درود
اصلا چند تا از این برنامه ها داریم؟
من از بیت دفندر استفاده میکنم به نظرتون نیازی به این برنامه هست؟
یه چیز دیگه از طریق ریجیستری و ... میشه این کار رو کرد؟
درود
اصلا چند تا از این برنامه ها داریم؟
من از بیت دفندر استفاده میکنم به نظرتون نیازی به این برنامه هست؟
یه چیز دیگه از طریق ریجیستری و ... میشه این کار رو کرد؟
Last edited by vahid javani; 16-04-2012 at 10:16.
سلام.
در مورد جلوگیری از اجرای اتوران به دفعات بحث شده و مطالب مفیدی هم بیان شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آموزش غیرفعال کردن ویژگی اتوران در ویندوز 7 قرار گرفته
برای ساختن فایل اتورانِ امن میتونید از ابزار موثر بیت دیفندر استفاده کنید.>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by *Batman*; 03-06-2014 at 20:41. دليل: ویرایش آدرس
ممنون از راهنماییتون
ولی منم به خاطر همین تعدد ، تاپیک زدم چون نمیدونستم کدومش بهتره و اصلا عملیه.
من خوندمشون
این دوتا کارو انجان بدی کافیه
سلام
این هم یک برنامه عالی برای محافظت سیستم شما در برابر ویروس ها و اتوران فلش دیسک ها: من تست کردم خوب بوده و راضی کننده !
MCShield description
Removable drive smart protection utilityلینک دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MCShield is a handy application that was created in order to provide you with a means of securing your USB drives, scanning and quarantining malware.
The software comes equipped with a powerful heuristic engine that will help you detect and neutralize threats in real-time.
چند اسکرین شات :
لینک دیتابیس برنامه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از دانلود فایل ، آن را نصب بکنید.
automatic mode which makes use of this software possible to everyone regardless of their operating system and malware related knowledge;
detection of newly connected drives and automatic scanning;
ultra fast scanning of root and certain special folders on the hard drives and adaptive scanning of removable drives;
signatures and program updates using the integrated update tool;
completely negligible impact on system performance;
optimal functionality without any additional settings;
possibility to modify the programs behavior according to specific user’s needs;
creation of backup copies of everything that program detects and deletes;
realtime global statistics;
completely freeware (for both home and business use).
موفق باشید.
آموزش غیر فعال کردن اتوران (Autorun.inf) یا اتوپلی (Autoplay) در ویندوز XP:
از منوی start گزینه Run را کلیک نمایید و در قسمت مربوطه عبارت gpedit.msc را تایپ و دکمه اینتر یا OK را بزنید.(تصویر زیر)
2- اکنون برروی + کنار گزینه Administrative Templates ((قسمت A در تصویر)) کلیک کنید و سپس پوشه System را کلیک کنید B
3- در لیست سمت راست برروی گزینه Turns off Autoplay دبل کلیک نمایید C . در سربرگ setting گزینه Enabled را انتخاب نمایید و در قسمت Turns off Autoplay on گزینه All drives را انتخاب نمایید. و دکمه OK را کلیک نمایید اکنون قسمت D در تصویر که نمایان گر وضعیت است را می بینید که از حالت Not Configured به Enabled تغییر یافته است و بعد از یک ریست کردن سیستم دیگر اتوران برای شما معنی ندارد هرچند که نبود آن خوش آیند نیست اما امنیت و آسایش آن می تواند رایانه شما را چند قدم بالاتر از رایانه دوستانتان قرار دهد.
((دسترسی به این تنظیمات در صورتی مقدور است که شما ادمین کامل یا فول سیستم باشید))
سلام من توی این ادرس HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion \Policies\Explorer
قسمت Explorer را ندارم.مشکل از کجاست؟
سلام
مشکلی نیست،خودتون کلیدش رو بسازید: New > Key
کلیدها و مقادیری که وجود ندارن رو باید خودتون بسازید.مثل NoDriveTypeAutoRun
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)