تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید مانیتور ASUS ML239h یا Samsung PX23720

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض راهنمایی برای خرید مانیتور ASUS ML239h یا Samsung PX23720

با سلام

شرایط طوری هست که واقعا تصمیم گیری برای آدم سخت میشه ! با این که کلی تاپیک های این دو مانیتور را زیر و رو کردم هنوز به نتیجه واحدی نرسیدم برای خرید

همه از کیفیت ایسوس تعریف میکنند ولی از طرفی یک سری ها مانیتور ASUS ML239h را گرفتن بعد با سوزش چشم مواجه شدن ! از یک طرف از Response Time 5 میلی ثانیه ایش هم آدم را به فکر فرو میبرد چون آدم هر روز که مانیتور نمی خرد ! یه چیزی که میگیرد می خواهد لااقل تا 2 سال آینده راحت نیاز هایش را در همه زمینه ( چه فیلم ، چه گیم ، چه زاویه دید و ... )

از یک طرف هم مانیتور جدید IPS ال جی هم بد به نظر نمی رسه LG Flatron IPS226V

دوستان ی که تجربه کار با این سه مانتور را دارند لطفا راهنمایی بفرمایند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سوزش چشم رو تا چشت عادت کنه به مانیتور یکم داری همه مانیتورا هم دارن ! رزولوشنشون چون بالاست !

3. 4 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

با سلام

شرایط طوری هست که واقعا تصمیم گیری برای آدم سخت میشه ! با این که کلی تاپیک های این دو مانیتور را زیر و رو کردم هنوز به نتیجه واحدی نرسیدم برای خرید

همه از کیفیت ایسوس تعریف میکنند ولی از طرفی یک سری ها مانیتور ASUS ML239h را گرفتن بعد با سوزش چشم مواجه شدن ! از یک طرف از Response Time 5 میلی ثانیه ایش هم آدم را به فکر فرو میبرد چون آدم هر روز که مانیتور نمی خرد ! یه چیزی که میگیرد می خواهد لااقل تا 2 سال آینده راحت نیاز هایش را در همه زمینه ( چه فیلم ، چه گیم ، چه زاویه دید و ... )

از یک طرف هم مانیتور جدید IPS ال جی هم بد به نظر نمی رسه LG Flatron IPS226V

دوستان ی که تجربه کار با این سه مانتور را دارند لطفا راهنمایی بفرمایند
    سلام.
    Samsung PX23720 با توجه به کانفیگش ارزش خرید نداره.
    مدل ASUS ML239h با توجه به امکانات و کیفیتش ارزش خرید نسبتا خوبی داره!
    و اما بحث سوزش چشم : شما میتونی به راحتی با به حداقل رساندن کنتراست و روشنایی، تا حد زیادی به این
    مشکل غلبه کنید.
    مشکل بالا بون رسپانس هم در بازیهای تند و شلوغ که تست کردم، انچنان فرقی(به طور محسوس) با نوع2میلی
    ثانیه، خصوصا انواع GTG نداره.

5. 3 کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه goodzila50's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

پیشنهاد من به شما مانیتورsamsung px23720
    من هم مثل شما بعد از کلی تحقیق گیج شده بودم چه مانیتوری بگیرم که بالاخره این مدل رو گرفتم و کاملا ازش راضیم .
    تنها ایرادی که در مورد این مانیتور مطرح میشه اینه که نور سفید از زیرش درز میکنه که قبل از خریدن خیلی منو نگران کرده بود ولی الان میبینم فقط توی تصاویر سیاه این نور مشخصه که اون هم خیلی ناچیزه.

آخر فروم باز 1navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بهتره از پنل ips خرید کنید کیفیت بهتری داره
    ml239 گزینه خوبیه

8. این کاربر از 1navid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام.
    Samsung PX23720 با توجه به کانفیگش ارزش خرید نداره.
    مدل ASUS ML239h با توجه به امکانات و کیفیتش ارزش خرید نسبتا خوبی داره!
    و اما بحث سوزش چشم : شما میتونی به راحتی با به حداقل رساندن کنتراست و روشنایی، تا حد زیادی به این
    مشکل غلبه کنید.
    مشکل بالا بون رسپانس هم در بازیهای تند و شلوغ که تست کردم، انچنان فرقی(به طور محسوس) با نوع2میلی
    ثانیه، خصوصا انواع GTG نداره.
    آقا حامد من که داشتم سرچ میکردم ، تا جایی که یادمه یکی از پست های شما بود که نوشته بودید از Samsung PX23720 کاملا راضی بودید ...
    البته اون پست ماله فکر کنم 6 ماه پیش بود دلیل خاصی دارد میگوید که ارزش خرید ندارد ؟ و یا سامسونگ مدل بهتر ی را از این مدل در این چند وقته معرفی کرده ؟

پیشنهاد من به شما مانیتورsamsung px23720
    من هم مثل شما بعد از کلی تحقیق گیج شده بودم چه مانیتوری بگیرم که بالاخره این مدل رو گرفتم و کاملا ازش راضیم .
    تنها ایرادی که در مورد این مانیتور مطرح میشه اینه که نور سفید از زیرش درز میکنه که قبل از خریدن خیلی منو نگران کرده بود ولی الان میبینم فقط توی تصاویر سیاه این نور مشخصه که اون هم خیلی ناچیزه.
    این نور سفید رو که همشون دارن ! حالا یکی کمتر یکی یکم بیشتر !
    این مدل سامسونگ به نظر مدل خوبی میاد توی CNet به عنوان بهترین مانیتور گیم انتخاب شده و هنوز ام که هنوزه توی بهترین مانیتور های کلاس TN هستش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی مساله اینجاست که آیا ضعیف ترین پنل های IPS آیا قابل رقابت با بهترین های TN هستند ؟
    اگر نیستند پس چرا این قدر محبوب اند ؟

