این دو تا لپ تاپ چه تفاوتی دارن.من یه لپ تاپ به اسم k53sv گرفتم ولی روش زده k53s پشتش و روی کارتونش زده k53uf?
جریان چیه؟توی سایت asus چیزی پیدا نشد.
ولی شکلو شمایلش دقیقا مثل k53sv هستش و اینکه گرافیکشو زده gt610 در صورتی که مال k53sv زده 540
ممنون
این دو تا لپ تاپ چه تفاوتی دارن.من یه لپ تاپ به اسم k53sv گرفتم ولی روش زده k53s پشتش و روی کارتونش زده k53uf?
جریان چیه؟توی سایت asus چیزی پیدا نشد.
ولی شکلو شمایلش دقیقا مثل k53sv هستش و اینکه گرافیکشو زده gt610 در صورتی که مال k53sv زده 540
ممنون
حاجی میشه یکم بیتر توضیح بدی؟جریان چیه؟روش زده k53s شکلشم دقیقا شبیه k53sv هستش.
رمش 8 و ci7 هستشو و گرافیکشم زده 610m 2gig
---------- Post added at 04:20 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
بعدشم یه موضوعی که هست تو سایه asus هوچین مشخصاتی نداره واسه گرافیکش
اصلا این k53sv هستش یا اینکه چیزه دیگه ایه؟
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------
دوستان تو رو خدا هرچی میدونید دریغ نکنید بگید جریان چیه
سری K53 مدلها و کانفینگهای مختلفی داره k53sv, k53u, k53 scمن دیدم تو بازار. موقع خرید باید دقت میکردی.اگه گارانتی معتبری مثل سازگار داره که مشکل خاصی نباید داشته باشه!
در صورتیکه با این لپتاپ گیم بازی میکنید سریعا ببرید پس بدید چون همونطور که گفتند گرافیک ضعیفی داره!
ببینم خیلی تفاوت داره با 540
خیلی پایین تره یا اینکه نه
گارانتیشم سریر هست.
بد بختی اینه که 28 اسفند گرفتمش و اینکه لپ تاپ رو از یه شهره دیگه گرفتم و الان یه شهره دیگه هستم و 1 روز طول میکشه خودمو به اون شهر برسونم
حالا تازه فهمیدم.حالا میگید چی کار کنم؟
عزيز من قيمت اين مدل همينه حدودا يه 50 تومن هم حتي كمتر هست
ولي اصلا گرافيك خوبي نداره
نميدونم اسوس چه فكري كرده همچين گرافيكي واسه Core i7 گذاشته
حتما ببر و پس بده و به فروشنده بگو كه اين مدلي كه قرار بوده نيست
حتي اگه گرافيك هم واسه كارات مهم نيست ببر پس
بده چون اين قيمت 1.8 اصلا و ابدا همچين لپ تاپي با همچين گرافيكي نميارزه
حاجی با این پول میتونستی HP 6170یا 6180 بخری حالشو ببری
من میگم به فروشگاه مراجعه کن. این گرافیک ضعیفه
سلام محمود جان
خوبی ؟
آقا من فکر میکنم شما مدل K53 SD رو خریدی !
تو سایت دیجی کالا هم مشخصاتش هست .
اینم سایت ایسوس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مشخصات :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی انکه رو کارتنش زده K53 UF رو دیگه نمیدونم . اصلا K53 U فکر نکنم چنین مشخصاتی داشته باشه .
یه جای کار ایراد داره !!!!
من نمیدونم چرا ایسوس رو همه ی مدل های K53 میزنه K53 S نمیاد مثل بچه ی آدم اسم کامل مدلو بزنه ، به خاطر همین یه سری افراد سودجو میان . . ....
---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:20 PM ----------
سری های ایسوس همه شبیه هم هست ، یعنی وقتی شما میخوایی از سریه K بخری ، تو ظاهر فرقی نداره .
---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------
آره تفاوت زیادی داره .
ببین به سریر زنگ بزن و قضیه رو بگو ، بگو که مدل K53 SV خریدم ، ولی رو کارتنش زده K53 UF و نمیدونم چرا گرافیک 610 داره و . . . .
بعد اگر ببین فروشنده فرد منطقی هست و دو دره باز نیست ، به فروشنده هم تماس بگیر . البته نظرم اینه که فعلا به گارانتی زنگ بزنی ، قضیه رو بفهمی چیه ، بعد به فروشنده زنگ بزنی .
میتونی به چند تا فروشنده هم زنگ بزنی و از اون ها هم آمارشو بگیری .
---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
والا من هم در حیرتم .!!!! و برای ایسوس متاسفم .![]()
آقا گفتی سودجو داغ دله ما رو تازه کردی
اون جا به من گفت که این k53sv هستشو usb 3 داره
حالا من ساده لوحم که الان فهمیدم.یعنی همون موقع فهمیدم تو سایتم مطرح کردم کسی جواب نداد البته نه توی یه پست جدا
بعدشم که ما توی مهمونیو
ار این خونه به اون خونه بودیم دیگه با این لپتاپ ور نرفتیم و .....
حالا به نظرتون می ارزه 50 60 تومن هزینه کنم برم یه شهره دیگه .البته باید ببینم فروشنده چی میگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)