بنده این نرم افزار را نصب نموده ام MindManager.2012 10.1.459 ،اما بزرگ ترین مشکل این نرم افزار عدم پشتیبانی از نوشتار فارسی است و موارد تایپ شده فارسی در باکس های این نرم افزار قرار نمی گیرد.
بنده این نرم افزار را نصب نموده ام MindManager.2012 10.1.459 ،اما بزرگ ترین مشکل این نرم افزار عدم پشتیبانی از نوشتار فارسی است و موارد تایپ شده فارسی در باکس های این نرم افزار قرار نمی گیرد.
سلام
منم با این مشکل روبرو هستم ..
یه کم جستجو کردم با این رسیدم:
----------------------------------------------
برای ترسیم نقشههای ذهنی ابزارهای مختلفی وجود دارد؛ از ابزارهای آنلاین تا آفلاین. در سطح جهان و در ایران، شناخته شدهترین ابزار برای این کار نرمافزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است. مایند منیجر نرمافزار بسیار خوبی است؛ اما یک ایراد اساسی دارد و آن هم عدم پتشیبانی از زبان فارسی است. مدتها دنبال راهحل این مشکل میگشتم تا اینکه ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نرمافزار جایگزین را پیدا کردم. Mind Mapper حتا از مایند منیجر نرمافزار بهتری است؛ کتابخانهی بسیار کاملی از آیکونها و نمودارهای مربوطه داره. از نظر گرافیکی بهتر از مایند منیجره. میتونه خروجی به ورد و اکسل و پاورپوینت و … براتون درست کنه. مثلا یک کاربرد جالباش اینه که شما در جلسهی توفان فکری، ایدهها را ثبت کنید و بعد بلافاصله خروجی پاورپوینتاش را بگیرید و برای همه پرزنت کنید و باعث شوید دهان همهی آنها از تعجب باز شود!
نسخهی کرک شدهی این نرمافزار عالی را از آدرس زیر با حجم حدود ۴۰ مگابایت به صورت مستقیم دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------------------------------- مرجع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
راه حل تایپ فارسی در نرم افزار Mindmanager به صورته:
1- ابتدا زبان ویندوز را فارسی نمایید.
2- سپس بلوک (تاپیک) مورد نظر را انتخاب نمایید (مانند نوشتن به زبان انگلیسی).
3- ابتدا کلید F2 را زده و سپس فقط یکبار کلید Space را بزنید. سپس متن دلخواه را تایپ کنید.
راهکار دیگری هم هست اینکه موقع تایپ اول از همه یه . بذارید!
نقطه بذارید اول متن درست میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)