بهتره از پنل ips خرید کنید کیفیت بهتری داره
    ml239 گزینه خوبیه
    از طرفی پنل های IPS مشکلات پنل های TN را برطرف کردند ( زاویه دید ، عمق تصویر )
    در اینکه پنل های IPS از TN بهتر هستند شکی نیست ولی ASUS ml239h یکی از پایین ترین رده های پنل IPS در کلاس خودش هست ولی از طرفی هم Ml239 کم جایزه برنده نشده

یک مقایسه هم بین این دو مدل :

من واقعا گیج شدم ! رفتم هایپر استار کیفیت تصویر این سه تا رو بقل هم ببینم IPS226V ال جی رو داشت این مدل سامسونگ را نداشت ، اسوس هم که اصلا نداشت ! ای خدا یه جا توی این پایتخت پیدا نمیشه این سه مدل مانیتور را بتونی کنار هم کیفیت تصویر شون را ببینی اصلا یه وضیه !
    دوستان این مانیتور ها امکان جابه جایی پنل در راستای عمودی رو دارند ؟

لطفا یک راه کار ارایه دهید

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

آقا حامد من که داشتم سرچ میکردم ، تا جایی که یادمه یکی از پست های شما بود که نوشته بودید از Samsung PX23720 کاملا راضی بودید ...
    البته اون پست ماله فکر کنم 6 ماه پیش بود دلیل خاصی دارد میگوید که ارزش خرید ندارد ؟ و یا سامسونگ مدل بهتر ی را از این مدل در این چند وقته معرفی کرده ؟
    بله. کیفیت بسیار مطلوبی برای بازی و فیلم داره. زاویه دید خیلی خوبی هم داره.
    اما متاسفانه در شرایط فعلی ارزش خرید اون کمی پایین هست. چون قیمت نامعقولی پیدا کرده.
    با 410.000تومان و اندکی افزایش بودجه، مدلهای دیگه ای رو هم میشه مد نظر قرار داد.

داره خودمونی میشه Xenon360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز...من خودم اول مهر ۸۹ یه مانیتور BX2485 plus خریدم...
    ۴۱۰۰۰۰ و اینکه فقط واسه بازی گرفتم...و کمتر کار با ویندوز مد نظرم بود... خیلی ازش راضیم...

ولی یه نصیحت برادرانه می کنم بهت...
    ببین دوست خوبم اگه بیشتر واسه فیلم و گیم مدنظرته فقط برو سمت TV وگرنه مانیتور اون چیزیو که میخوای بهت نمیده تو این زمینه!
    چون کار با ویندوز روی مانیتور ۱۷ هم جوابگو هست!

و اما واسه گیم و فیلم فقط پنل TV و والسلام...

موفق باشی ایشالله

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

12. 2 کاربر از Xenon360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

دوست عزیز...من خودم اول مهر ۸۹ یه مانیتور BX2485 plus خریدم...
    ۴۱۰۰۰۰ و اینکه فقط واسه بازی گرفتم...و کمتر کار با ویندوز مد نظرم بود... خیلی ازش راضیم...

ولی یه نصیحت برادرانه می کنم بهت...
    ببین دوست خوبم اگه بیشتر واسه فیلم و گیم مدنظرته فقط برو سمت TV وگرنه مانیتور اون چیزیو که میخوای بهت نمیده تو این زمینه!
    چون کار با ویندوز روی مانیتور ۱۷ هم جوابگو هست!

و اما واسه گیم و فیلم فقط پنل TV و والسلام...

موفق باشی ایشالله

اگر منظور شما TV-Monitor هست، باید بگم که کیفیت این سری از مانیتورها اصلا مطلوب نیست و خرابی بالایی هم دارن.
    اما اگر منظور شما TV هست، باز هم باید بگم که اصلا این کار توصیه نمیشه!!! خرید تلویزیون اصولا برای گیم و قیلم
    منطقی نیست. چون مانیتورها یکسری مشخصات شاخص دارند که اونها رو برای این کار مناسبتر میکنه.
    رسپانس پایین، رفرش ریت مناسب و .... از فاکتورهای مهم هستند که در مانیتورها بدقت به اون پرداخت میشه.

14. 2 کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Xenon360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اگر منظور شما TV-Monitor هست، باید بگم که کیفیت این سری از مانیتورها اصلا مطلوب نیست و خرابی بالایی هم دارن.
    اما اگر منظور شما TV هست، باز هم باید بگم که اصلا این کار توصیه نمیشه!!! خرید تلویزیون اصولا برای گیم و قیلم
    منطقی نیست. چون مانیتورها یکسری مشخصات شاخص دارند که اونها رو برای این کار مناسبتر میکنه.
    رسپانس پایین، رفرش ریت مناسب و .... از فاکتورهای مهم هستند که در مانیتورها بدقت به اون پرداخت میشه.
    قربون داداش اتفاقا برعکسه... واسه گیم و فیلم بهترین پنل مانیتور ها به پای افتضاح ترین پنل Tv ها نمیرسه...

اون تکنولوژی motion capture ای که tv ها دارن کجا و اون زمان پایگسخگویی پنلهای مانیتور کجا...

خارج از اینا نسبت کنتراست رو نمیگی؟ اصلا رنگها توی پنلهای tv یه دنیای دیگست...

مانیتور تنها و تنها برتری که نسبت به تی وی (البته درحالت تنظیمات دیفالت که داره) شارپنس پایینی هست که داره... مه اونم وقتی توی تی وی کمش کنی از تو تنظیمات... مانینور دیگه به گرد تی وی هم نمیرسه...

کلا بحث گیم و فیلم برمیگرده به tv !

16. 2 کاربر از Xenon360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •