سلام
دوستان نظرتون در رابطه با خرید لپ تاپ چیه ؟ ایا بهتره یه دو ماهی صبر کنیم یا الان خرید کنیم بهتره ؟
قیمتا قراره چه جوری بشه ؟
مرسی
سلام
دوستان نظرتون در رابطه با خرید لپ تاپ چیه ؟ ایا بهتره یه دو ماهی صبر کنیم یا الان خرید کنیم بهتره ؟
قیمتا قراره چه جوری بشه ؟
مرسی
نفر اول نیستی که در 6 ماه اخیر از این مدل تاپیکا میزنی، البته تو دوستان و آشنایان اطرافم این سوال رو از من کم نپرسیدن
هر کی صبر کرد ضرر کرد
جواب : اگه لازم داری بخر اگه لازم نداری نخر این جمله رو سرچ کنی فکر کنم بیش از 30 بار تو این فروم گفتم
ممکنه تا 1 یا 2 ماه دیگه اگه ارزان بشه حدود 20-30 تومان بخاطر گرونی های عید ارزون بشه اما به قیمت سابق هیچوقت برنمیگرده
پس اگه لازم داری بخر اگه لازم نداری نخر. باری 20-30 تومان دوماه صبرکردن هم کار منطقی نیست. چون گیریم 70 تومان ارزون بشه گیریم 100 تومان ارزون بشه. خب عزیزم دو ماه استفادشو کردی، تو موزه که نگهش نداشتی
بازار به هیچ عنوان قابل پیش بینی نیست
با سپاس از شما
اینکه میگن در لبه تغییر کامل تکنولوژی هستیم و لپ تاپ های جدید با ویندوز 8 کاملا متفاوت میشه و همه مجهز به صفحه تاچ خواهند بود نظرتون چیه ؟ یعنی لپ تاپی که الان بخریم تا 6 ماه دیگه یه دستگاه خیلی قدیمی میشه ؟
شرو ور محضه
همچین چیزایی تو فیلمهای جیمز باند وجود داره. همچین تکنولوژی وجود نداره که در صورت وجودداشتن 6 ماه که هیچی، تا چند سال اینطرفا ازش خبری نیست و بهش فکر نکن.
موفق باشی. وسواس هم نداشته باش. لازم داری بگیر، نداری نگیر
با سپاس از شما
نظرتون درباره Samsung NP300E5Z-S01 چیه ؟
راستی پردازنده های ایوی بریج بیاد به بازار این مدل های core i خیلی تو سرش میخوره ؟
مرسی
هر چیزی که بیاد قدیمی رو محو میکنه اما 1 میلیون تومان رو تبدیل به 500 تومان نمیکنه. اینو مطمئن باش
هیچوقت نمیشه منتظر تکنولوژی بود
من دوال گرفتم یه مدت کور2 اومد. ملت کو2 گرفتن cori اومد. مگه میشه صبرکرد؟
درثانی این چیزایی که شما میگی تا یک سال بعد تو ایران پیدا نمیشه . اصلا انقدر اومدنش دور از انتظاره که به خودم زحمت ندادم در موردش مطالعه کنم. همین الان تاپ ترین لبتابهایی که شرکتهایی مثل لنوو معرفی کرده با سندی بریج هست. تازه اونا هنوز وارد ایران نشدن.
همین الانش hp 6160 با i5-4-500 قیمتش 1700 تومانه .
تف به این روزگار
سلام
لپ تاپ خوبیه ، صفحه کلید خوب ، کیفیت مناسب ، از همه مهمتر وزن پایین علی رقم 15 اینچ بودن ، گارانتیه معتبر .
ولی گرافیکش به درد بازی های روز نمیخوره .
موفق باشید.
حالا که دیروز من خریدم امروز قیمتا اومد پایین![]()
به این چیزا فکر نکن. پول تو هر مسیری خرج بشه بهتر از اینه که خرج دوا و درمان بشه. بگیر به خوبی استفاده کن.
به پشت سرت هم فکر نکن.
من اون مدل سامسونگو گرفتم 1.099 از دیجی کالا . الان اچ پی جی 6 با همون کانفیگو زده 950 تومن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)