تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: چند مشکل در 7؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض چند مشکل در 7؟؟؟

1...اول اینکه بازی فیفا 2009 نمیتونم نصب کنم

2...دوم با برنامه idm مشکل دارم...یه فیلم دانلود میکنم وسط دانلود قطع میشه بعد برنامه password uesername میخواد از من.....در این موقع چیکار کنم؟؟؟..........password چی بزنم؟؟

3...یه هارد اکسترنال دارم 500 adate وقتی وصل میکنم به لب تاپ خودم به دون هیچ مشکلی کار میکنه ولی وقتی میبرم محل کار به pc ویندوز xp داره وصل میکنم نمیشناسه هارد و پیغام میده باید هارد را فرمت کنم

تو 7 لب تاپ مشکلی ندارم

سیستم خودم vaio f224 windows 7 64 bit

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

کسی نیست منو راهنمایی کنه؟؟؟

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

1...اول اینکه بازی فیفا 2009 نمیتونم نصب کنم

2...دوم با برنامه idm مشکل دارم...یه فیلم دانلود میکنم وسط دانلود قطع میشه بعد برنامه password uesername میخواد از من.....در این موقع چیکار کنم؟؟؟..........password چی بزنم؟؟

3...یه هارد اکسترنال دارم 500 adate وقتی وصل میکنم به لب تاپ خودم به دون هیچ مشکلی کار میکنه ولی وقتی میبرم محل کار به pc ویندوز xp داره وصل میکنم نمیشناسه هارد و پیغام میده باید هارد را فرمت کنم

تو 7 لب تاپ مشکلی ندارم

سیستم خودم vaio f224 windows 7 64 bit
    1) بازی فیفا 2009 رو نمیتونی نصب کنی؟ یه عکس از اروری که میده بذار. یا بگو چه اتفاقی میوفته.
    2) این هم یه عکس میخواد، برای دانلود هایی هم که Username و Password میخواد از یه سایت مثل رپیدباز، برای ادامه ی دانلود چنین چیزی اتفاق نمی افته. این هم یه عکس بذار.
    3) این اتفاق معمولا برای هارد هایی اتفاق میوفته که USB2/USB3 هستن و از SS پشتیبانی میکنن، یا بطور کلی برای اجرا به یه درایور خاص نیاز دارن. من این اتفاق وقتی برام اتفاق افتاد که میخواستم هارد WD External 500GB USB2/USB3 My Passport رو به کامپیوتر دانشگاه که محدودیت نصب نرم افزار داشت وصل کنم. ولی اونموقع کلا هارد رو نشناخت و یه ارور داد که نمیتونه درایور نصب کنه.

سیستم سر کار شما محدود هست برای نصب نرم افزار؟ یا Administration Rights رو دارید؟

4. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •