طوری مونده.ولی پس چرا فقط یه پوشه خاص این طوری شده!
    حالا راهی هست که برگرده. اگه راهنمایی کنین ممنون میشم
    سلام دوست من.

والله همین برند کینگ مکس و کینگ استون که میگین اتقاق افتاده براش زیاد. اما بدترین نوعش ترنسندهای الان هست.

من الان Patriot rage دارم ، فلش خیلی خوبیه هم از لحاظ سرعت ( 25MB/S ) هم از ایمنی و کیفیت.

درخصوص اون سوالتون هم باید در بخش نرم افزار سوال بپرسین تا ببینید نرم افزاری دوستان اطلاع دارن برای ریکاوری یا نه.

شاد باشید..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •