تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: گیر کردن در صفحه بوت VAIO SONY VPC-F13HFX

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    خازن

پيش فرض گیر کردن در صفحه بوت VAIO SONY VPC-F13HFX

سلام.یه چند روزی بود لپتاپم توی ویندوز هنگ میکرد.و فقط با نگه داشتن دکمه پاور خاموش میشد و بعد 2 3 دقیقه وقتی میخواستم روشنش کنم توی همون صفحه سیاه ( حتی لوگو وایو رو نشون نمیداد) گیر میکرد و هیچ کاریش نمیتونستم کنم.بردمش از جایی که گرفتم بهم گفت همه لپتاپ رو چک کردم اشکال از سی پی یو هست و سریع داغ میکنه و باید عوض شه. نظر شما چیه ؟ من شنیده بودم سی پی یو ها نیم سوز نمیشن. به نظرتون اشکال از خنک کننده سی پی یو نیست؟ جالبه که گفت خرجش میشه 120تومن ولی وقتی میرم توی سایت اینتل قیمت i7 740m رو زده 380$. الان لپتاپ دستشه. شما چی پیشنهاد میدین؟ واقعا سی پی یو core i7 اینتل به همین راحتی خراب میشه؟ من فقط دو ساله که گرفتمش.
    Model : VAIO SONY VPC-F13HFX
    Cpu : Core i7 740m
    با تشکر

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

قکر نکنم ربطی به سی پی یو داشته باشه

اما به هر حال نمیشه نظر کارشناسانه اینجا داد ، بهترین کار این هست که با چند تعمیر کار دیگه هم صحبت کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه azadeh2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کوچه اقاقیا

پيش فرض

اگه سيستم تهويه سي پي يو مشكل داشته باشه يعني درست و حسابي خنك كنه دما سي پي يو به شدت بالا ميره و كنترلر دماي سي پي يو سيستم را مدام و پشت سر هم ري استارت ميكنه تا فشار كمتري به سي پي يو بياد ... آيا سيستم شما هم اينچنين حالتي داشت؟؟؟
    يعني آيا در زماني كه به گفته شما در صفحه مشكي رنگ بود شما احساس مي كرديد كه سيستمتون پشت سر هم ري استارت مي شه؟؟؟
    در غير اين صورت بنده هم با نظر هما تعمير كار محترم موافق هستم ... در ضمن مي تونه مشكل از مينبورد هم باشه ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •