سلام
یک عدد سه ترابایت - وسترن
چهار عدد دو ترابایت - وسترن
دو عدد یک ترابایت - وسترن
دو عدد 1.5 ترابایت اینترنال سیگیت (در طبقه اول مشخص هست - عکس پیوست)
نگهداری هارد اکسترنال هم کم دردسر نیست . به عکسهای پیوست شده توجه کنید هاردهای اکسترنال رو در داخل کمد نگه داری میکنم . کمد هم به طرز پیچیده ای
.gif)
سیم کشی و کلید گذاری شده تا آداپتور برق هم در داخل کمد بماند و همه کابلهای usb هم با استفاده از usb hub به یک کابل تبدیل شده . برای هر جابجایی باید کلیه هاردها رو از داخل کمد خارج کنم ، در این روش هاردها نیازمند سیستم کولینگ قدرتمندی هستن که با توجه به فضای تنگ و باریک مجبور شدم با استفاده از مقوا یک کانال برای فن درست کنم (در عکس پیوست مشخص هست) . اگر میدونستم این چنین آرشیو جمع آوری میکنم روش بهتری رو انتخاب میکردم .
این بهترین دلیل هست . در نتیجه پیشنهاد میدم یک سیستم جداگانه ای به منظور آرشیو کردن بخرید ، سیستمی که برای امنیت بیشتر حتی به اینترنت متصل نمیشود . بعبارت دیگه
1. کیسی بخرید که به اندازه کافی برای قراردادن هارد فضا داشته باشد .
2. مادربردی بخرید که به اندازه کافی پورت sata داشته باشد (بیشتر از 10 عدد) .
3. پاوری بخرید که به اندازه کافی پرقدرت باشد و به اندازه کافی کانکتور برق sata داشته باشد .
گرچه این روش هزینه زیادی دارد و با پولی که صرف خرید مادربرد ، کیس ، پاور و احیاناً مانیتور موس کیبرد... میشود میتوان چندین هارد دیگه خرید . ولی بعداً راحت خواهید بود .
بستگی دارد .
مثلا هارد اکسترنال معمولی (مثل نوعی که خودم دارم) برای وسترن حداکثر 3 ترابایت و برای سیگیت حداکثر 4 ترابایت هست . ولی از انواع خاص که اکثرا هم تحت شبکه هست مثل سیگیت مدل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا 12 ترابایت هست که اتفاقاً قابلیت jbod رو هم دارد . قیمت این مدل در سایت دیجی کالا هم 3120 هزار تومن هست . اگر با پیکر بندی شبکه آشنایی دارید پیشنهادم این هست که storage های تحت شبکه رو بخرید (سیگیت فقط یک مثال بود).
درباره قیمت باید بگم که مدل سه ترابایت (وسترن و سیگیت) در حال حاضر حدود 480 هزارتومن هست و ظاهرا به خاطر سیل تایلند نه تنها کیفیت هاردها پایین اومده بلکه مدت زمان گارانتی هم توسط کمپانی کمتر شده .
در نهایت اگر هارد اکسترنال معمولی میخواهید و همچنین اگر عجله دارید من وسترن مدل my book essential رو پیشنهاد میدم که حداکثر تا 3 ترابایت هست و همچنین usb3 هم دارد .