تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 22

نام تاپيک: راهنمايي براي خريد سيستم صوتي

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

14 راهنمايي براي خريد سيستم صوتي

دوستان اگه ممكنه منو براي خريد يه سيستم صوتي ، مناسب با قيمتي كه ميخوام راهنمايي كنيد .
    اول از همه كه سينماي خانگي نميخوام ( ضبط يا يه چيز تو مايه هاي سيستم HIFI ) . قدرتش 150 تا 200 وات RMS USB Play & rec . و از لحاظ تصويري هم قوي باشه نسبتا . بودجه هم 450 تا 500 تومن . در ضمن مدلها و قيمتهاشون رو تو اين رنج برام معرفي كنيد و اينكه آيا تا 2 يا 3 ماه ديگه قيمتها بهتر ميشه ؟؟؟؟؟؟ باز هم تاكيد ميكنم سينماي خانگي نميخوام !!

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كسي نيست جواب بده ؟؟؟؟ همه بازديد كننده ان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما باید از این سیتم های میکرو های فای بگیری که با توجه به بودجتون مدل های سونی و جی وی سی براتون مناسبه.
    اگه بتونید بیشتر هزینه کنید یه آمپ استریو و یه جفت بلندگو بوک شلف خوب بگیرید نتیجه بهتری می گیرین.

4. این کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون . خب ميشه مدلهاش رو هم معرفي كنيد يا لينك بذاريد ؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا دستتون درد نكنه !!!! 50 نفر اين تاپيك رو ديدن 2 تا جواب درست حسابي به ما ندادين !!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اينجا چرا اينجوريه ؟؟؟؟؟ يه درخواست رو بايد هفت بار تكرار كني ، التماس كني ، تمنا كني تا جواب بدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام خوبی؟ اقا منم دنبال همچین چیزی بودم.یعنی بزار از اول بگم.یه ضبط نیمه های فای بهم رسید که چون قدیمی بود فقط اودیو سی دی میخونه و mp3 نمیخونه.منم چون اهنگ زیاد گوش میکنم نمیشه بریزم روی اودیو.خلاصه یه dvd player روی lcd سامسونگم داده بودن که همه چیش خوبه فقط یه ایراد داره اونم اینه که صدای خوده دستگاه از اهنگها بیشتره وقتی داره میخونه از روی dvd!! منم عادت دارم اهنگ با صدای کم گوش کنم هی صدای خش خش خوندن این میرفت روی مخم.خلاصه رفتم یه dvd player خوب بگیرم مثل pioneer dv430 که یهو گفتم چرا یه میکرو های فای نگیرم؟! خلاصه دیروز توی نادری چشمم به این مدل خورد که دیوانه وار قشنگ بود yamaha mcr-040 که حدودا 10 تا رنگ مختلف داره و قیمتشم 660 تومن بود.یکم گرونه ولی از همه ی میکرو های یاماها ارزونتر بود.برای من زیاده یکم.حالا چشمم رفته سمت jvc.میکروهاش قشنگ و خوشنامن بر خلاف بقیه کاراش.اگه دیدم چیزی بازم برات میگم شماهم اگه نظری داشتی بهم کمک کن .مخلصم

9. این کاربر از seido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون . باز دمت گرم جواب دادي شما !! ببين منم بيشتر نظرم همون jvc و سوني هست . يه مدلي كه قدرت RMS به 150 وات برسه و حتما حتما حتما usb رو ساپورت كنه و پخش dvd هم داشته باشه . ببين اين مدل زيري رو ديدي يه قيمت بگير قربونت . خيلي هيولاست ! فقط يه ايرادي كه داري فكر كنم DVD نخوره . درمورد USB‌هم مطمئن نيستم.

JVC NX-D2

مدلهاي ديگه ديدي با عكس و مشخصات و قيمت بذار همينجا ممنون . خودم دنبال هي فاي هستم و ميخوام بخرم .

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يعني 102 نفر به اين تاپيك سر زدن فقط يه نفر اونم با التماس جواب دادن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! يعني اينجا اينقدر ... بابا يه راهنمايي كنيد يا در تاپيك رو ببنديد خب !!!!!!!!!!!!!!!!!!! حرف بدي ميزنم ؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كسي نميخواد جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •