تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: چند ارور در پرینتر اپسونp50 و مشکلات عجیب در این پرینتر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض چند ارور در پرینتر اپسونp50 و مشکلات عجیب در این پرینتر

سلام به همه ی اعضای سایت
    من یه پرینتر پی50 دارم که تقریبا 4ماهه که دارم باهاش کار میکنم ولی چند روزه که داره اذیت میکنه و مشکلش اینه که وقتی کاغذ رو میکشه دکلمه پاور(سبز) با دکمه کاغذ(قرمز) هر کدو روشن میشن و ارور میده
    ( کاغذ تا جایی که میخواد بره زیر هد که روش چاپ بشه میمونه یعنی جلوتر نمیریه )
    و مشکل دوم
    بعضی وقتا هم روشن که میکنم چراغ قطره و چراغ کاغز باهم روشن و خاموش میشن ( نه یکی درمیون و مشکلش ریست نرم افزاری نیست )
    و مشکل سوم
    که بعضی وقتا کاتریج های داخلی رو که درمیارم میبینم پر رنگ زرده یعنی رنگ زردم میریزه بیرون
    من همه ی این مشکل ها رو با هم دارم
    در ضمن پرینتر من مخزنی هستش و من قبل از خرید اینp50 سه سال با تی50 کار میکردم و چنین مشکلی تاحالا برام پیش نیومده بود
    خواهش میکنم هرچه سریعتر کمکم کنید چون مشتری دارم و خیلی خیلی لنگم
    باتشکر

---------- Post added at 09:47 AM ---------- Previous post was at 09:46 AM ----------

کاغذ معمولی هم استفاده میکنم 80گرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

مثله اینگه گسی نیست جواب مارو بده

---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:40 PM ----------

سلام به همه ی اعضای سایت
    من یه پرینتر پی50 دارم که تقریبا 4ماهه که دارم باهاش کار میکنم ولی چند روزه که داره اذیت میکنه و مشکلش اینه که وقتی کاغذ رو میکشه دکلمه پاور(سبز) با دکمه کاغذ(قرمز) هر کدو روشن میشن و ارور میده
    ( کاغذ تا جایی که میخواد بره زیر هد که روش چاپ بشه میمونه یعنی جلوتر نمیریه )
    و مشکل دوم
    بعضی وقتا هم روشن که میکنم چراغ قطره و چراغ کاغز باهم روشن و خاموش میشن ( نه یکی درمیون و مشکلش ریست نرم افزاری نیست )
    و مشکل سوم
    که بعضی وقتا کاتریج های داخلی رو که درمیارم میبینم پر رنگ زرده یعنی رنگ زردم میریزه بیرون
    من همه ی این مشکل ها رو با هم دارم
    در ضمن پرینتر من مخزنی هستش و من قبل از خرید اینp50 سه سال با تی50 کار میکردم و چنین مشکلی تاحالا برام پیش نیومده بود
    خواهش میکنم هرچه سریعتر کمکم کنید چون مشتری دارم و خیلی خیلی لنگم
    باتشکر

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

وقتي مخزن داريد و تعداد زياد پرينت مي كنيد اين مشكلات طبيعي هست(پاسخ شما: من 3 سال t50 رو داشتم هيچ مشكلي نداشت از وقتي اينو گرفتم ...) مي دونم! ولي بهتره بديد يه دستگاهتون رو يه سرويس كلي بكنند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •