دوستان من NFS the run روی لپتاپم نصب کردم بعد رستارت کردم الان بعد از وارد کردن رمز ورود ویندوز بالا نمیاد . میگه windows explorer has stopped working. . البته از طریق TASK MANAGER میتونم وارد mycomputer بشم. ولی desktop بالا نمیاد
لطفا کمکم کنید![]()
دوستان من NFS the run روی لپتاپم نصب کردم بعد رستارت کردم الان بعد از وارد کردن رمز ورود ویندوز بالا نمیاد . میگه windows explorer has stopped working. . البته از طریق TASK MANAGER میتونم وارد mycomputer بشم. ولی desktop بالا نمیاد
لطفا کمکم کنید![]()
روشهای پایین تست کنید
روش اول
پنجره تسک منیجر باز کنید بعدش از منوی file گزینه new run انتخاب کنید داخلش دستور regedit تایپ کنید اینتر کنید تو صفحه ای که باز میشه به مسیری که عکسش پایین قراردادم برین بعدشم طبق شماره 4 کی مورد نظر پاک کنید بعدش از نوع طبق شماره 5 یک قسمت صفحه سفید رجیستری کلیر راست کنید از گزنیه new رو انتخب کنید بعدشم از زیر منوش گزینه مورد نظر انتخاب کنید بعد طبق گزینه شماره 4 که پاک کردین اسمش به shell تغییر بدین روش دبل کلیک کنید تو کادر که خالی گزینه explorer.exe رو تایپ اینتر کنید رجیستری رو ببندین سیستم ریستارت کنید
روش دوم
dvd ویندوز داخل دستگاه بزارین بصورت بوت بالا بیاین بعدشم اون پایین سمت چپ گزینه repair and install انتخاب کنید همینطوری next بزنید تا به شکل 3 برسین بعدش طبق شکل 3 روی گزینه مورد نظر کلیک کنید بعدش سیستم به قبل ازاینکه این مورد پیش بیاد restore کنید این موارد تو سایت پایین از مایکروسافت اشاره کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)