تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشکل در نشان دادن تعداد هسته های سی پی یو i7 950

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض مشکل در نشان دادن تعداد هسته های سی پی یو i7 950

سلام
    دیشب داشتم با سیستم کار می کردم یه دفعه مثل حالت استندبای شد ولی فنها کار می کردن بعدش دیدم هیچ عملی صورت نمی گیره دکمه پاور نگه داشتم تا خاموش شد بعد که روشن کردم تو صفحه ای که اطلاعات بایوس می نویسه نوشت اوور کلاک نا موفق بود بعدش خواست f1 بزنم تا برم تو بایوس .رفتم و ریستارت کردم ویندوز اومد بالا با برنامه cpu-z تست کردم دیدم تعداد پردازنده زده 2 و تعداد ترد 4 در حالیکه قبلا می زد پردازنده 4 و ترد 8.توی device manager همون 8 تا رو نشون میده.در ضمن من اوور کلاک نکردم فقط فرکانس رمو پون خودش 1066 می شناخت بطور دستی چند روز قبل بردم رو 1600 چون رمم کورسیر 1600 هست.
    یعنی چی شده؟ممکنه سوخته باشه؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

این مشکل میتونه به دلیل یک ناپایداری باشه یا باگ بایوس
    شما سیستم رو خاموش کنید باتری مین رو دربیارین یک clear cmos بکنید و باتری رو دوباره جا بزنید بعد وارد ستاپ شده یک بار load fail deafult رو هم بزنید
    برای رم هم میتونید هم از پروفایل xmp اقدام به درست کردن فرکانسش بکنید و هم از طریق ضریب رم
    اگه از طریق xmp اقدام کنید فرکانس سی پی یو هم تغییر میکنه پس به این مسئله هم توجه داشته باشین
    در آخر بایوس مین رو هم آپدیت کنید

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این مشکل میتونه به دلیل یک ناپایداری باشه یا باگ بایوس
    شما سیستم رو خاموش کنید باتری مین رو دربیارین یک clear cmos بکنید و باتری رو دوباره جا بزنید بعد وارد ستاپ شده یک بار load fail deafult رو هم بزنید
    برای رم هم میتونید هم از پروفایل xmp اقدام به درست کردن فرکانسش بکنید و هم از طریق ضریب رم
    اگه از طریق xmp اقدام کنید فرکانس سی پی یو هم تغییر میکنه پس به این مسئله هم توجه داشته باشین
    در آخر بایوس مین رو هم آپدیت کنید
    ممنون از راهنماییتون.امشب باید امتحان کنم ایشالا درست بشه.نزدیک 2 تومن پول کیس دادم هنوز نتونستم با خیال راحت باهاش کار کنم.یکی می گفت ایراد نرم افزاریه ویندوز عوض کن

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون.امشب باید امتحان کنم ایشالا درست بشه.نزدیک 2 تومن پول کیس دادم هنوز نتونستم با خیال راحت باهاش کار کنم.یکی می گفت ایراد نرم افزاریه ویندوز عوض کن
    نه 2 هسته غیرفعال شده به ویندوز فکر نکنم مربوط باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •