تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: آیا سینما خانگی حتماباید از برند ومارک تلویزیون باشه ؟؟

داره خودمونی میشه hamedjanam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض آیا سینما خانگی حتماباید از برند ومارک تلویزیون باشه ؟؟

سلام دوستان می خواستم بدونم این که میگن تلویزیون هرچی باشه بهتره سینماخانگی رو از همون مارک انتخاب کنی برای چیه ایا اینکه میگن اگه مچ باشه بهترهه و تو کیفیتش تاثیر میزاه درسته ؟ایا اگه هردو از یه مارک باشن بیشتر مچ میشه از نظر سخت افزاری و کیفیت ؟؟
    اگه میکین ربطی نداره و هرمارکی رو با هر مارکی میشه انتخاب و ست کرد پس تو محدودهی 600 تومن بهترین برند کدومه که هم با سامسونگ ال ای دی 46d6960 بتونه بیشتر مچ بشه وایراد در نکنه!! و سوال دیگه کدوم برندها از نظر کیفیت و دوام تو بازار بهترین هستن از بین سونی -سامسونگ- ال جی و پاناسونیک لطفا اولویت بندی کنید

پروفشنال ehsan102's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد مقدّس

پيش فرض

ببين اكثر سينماهاي خانگي با كابل hdmi به ال سي دي وصل مي شن پس ربطي نداره كه حتماً يكي باشند.
    مثلاً ال سي دي خودم سونيه اما سينما جي وي سي . با كنترل تلويزيون مي تونم سينما رو كنترل كنم بخاطر همون كابل hdmi كه گفتم.
    و راجع به اينكه كدوم سينما بهتره برو تو تاپتيك سينما خانگي تحقيق كن فكر كنم سامسونگ خوب باشه .

3. این کاربر از ehsan102 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان می خواستم بدونم این که میگن تلویزیون هرچی باشه بهتره سینماخانگی رو از همون مارک انتخاب کنی برای چیه ایا اینکه میگن اگه مچ باشه بهترهه و تو کیفیتش تاثیر میزاه درسته ؟ایا اگه هردو از یه مارک باشن بیشتر مچ میشه از نظر سخت افزاری و کیفیت ؟؟
    اگه میکین ربطی نداره و هرمارکی رو با هر مارکی میشه انتخاب و ست کرد پس تو محدودهی 600 تومن بهترین برند کدومه که هم با سامسونگ ال ای دی 46d6960 بتونه بیشتر مچ بشه وایراد در نکنه!! و سوال دیگه کدوم برندها از نظر کیفیت و دوام تو بازار بهترین هستن از بین سونی -سامسونگ- ال جی و پاناسونیک لطفا اولویت بندی کنید
    نه لزومی نداره حتما از یه برند باشه به حر حال تو هر زمینه ای برندهایی هستند که تخصص بیشتری دارند
    سونی سامسونگ و ال جی تو این قیمتی که شما گفتی چیزی به غیر از یه مشت پلاستیک دور ریختنی نیست
    شما تو این قیمتها چیز خوبی گیرت نمیاد
    اگه کیفیت و قدرت مهمه تو این قیمتها برو سراغ اسپیکر های ادیفایر که ورودی اپتیکال دارند مدل s530 باقیمت 295 هزار تومان و مدل s730 باقیمت 430 هزار تومان که با بقیه پولت هم میتونی یه بلوری پلیر یا یک مدیا پلیر وسترن بگیری

5. 2 کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ehsan102's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد مقدّس

پيش فرض

آره همونطور كه دوست عزيزمون mmf66 گفت برو يك بلوري پلير بگير. سامسونگ يك مدل بلوري داره كه گيرنده ديجيتال رو هم ساپورت مي كنه مدلش يادم نيست .

7. این کاربر از ehsan102 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

لزومی نداره از یک برند باشن
    ولی اگر باشن بهتره به خصوص تو مدلهای جدید
    چون یه سری ارتباطات با هم دارن مثل anyonenet تو سامسونگ
    در هر حال خیلی مهم نیست
    شما میتونی با 600 تومن یه سینمای معمولی مایل به خوب بگیری
    البته اگر بلوری دار نخوای
    سینماهای بلوری گرونتر هستن

sent from my xperia ray ST18i using tapatalk

9. این کاربر از ئظا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamedjanam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ممنون دوستام از اینکه راهنمایی میکنید یه سوال دیگه هم داشتم من بیشتر سینما خانگی رو میخوام برا اینکه مثلا یه تولدی یه مهمونی چیزی شد بتونم ازش به اون عنوان هم استفاده کنم یعنی اینی که میخوام بگیرم به نظرتون قدرت لازم و کارایی که مد نظر من هست رو داره ؟؟؟ همون تولدو مهمونیه غیره راستی اولویت بندی نکردین یعنی همشون در یه حد هستن ؟؟؟ حداقل یکی که فکر میکنید تو این گروه سینما خانگی خوب نیست یا یکی که بهتر از بقیه اس رو بگین من به شما اطمینان دارم اما اگه میگین همه یکی هستن پس بیخیال

چون میدونید بچه ها این که نمیخوام اسپیکر بخرم به خاطر یانه که میخوام یه خورده هم کلاس داشتهباشه همون که درازو نباریک و چند تیکه هستنو رو ی میزرو پر میکنه خیلی باکلاس تره ایا اسپیکر تو این مایع ها چیز ی سراغ دارین ؟؟در غیر این صورت خواهشنا هرکی میتونه جواب بده یه برند و مدل خوب از برند دلخواهش که فکر میکنه میتونهانتخاب خوبی بتاشه نام ببره و اگه قیمت هم داشته باشه ممنون میشم
    Last edited by hamedjanam; 04-04-2012 at 17:50.

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممنون دوستام از اینکه راهنمایی میکنید یه سوال دیگه هم داشتم من بیشتر سینما خانگی رو میخوام برا اینکه مثلا یه تولدی یه مهمونی چیزی شد بتونم ازش به اون عنوان هم استفاده کنم یعنی اینی که میخوام بگیرم به نظرتون قدرت لازم و کارایی که مد نظر من هست رو داره ؟؟؟ همون تولدو مهمونیه غیره راستی اولویت بندی نکردین یعنی همشون در یه حد هستن ؟؟؟ حداقل یکی که فکر میکنید تو این گروه سینما خانگی خوب نیست یا یکی که بهتر از بقیه اس رو بگین من به شما اطمینان دارم اما اگه میگین همه یکی هستن پس بیخیال

چون میدونید بچه ها این که نمیخوام اسپیکر بخرم به خاطر یانه که میخوام یه خورده هم کلاس داشتهباشه همون که درازو نباریک و چند تیکه هستنو رو ی میزرو پر میکنه خیلی باکلاس تره ایا اسپیکر تو این مایع ها چیز ی سراغ دارین ؟؟در غیر این صورت خواهشنا هرکی میتونه جواب بده یه برند و مدل خوب از برند دلخواهش که فکر میکنه میتونهانتخاب خوبی بتاشه نام ببره و اگه قیمت هم داشته باشه ممنون میشم
    به نظر من که سینماها اصلا کلاس ندارند شاید اولش فکر کنی خوبه ولی یعدش پشیمون میشی من خودم سینما الجی و سامسونگ رو تست کردم از لحاظ کیفیت در حد یه اسپیکر 50 تومانی هم نیست از لحاظ قدرت هم در حد یه اسپیکر 200 تومانی ولی efdifier s730 چند برابر قدرت صدا وکیفیت و خیلی هم با کلاس تره کسی که اون ساب رو ببینه خودش حساب کار دستش میاد بازم خودت میدونی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •