تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: با این ارور چه کار کنم ویندوز بالا نمی یاد

پروفشنال FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    shahsavar

پيش فرض با این ارور چه کار کنم ویندوز بالا نمی یاد

سلام
    ویندوز یکی از دوستان سون هستشو موقع بالا اومدن این ارور رو می ده و بالا نمی یاد

INTERCITIVE LOGON PROCESS INTIALZATION HAS FAILED. PLEASE CONCULT THE EVENT LOG FOR MORE DETAILS
    دوستان راهنمایی کنید که
    1-این ارور برای چی هستش و چه زمانی رخ میده
    2- حالا باید چه کار کنم.

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

تو سایت پایین برای ارور شما توضیح داده که dvd ویندوز داخل دستگاه قراربدین بصورت بوت بالا بیاین بعدشم تو صفحه اول پایین سمت چپ ابتدا گزینه repair and install انتخاب کنید همینطوری next بزنید تا به عکس پایین برسین بعدشم تو عکس پایین ابتدا گزینه اول انتخاب کنید ببنید فیکس میشه اگر نشده گزینه ای که با فلش مشخص کردم انتخاب کنید سیستم به قبل از اینکه این مورد پیش بیاد restore کنید یک هاتفیکس از مایکروسافتم به شماره KB2615701 برای فیکس کردن این ارور گذاشته شده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

FX

پروفشنال FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    shahsavar

پيش فرض

تو سایت پایین برای ارور شما توضیح داده که dvd ویندوز داخل دستگاه قراربدین بصورت بوت بالا بیاین بعدشم تو صفحه اول پایین سمت چپ ابتدا گزینه repair and install انتخاب کنید همینطوری next بزنید تا به عکس پایین برسین بعدشم تو عکس پایین ابتدا گزینه اول انتخاب کنید ببنید فیکس میشه اگر نشده گزینه ای که با فلش مشخص کردم انتخاب کنید سیستم به قبل از اینکه این مورد پیش بیاد restore کنید یک هاتفیکس از مایکروسافتم به شماره KB2615701 برای فیکس کردن این ارور گذاشته شده

1-هاتفیکس مایکروسافت KB2615701 رو دیروز تو سایت مایکروسافت دیدم ولی وقتی نمی تونم وارد ویندوز بشم چه جوری استفاده کنم
    2- اون 2 حالت که با دی وی دی ویندوز انجام میشه رو هم امتحان کردم ولی یه خورده می ره و بعد ارور میده که نمیدونم دقیقا چیه ولی شاید این باشه که ویندوزی که در دی وی دی هست قدیمی تر از ویندوز داخل سیستم هست .

تو این ویندوز یه سری بازی و نرم افزار ریخته که بعضی از اونا رو نداره اگه بشه همین رو حفظ کرد خیلی خوب می شه.
    متن ارور که موقع تعمیر ویندوز میده رو میبینم دوباره و میذارم اینجا

پروفشنال FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    shahsavar
    Last edited by FX; 08-04-2012 at 07:19.

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

100گیگ برای درایو ویندوز؟ O.o
    در هر صورت، من اونموقع که MBR هاردم ویروسی شده بود، چنین پیغامی رو میدیدم، هر وقت هم که میخواستم Repair کنم یا Restore این ارور رو میداد، البته برای من، موقع Start Up ویندوز(هر 3 ویندوزی که وانموقع داشتم) سیستم کرش میداد و میومد بیرون.
    تحقیق که کردم و فهمیدم که مشکل از ویروسی بودن MBR هست، هر ویروس کش و ... هم امتحان کردم، حتی 2-3 بار ویندوز نصب کردم دوباره ولی خوب ویروس تو MBR بود و همونجوری کرش میداد، منم هارد رو کلا FDisk کردم و از اول پارتیشن بندی و ... حدود 500 گیگ هم اطلاعات مهم داشتم که با نرم افزار R Studio همه رو همونجوری که بودن توی همون مسیر Recover کردم. البته اضافه کنم که من 2ترا هارد دارم، برای همین ریکاوری برام راحت بود...

پروفشنال FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    shahsavar

پيش فرض

خوب مثل اینکه راهی نیست! ویندوز جدید رو نصب کردم

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

شما قبل از اینکه ویندوز جدید نصب میکردین از برنامه Windows 7 System Recovery Disc استفاده میکردین که تو سایت پایین مشکل شمارو داشتن که این برنامه معرفی شده داخل لینک دوم هم لینک دانلودشم قراردادم درضمن از طریق safe mode هم یک تست میکردین ببینید از اون طریق میتونید بالا بیاین یا که نه بعدشم ازاین طریق سیستم با برنامه Malwarebytes' Anti-Malware اسکن میکردین.

9. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

FX

پروفشنال FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    shahsavar

پيش فرض

اتفاقا هر دور این کارا رو کردم
    برام خیلی عجیب بود این ارور برام . دوستان هم دقیقا نگفتن این ارور از چی هستش و دلیلش از چی هست . ویروس یا تخریب فایلهای حیاتی سیستم یا .... که حتی با SAFE MODE هم همین ارور رو میده .
    Windows 7 System Repair Disc این برنامه هم دانلود کردم تست کردم هیچ فایده ای نداشت .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •