صداي ساب ماشين زياد بيرون نمياد .ميخوام بيشتر صدا تو خيابون باشه .,البته يه چيزي هم شنيدم كه يه دستگاه بايد بزاري رو تاقچه تا صداي ساب رو بده بيرون.ميشه معرفي يا پيشنهاد كنيد اسم اين دو تا گردي كه ميزارن روي تاقچه رو نميدوونم![]()
صداي ساب ماشين زياد بيرون نمياد .ميخوام بيشتر صدا تو خيابون باشه .,البته يه چيزي هم شنيدم كه يه دستگاه بايد بزاري رو تاقچه تا صداي ساب رو بده بيرون.ميشه معرفي يا پيشنهاد كنيد اسم اين دو تا گردي كه ميزارن روي تاقچه رو نميدوونم![]()
شما مشخصات سیستم رو بفرمایید تا بشه اصولی راهنمایی کرد
مدل ساب؟
اندازه باکس؟
حجم تیون باکس ؟
بیگ تری کردی؟
آمپت چیه؟
مدل پخش و ولتاژ خروجیش؟
سلام
این سوالارو پرسیدی بچه گیج میشه
اسم اونا هم پورت هستش
والا من زياد وارد نيستم .مشخصات ميدم ببين ميتونين راه
نمايي كنيد .ساب 309 1400وات.پخش 7250,باند 7100,امپ مكسيدر 904 ,امپ خوبيه شايد نشنيده باشين ولي خوبه 240-260 قيمتش
Last edited by softday; 04-04-2012 at 16:18.
پخشت 4 ولتی هست.
از آمپت که چیزی پیدا نکردم. گینت رو درست باید تنظیم کنی. اندازه باکست هم که نگفتی. چند لیتره.
واسه spl بازی و پرتاب صدا باید حجم باکست رو زیاد کنی و تیونش رو ببری مثلا رو 40-45 اونموقع صدات زیاد میشه و کیفیت صدات میاد پایین و لو بیس رو خیلی خوب خواهی داشت. ولی دیگه سابت رو آهنگ نخواهد بود. ولی بیرون ماشین همه لذت میبرن D:
برو سایت ساندی قسمت طراحی باکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون حميد جان بابت راهنمايي ولي يه سوال من ديدم عقب روي تاقچه 2تا سوراخ هست براي بعضي ها كه مي گفتن صداي ساب رو ميكشه تو ماشين .ميشه اسم اين دستگاه رو بگين .ضمنا شب از روي فاكتور مشخصات باكس رو ميگم
اوتا بهش میگن پورت یا اگزوز ولی تاثیری ندارند. بیشتر واسه قشنگی هستند .صدا که آب نیست از سوراخ بیاد بیرون
مشخصات آمپ و وات rms رو بگو
اقا حميد شك دارم., شب ميرم نگاه ميكنم ميگم الان ماشين نيست فاكتور هم نيست ,ولي روي جعبه امپ يه 5200 انگار نوشته بود يادم نيست شب از امپ هم يه عكس ميگيرم
مشخصات امپ در دفترچه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امپ
مشخصات امپ روی جعبه
امپ از کنار
روي جعبه امپ هم يه 5200 وات زده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)