تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: اضافه کردن گزینه Bluetooth به send to

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض اضافه کردن گزینه Bluetooth به send to

من این گزینه رو توی سند تو داشتم ولی نمیدونم چرا حذف شده ... یکی میشه بگه چطوری دوباره برشگردونم »

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سرچ منوی استارت باز کنید داخلش دستور shell:sendto کپی روی گزینه مورد نظر کلیک کنید بعدشم تو پنجره ای که باز میشه میتونید آیکون بلوتوث خودتون داخل اون پوشه قراربدین تا داخل منوی send to قراربگیره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 4 کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

توی اون آدرسی که گفتی فایل بلوتوث هست ولی حجمش صفر ... گفتم که قبلا بوده ولی جدیدا نیست ...اگه نگاه کنی به عکس معلوم میشه ... من نمیدونم جاای این باید چی بزارم چون آیکون بلوتوث رو میزارم کار نمیکنه مثل اینکه فایل مخصوصیه

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام

برید به این مسیر windows\system 32
    و فایل fsquirt.exe رو پیدا کنید و با Send to یه شورتکات از این فایل تو دسکتاپ ایجاد کنید.
    بعد این فایل رو تو صفحه Send to کپی کنید.(همین صفحه ای که عکسش رو گذاشتین)
    و بعد می تونید با Rename اسم این فایل رو تو صفحه Send to تغییر بدید.

6. 3 کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

این راه شما رو رفتم .. با کپی کردنش اسم گوشیم توی لیست اضافه شد ولی هرچی سند تو میکردم یه ارور خرچنگ قورباغه ای میداد

دوباره بلوتوث رو نصب کردم این مشکل برطرف شد ولی میدونم دوباره 4 5روز دیگه حذف میشه ... حالا من این این فایلی که خودش ساخته یه کپی میگیرم که اگه دوباره خراب شد کپی کنم سرجاش ببینم درست میشه یا نه
    فایل بدون مشکلش اینه

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

10 اضافه کردن گزینه Bluetooth به send to

به آدرس زیر برید:
    C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository\bth .inf_amd64_neutral_a1e8f56d586ec10b

فایلی با نام fsquirt.exe میبینید.
    اونو تو پوشه ی send to سیستم کپی کنید.
    اگه خواستید بعد از کپی میتونید اسم ایکن رو به bluetooth‌ تغییر بدید تا با راست کلیک و رفتن به send to گزینه رو با نام بلوتوث مشاهده کنید.
    ضمنا اینطوری بلوتوث از راست کلیک دیگه حذف نمیشه.

9. 3 کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

مرسی ... اینم راه حل خوبی بود

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

راهی که در پست ۶ ارائه شد یه مشکل داره:وقتی روی فایلی کلیک راست میکنی ،تازه منوی بلوتوث باز میشه و باید محل فایل رو از اونجا ‏browse ‎‏ کرد

12. 2 کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام من این مشکل رو داشتم درست شد ای ول.مررررررررررررررررررررر رررررررررررررررررررررررر رررررررررررررررسی
    دنیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت malad_M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام...خدا خیرتون بده منم این مشکل رو داشتم دیگه میخواستم ویندوز دیکاوری کنم یه دنیا ممنون

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •