تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: خارج شدن صدای ویزویز از لپتاپ ایسر

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض خارج شدن صدای ویزویز از لپتاپ ایسر

با سلام من یک لپتاپ ایسر 5750 ی دارم که 29 دی خریدمش که گارانتی هم یکسال داره
    الان جدیدا یک مشکل باهاش دار نمیدونم نرم افزاریه یا به احتمال زیاد سخت افزاریه یا اینکه طبیعیه
    اخیرا این صدا خارج میشه
    من وقتی که ویندوز روشنه و.....کلا کار های سبک انجا میدوم هم دماش خوبه و هم صدایی ازش در نمیاد
    حالا اگه یکم با کار های دیگه دماش بالا بره بازم صدایی درنمیاد
    ولی وقتی که بازی درایور سانفرانسیسکو رو میکنم تو چند دقیقه اول خوبه ولی بعدش صدای ویز ویز میاد نمیدونم از فنشه یا.........؟؟؟؟؟؟؟/

acer5750g
    4gb ram
    2b gt540m gpu
    hdd 500g
    در ضمن میدوونم که صدای هارد چه جوریه معمولا تو همه لپتاپا صدای خر خره ولی ای صدایی که گفتم از اون طرف نمیاد از سمت وسط لپتاپ و فنش میاد اونم در اون شزایظی که گفتم

حالا من از شما یک تقاضا دارم لطفا راهنماییم کنید اگر مشکل خاصی نیست که زیاد حساس نباشم وکلا منو از نگرانی در بیارید لازم به دکر است هنگامیکه از کول پد استفاده میکنم صدا کم ویا وقتی که دماش کمتر میشه خیخیلی کم میشه گاهی هم قطع

یا علی و سال خوبی داشته باشید

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

صدای ویز ویز هم طبیعیه ، از فن لپتاپ میاد و فقط زمانی که نوت بوک در پردازش سنگین و یا متوسط قرار داره
    معمولا در حالت power saver این صدا نمیاد

همه نوت بوک ها این صدا رو دارند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خیلی ممنون از پاسختون
    ولی تو حال پاور سیو بودش که این صدا ازش میومد آخه قبلا این صدا رو نمیداد یا اینکه کم بوده حالاراه بر طرف کردنش چیه آخه مثل صدای اتصالی ی چیزیه انگار که سیمها اتصالی میکنند و جرقه میزنه هی
    حالا مطمءنشم؛ه طبیعیه ب ای حلش هیچ راهی نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اگر گارانتی سازگار هست که گارانتی هیچ ارزشی نداره خودت بازش کن ببین فنش چیش هست ولی این مشکل که میگی زیاد حاد فکر نکنم باشه من خودم هم دارم گارانتی داره خودم همون هفته اول بازش کردم همون هفته یک مشکل خوردم گارانتی گفت پشتیبانی نمیشه باید هزینشو بدید منم اوردمش و خودم بازش کردم و بعد زنگ زدم و بهوشن گفتم زکی با این گارانتی

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آره فنش چیه نه میخام مطءنشم درسته وگرنه که بایوستار گرامی یک پاسخ دادن اگه میشه خودشون بیان و جواب منو هم بدن یا بقیه دوستان در ضمن گارانتی نداشت شست هزار دادم گارانتیش کردن گارانتیه نیکام داره تو مشهد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •