تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: ویروس یا تروجان

اگه نباشه جاش خالی می مونه kod89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض ویروس یا تروجان

سلام
    بیشتر از یک سال سیستم من آلوده شده! زیاد با سیستم کاری نداشتم که دیگه الان مجبورم ازش استفاده کنم.یه ویروس یا تروجان تو سیستم هست که واقعا کلافه کرده. اولا اجازه نصب درایو صوتی رو نمیده بعد اجازه نصب انتی ویروس نمیده و اگرم بده نمیذاره بالا بیاد و ارور میده با همه این ها من به زحمت kasper ریختم اسکن کرد بیستر از 7-8 هزار فایل آلوده به win32.sality.aa پیدا کرد و چند تروجان هم بود trojan downloader .همرو از بین برد ولی بازم سیستم آلوده موند بسیار وضعیت عجیبی پیش آورده اگه در حال اسکن هر برنامه ای detect کنه سیستم restart میکنه. تمامی مراحل تاپیک اول این انجمن به جز combofix انجام دادم ولی اثر نکرد.
    کله هاردو فرمت کردم هرچی داشتم از بین رفت ویندوز عوض کردم بازم سیستم آلودس واقعا اعصابم خرد کرده ممنون میشم دوستان کمک کنن
    ویندوز xp سرویس پک 2

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

سلام
    بیشتر از یک سال سیستم من آلوده شده! زیاد با سیستم کاری نداشتم که دیگه الان مجبورم ازش استفاده کنم.یه ویروس یا تروجان تو سیستم هست که واقعا کلافه کرده. اولا اجازه نصب درایو صوتی رو نمیده بعد اجازه نصب انتی ویروس نمیده و اگرم بده نمیذاره بالا بیاد و ارور میده با همه این ها من به زحمت kasper ریختم اسکن کرد بیستر از 7-8 هزار فایل آلوده به win32.sality.aa پیدا کرد و چند تروجان هم بود trojan downloader .همرو از بین برد ولی بازم سیستم آلوده موند بسیار وضعیت عجیبی پیش آورده اگه در حال اسکن هر برنامه ای detect کنه سیستم restart میکنه. تمامی مراحل تاپیک اول این انجمن به جز combofix انجام دادم ولی اثر نکرد.
    کله هاردو فرمت کردم هرچی داشتم از بین رفت ویندوز عوض کردم بازم سیستم آلودس واقعا اعصابم خرد کرده ممنون میشم دوستان کمک کنن
    ویندوز xp سرویس پک 2
    چند ابزار پاک سازی برای ویروس سالیتی در پست زیر گذاشته شده است آنها را دانلود و اسکن کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مرسی دوست من ولی فقط سالیتی نیست چندین ویروس تروجان قوی وجود داره نمونه ای از اونا رو تو عکس گذاشتم

این ارور رو هم بیشتر مواقع که سیستم بالا میاد ایجاد میکنه
    Last edited by kod89; 03-04-2012 at 19:24.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

Kaspersky Virus Removal Tool رو از لینک زیر دانلود و سیستمتون رو اسکن کنید ابزار قوی ای هست که میتونه به کمکتون بیاد

بعد از پاکسازی اگر امکانش هست ویندوز xp خود را عوض و ویندوز سون نصب کنید

6. 2 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست من از این که وقت میذاری ممنون
    من این اسکنر رو دو بار دان کردم هر دو بار موقع extract کردن فایل ارور میده !!!

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

دوست من از این که وقت میذاری ممنون
    من این اسکنر رو دو بار دان کردم هر دو بار موقع extract کردن فایل ارور میده !!!
    خواهش میکنم
    ابتدا مراحل خواسته شده در این پست را انجام دهید

و یک بار دیگر با مالواربایت اسکن کنید و فایل هایی که پیدا میکند را پاک کنید
    اگر مراحل با موفقیت انجام شد پست اول این تاپیک رو مطالعه کنید و یک لوگ از سیستمتون تهیه کنید و اینجا قرار دهید

اگر مشکل حل نشد آخرین مرحله استفاده از دیسک نجات بیت دیفندر هست که آموزشش در پست زیر موجوده

9. 2 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

log تهیه کردم گذاشتم عزیز

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

log تهیه کردم گذاشتم عزیز
    سلام
    لوگتون بررسی شد البته من نمیدونم چرا اصرار داشتین که مشکل الانتون از مالوار ها باشه ؟؟
    اون BSOD که من دیدم دلیل مستقیمش کارت گرافیکی شما هست.. که حالا یا مشکل خود سخت افزارتون هست یا اینکه درایورش ناخوانی داره..
    از طرف دیگه دیدم که کارت شبکه ی وایرلس دارین درسته ؟ این کارت رو اگه امکان داره حذف کنید برای مدتی و تست بزنین
    توصیه هام :
    1..پلت فورم سیستم شما ویندوز ایکس پی س.پ دو هست که شما اگه فکر کنی میبینی حتما این ورژن ویندوز باگ داشته که sp3 ایکس پی اومده.. تازه از طرفی الان مایکروسافت به هر ترفندی رو آورده تا اونایی که ایکس پی دارن از 7 یا 8 استفاده کنن..
    پیشنهاد میکنم حتما ارتقا بدین..
    2..کارت گرفیکتون رو بعد از نصب ویندوز ورژن بالاتر آپدیت بکنین به آخرین ورژن موجودش..
    3..بعد از نصب ویندوز جدید سریعا ترکیب امنیتی زیر رو تهیه کنید روی سیستم :

avira internet security + mbam

4.. برای tweak کردن سیستمتون از نرم افزار Tune up utilities استفاده کنید کارش عالیه..
    5.. مرحله ی 1 رو سریعتر انجام بدین !!

Last edited by A M ! N; 05-04-2012 at 11:20.

12. 3 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مرسی عزیز
    نه اصلا اصراری ندارم که مشکل نرم افزاری ! ولی مشاهدات اینو میگه. خودم درایو کارت گرافیکو نصب نکردم چون یه قسمتیش مربوط میشه به صدا و اصلا اجازه نمیده که نصب بشه واسه همین خودم کلا بیخیال شدم. بذار اینجوری بگم که اگه حتی درایو گرافیک کامل نصب کنم بازم سیستم وضعیتش مثله قبله و یه چیز دیگم که شما اشاره کردی درسته من آداپتور wifi دارم ولی تازه 2 هفتس که ازش استفاده میکنم در صورتی که این مشکل چندین ماه به وجود اومده. در مورد نصب انتی ویروس هم نکته جالبی وجود داره من در حالت عادی ویندوز وقتی میخوام نصب کنم موقع extract کردن فایل نرمافزار آنتی ویروس ارور میده ولی همون نرمافزار رو تو safe mode میتونم راحت اجرا کنم که البته اونجا توانایی نصب نرم افزار نیست.

در کل حتما ویندوز رو ارتقاع میدم و avira رو هم نصب میکنم رو همین ویدوز میخواستم نصب کنم که نشد چون باید حداقل س.پ 3 باشه . عزیز فقط اونجا که نوشتی +mbam اینو نفهمیدم چیه اینو بی زحمت یه توضیح میدی و اونجا که گفتی tweak کردن یعنی چی؟

14. این کاربر از kod89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

1

در کل حتما ویندوز رو ارتقاع میدم و avira رو هم نصب میکنم رو همین ویدوز میخواستم نصب کنم که نشد چون باید حداقل س.پ 3 باشه . عزیز فقط اونجا که نوشتی +mbam اینو نفهمیدم چیه اینو بی زحمت یه توضیح میدی و اونجا که گفتی tweak کردن یعنی چی؟

خواهش خواهش عزیزم./
    کار خوبی میکنین ویندوز رو انجام بدین حتی اگه میتونین 7 نصب کنید که با درایورها سازگاری خیلی بیشتری داره که بهتره..
    MBAM که همین نرم افزاری هست که خودتون دارین دیگه :

منظور از Tweak هم که به بهینه کردن ویندوز میگم توییک کردن..مثلا درایوهارو دیفراگ کنی یا رجیستری رو پاکسازی کنیم یا برنامه های زیادی رو از استارت آپ در بیاریم و ....

16. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •