سلام
من کارت گرافیک nvidia geforce 9600 دارم که جدیدا دماش در حالت عادی 72 هست و وقتی بازی میکنم به 103 هم می رسه تازه قبلا هم یه سری سوخت که دادم درست کردن مشکل از چیه میشه کمکم کنید
سلام
من کارت گرافیک nvidia geforce 9600 دارم که جدیدا دماش در حالت عادی 72 هست و وقتی بازی میکنم به 103 هم می رسه تازه قبلا هم یه سری سوخت که دادم درست کردن مشکل از چیه میشه کمکم کنید
دما به نظرم یک مقدار بالاست البته نه اونقدر بالا
شما گرافیک رو خاک گیری کنید و فنشو روغن کاری کنید تهویه کیس رو هم بهتر کنید
درست نشد یک فن خوب برای گرافیک بزارید
از عكس آواتارتون حدس ميزنم اسسنس كريد بازي ميكنيد. اگه اين بازي را ميكنيد خدا رو شكر كنيد سيستمتون هنگ نميكنه. براي بازيهايي با گرافيك سنگين بايد كل سيستم را ارتقا بديد. cpu بايد ٧ هسته اي باشه و متناسب با cpu مين را ارتقا بديد. يا اينكه بازي كم حجم تر واسه بازي انتخاب كنيد.
البته حرفmehrdad mm هم درسته شما بايد فن گرافيكتون را روغن كاري كنيد.
7هسته یا ترد
میشه یه مدل 7 هسته بگین 3960x که 6 هسته هست 1400 هست
حداقل نیازمندی های سیستمی برای اجرای بازی Assassin's Creed Revelations :
Operating system : Windows XP / Windows Vista / Windows 7
CPU : 1.8 GHz Intel Core 2 Duo E4300 or 2.4 GHz AMD Athlon 64 X2 4600+
Memory : 1.5 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista, 7
Hard drive space : 12 GB
Graphics hardware : 256 MB DirectX® 9.0c-compliant video card with Shader Model 3.0 or higher
Sound hardware : DirectX compliant Sound card
وقتی که 2 هسته ای حداقل هست برا اجرای خوب 7 هسته ای نیازه
اینم لیست محصولات سطح بالا
i7 4or6core 8or12 thread
fx 8xxx 8 core 8 thread
phenom ii x6 6core 6 thread
اونوقت تو اینها 7 هسته هست؟
لطفا مثل ترول رفتار نکنید
Last edited by Devicestreet; 30-03-2012 at 13:32.
Assassin's Creed اتفاقا خیلی هم سبکه ! من با سی پی یو دو هسته ای و رم 2 گیگ خیلی راحت بازی می کنم با رزولوشن بالا ستینگ های و آنتی الیز ! دوستمون توی پست قبلی سیستمی که توی ریدمی بازی هست رو هم قرار دادن و جز بازی های تقریبا سبک حساب میشه
9600 کارت خوبیه ممکنه فنتون ایراد داشته باشه اگه بتونید فنش رو عوض کنید و خمیر کولینگ هم بزنید ممکنه بهتر بشه ، یادمه یه بار فن گرافیکم کار نمی کرد و متوجه نشده بودم دما داشت تا نقطه ی جوش بالا می رفت![]()
اولأ مودب باشيد.
ثانيأcpu ٧ هسته اي هم داريم به لينك زير مراجعه كنيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در مورد اسسنس كريد، درسته من اشتباه كردم ٢ هسته اي هم جواب ميده. اما شما هم در مورد اينكه ٧ هسته اي اصلأ وجود نداره اشتباه كرديد! علت اشتباه كردنم به خاطر اينه كه سيستم خودم ٧ هسته اي هستش چون كار گرافيك انجام ميدم. اسسنس كريد هم بازي ميكنم.
انتظار داشتم كسي كه عضو سايته اينو بدونه كه اينجا همه استاد نيستند و اگر كسي يه اشتباهي كرد خيلي دوستانه و مودبانه حرفشو edit كنيم.
يا حق
کارت گرافیک 9600 مشکل ریوال دارند.
کارت رو ریوال کنید تا مشکلتون حل بشه.
این کار به وسیله هیتر مرغوب و مایع فلکس انجام میپذیرد.
منظورتون core i7 هست؟
شما مدل سی پی یو تون چیه ؟
فک کنم دوستمون منظورش i7 بوده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)