سلام عزيزان
من و دوستم امروز رفتيم علا الدين كه يدونه دبليو 900 براش بخريم چند تا از فروشنده ها ميگفتن اصلا گوشي خوبي نيست و مي گفتن كه سيتادل اصلا اين گوشي رو ديگه گارانتي نميكنه
نظر شما چيه؟
سلام عزيزان
من و دوستم امروز رفتيم علا الدين كه يدونه دبليو 900 براش بخريم چند تا از فروشنده ها ميگفتن اصلا گوشي خوبي نيست و مي گفتن كه سيتادل اصلا اين گوشي رو ديگه گارانتي نميكنه
نظر شما چيه؟
آقا بهداد گل من خودم دبليو 900 داشتم اتفاقا خيلي گوشي خوبي هست ولي به چند نكته توجه كن
اگه خواستي بخري حتما ژاپن اونو بخر كه زير باطري گوشي Made in Japan حك شده باشه
اگه يكي از لوازمش مانند باطري - ال سي دي و .... خراب بشه و مجبور بشي اونارو عوض كني لوازمش حداقل الآن تو بازار نيومده چون گوشي جديديه و اگه هم پيدا بشه يه نمونه فقط قيمت باطري رو ميگم كه خودمم باور نكردم با قيمت 40 تا 55 هزار تومان !!!
مال من شارژرش خراب شد كه مجبور شدم يه دونه نو بخرم فابريكش 18000 تومان
و در آخر اينكه با اينحال كه خيلي با كلاس اما 550000 تومان نمي ارزه به نظر من بيشتر از 400000 تومان نمي ارزه
در ضمن اگه دوستت ميتونه صبر كنه وقتي كه گوشيهاي جديد بياد تو بازار مثل P990 - K800 - W850 بياد بد جوري افت ميكنه
حالا خودت ميدوني
بلندي صداش تو مايه هاي P910 و W550 هستش اما كيفيتش از اين دو گوشي بهتره در مورد هندزفري هم اينكه من زياد باهاش حال نكردم مال K750 بهتر بود !!نوشته شده توسط x-boy
جوك نگو مال كا750 بهتر از دبليو 900 بود![]()
![]()
![]()
![]()
من با و550 ملق ميزنم ولي ميگي و900!!!!!!!!!!!!!!
در ضمن و 900 اي روش رمه 2گيگ داره؟؟؟؟
البته يكي از دلايل گرونيش داشتن دوربين جلوشه كه تو ايران بدرد نميخوره
سري و فقط تو صدا مشهوره بعد ميگي ك750 بهتره جل ال خالق
جوك نميگم چون دوتاشو داشتم به نظر من اينطور بود دوست داشتي امتحان كننوشته شده توسط R@R#M@N
عزيزم هندزفريش رو ميگم نه پخش گوشي رونوشته شده توسط metal_militia
رم دو گيگ نداره 470 مگ رم داخلي (آنبورد) داره و تا دو گيگ هم ساپورت ميشه
درسته البته كيفيتش هم جالب نيست
کیفیت هندز فری K750 خیلی بهتر از W800 بود
موزیک Base دار تو W800 خیلی افت داره
ولی اسپیکرهاشون یه کیفیت دارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)