سلام دوستان هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم مجبور شدم تاپیک بزنم
یه ابتاب اچ پی گرفتم روش فری داس یعی میگه این نصب کن نمی دونم چطوری بوت کنم ویندوز
f12 f2 del همه رو زدم ولی باز هم صفحه بوت نمیاد یا نتظیمات مین
سلام دوستان هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم مجبور شدم تاپیک بزنم
یه ابتاب اچ پی گرفتم روش فری داس یعی میگه این نصب کن نمی دونم چطوری بوت کنم ویندوز
f12 f2 del همه رو زدم ولی باز هم صفحه بوت نمیاد یا نتظیمات مین
اول بزار یه چی بگم! ببین عزیز ایندفعه اگه لپ تاپ خریدی که روش ویندوز نصب نبود! بده هونجا واست ویندوز نصب کنن... اینجوری بهتره! واسه بوت کردنم باید با F2 رو Bios بری بعد تو زبانه Boot بری تو زبانه Boot چند تا اسم فکرد کنم به این اسم باشه! Boot #1 که سه تا از این داره مثل
boot#1
boot#2
boot#3
رو اولی میری و داریو که میخوای از اون بوت کنی رو اتخاب میکنی! lمثلا DVD Rom
بعد که اینکار و کردی باید حتما تنظیماتی که اعمال کردی رو سیو کی و بیرون بیای
مرسی درست کردم اینی که شما گفتی مرفت برای تست لبتاب
دوستان لطفا یه جواب درست و حسابی بذارین .. اینی که شما در مورد بوت توضیح دادین زمانی میشه که دسترسی به بوت هم امکانپذیر باشه !
لطفا با دقت بیشتری سوال رو بخونید .
شما وقتی ارم رو دیدید از f1 تا f12 رو بزیند اکه تو بوت نرفت ممکنه بوت قفل باشه خودم ی فوجی...دیدم همینطوری بود هر کاری کردم نشد که نشد
دوستان عزیز هر برند و مدلی معمولن تفاوتی هایی در کلیدی که شما رو به ستاب و پوت میبره دارن .. برند و مدل رو سرچ انگلیسی کنید متوجه میشین و اما حرف دوستمون درست بود معمولن اگز از جایی لپ تاپ رو میخرین بدین ویندوز نصب کنن بصورت تست شده چون اصولن وظیفه ی اونهاست ..
معمولن لپ تاپ هایی که بوت نمیشن رو خامو شکنید باطی رو در بیارین و دکمه پاور رو ده ثانیه نگه دارین بعد باطری رو جا بزنید روشن کنید و چند تا دکه کلیدی هست مثل f2 f12 del رو بزنید وارد ستاپ میشین . (گاهی روی مدلهای مختلف ممکن این کلید متفاوت باشه )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)