سلام دوستان
سیستم من به ویروس Sality الوده شده بود که با کمک یه نرم افزار کم حجم از طریق safe mode تونستم حذفش کنم اما بعدش ظاهرا به ویروس virut الوده شده ابتدا با نود 32 چک کردم ولی ظاهرا شروع کرد به حذف فایل ها
یه تاپیک رو خوندم که نرم افزارهای زیادی رو معرفی کرده بودن و تاکید داشتن روی کاسپر اسکای
اون ها رو هم امتحان کردم یه ویروس کش خیلی کم حجم و معروف هم برای همین ویروس بود که اون رو هم توی Safe mode امتحان کردم ولی هیچی پیدا نکرد
کاسپر اسکای 2012 تونست تموم فایل های exe سیستم رو پیدا کنه و ظاهرا همشون به این ویروس الوده بودن اما در نهایت اعلام میکنه فایل ها clean شدن و یه کپی از اونها توی قرنطینه نگه میداره ولی بلافاصله تمامی فایل های exe سیستم از کار می افته حتی فایل های ویندوز مثل نرم افزار های صدا
سیستم رو که ریستارت می کنم دوباره همشون درست میشه اما بلافاصله با ورود به پوشه ای که فایل Exe داشته باشه (فایل هایی که قبلا اون ها رو به عنوان ویروس شناخته ) مجددا کاسپر اون رو به عنوان ویروس virut.ce شناسایی میکنه و قرنطینه میکنه اما فایل حذف نمیشه ( فکر کنم تعمیرش میکنه ) و بعدش مجددا از کار میافته یعنی کاسپر اصلا نمیتونه تعمیرش کنه بلکه فاتحشو میخونه مگه اینکه ریست کنم. این چرخه داره مدام تکرار میشه
تمام فایل های exe سیستم رو داغون کرده
راهی هست بشه این ویروس لعنتی رو درست کرد؟
ویندوز من seven 64 bit هست xp هم دارم