به نظر شما کدوم گوشی از بیشتر لحاظ برتری نسبت به دیگری داره؟اگه رقیبی واسه این دو مدل هستش لطفا کمکم کنین...
sony ericsson live
or
samsung ace
لطفا کاملا مقایسه کنین....
به نظر شما کدوم گوشی از بیشتر لحاظ برتری نسبت به دیگری داره؟اگه رقیبی واسه این دو مدل هستش لطفا کمکم کنین...
sony ericsson live
or
samsung ace
لطفا کاملا مقایسه کنین....
توقعاتت از گوشیو بگو که بهتر بشه کمکت کرد
یه نگاهیم به مدلای WAVE هم بنداز...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سونی خیلی بهتره
سخت افزارقویتر
دوربین بهتره
اپدیت بهتر
...
بنظر من فقط لایو چون نسخه سیستم عامل آندروید 2.3 قابل ارتقاء به نسخه 4 رو داره. دروبین 5 مگاپیکسل و دوربین دوم جهت برقراری تماس تصویری دره. 512مگابایت رم و دارای پردازنده گرافیکی براویا هستش. چون اسمش زندگی با موسیقی هست برای دوستداران موزیک یک گوشی فوق العاده با کیفیت صدای استریو و عالیست. و همچنین سیستم عامل جاوا هم در کنار آندروید داره
سرعتش زیاد باشه(که لایو از ایس پرسرعته)...صفحه tft که اگه amoled باشه جه بهترتر...دوربین با کیفیت خوب...آخه دوربین داریم 5 که کیفیت خوبی نداره ولی دوربین هم داریم 3.2 که بیست تو بست.....زیاد باطری نگه داره....16 میلیون کالر رنگ....راستی این ویو رو آشناهامون دارن خوب نیست به پای این 2 تا نمی رسه...درسته؟توقعاتت از گوشیو بگو که بهتر بشه کمکت کرد
یه نگاهیم به مدلای WAVE هم بنداز...
Last edited by milad_gasemi; 29-03-2012 at 22:19.
چرا قیمت این دو گوشی این همه تفاوت داره؟درضمن سونی اریکسون سخت افزاره قویتری داره....چرا سامسونگ گرونتره؟مگه سونی اریکسون ایرادی داره؟
ميخوام لايو بگيرم كلي تحقيق كردم الآن نوكيا ئي 5 دارم قبلا گلكسي اس داشتم فروختمش 400 ئي 5 رو گرفتم 150 پول لازم بودم يه چيزيه ئي 5 كه واقعا باحاله باطريشه عيد رفتيم شيراز يك هفته مسافرت بوديم وقتي برگشتيم هنوز شارژ داشت تازه باهاش 1000 تا عكس انداختم ولي ميدونم گوشيهاي آندرويدي هميشه بايد شارژرت تو جيبت باشه (اگه مثل من زياد با گوشي ور بري)از يه چيز لايو هم خوشم اومد اينه كه مثل نوكيا ان8 و اس2 فلشو بالا ميآره همه ميگن سفيدش قشنگتره ولي من مشكيشو بيشتر خوشم اومد 10 هزار هم ارزونتره فكر ميكنم به قيمتش مي ارزه اندازش هم خوبه چون من عادت ندارم به كيف و قابو ... گلكسي اس كه داشتم تو جيب يه خورده بزرگ بود ولي لايو اندازش اسپورته فكر كنم سوني ميخواسته با اين گوشي كل سامسونگ جيو رو بزنه.
فقط ایرادش تو صفحه نمایشش هستش که اولا tft هست و amoled نیست...و ایراد بعدیش تو کنتراست هست که ضعیفه...من تقریبا چشمم این گوشی رو گرفته...ولی هم خیلی گرون شدن کلا...هم دو تا به نظر من ایراد داره...و یه ایراد دیگه که این گوشی فرمت های صوتی و تصویری کمی رو ساپورت میکنه عینه گوشی های مبتدی....ميخوام لايو بگيرم كلي تحقيق كردم الآن نوكيا ئي 5 دارم قبلا گلكسي اس داشتم فروختمش 400 ئي 5 رو گرفتم 150 پول لازم بودم يه چيزيه ئي 5 كه واقعا باحاله باطريشه عيد رفتيم شيراز يك هفته مسافرت بوديم وقتي برگشتيم هنوز شارژ داشت تازه باهاش 1000 تا عكس انداختم ولي ميدونم گوشيهاي آندرويدي هميشه بايد شارژرت تو جيبت باشه (اگه مثل من زياد با گوشي ور بري)از يه چيز لايو هم خوشم اومد اينه كه مثل نوكيا ان8 و اس2 فلشو بالا ميآره همه ميگن سفيدش قشنگتره ولي من مشكيشو بيشتر خوشم اومد 10 هزار هم ارزونتره فكر ميكنم به قيمتش مي ارزه اندازش هم خوبه چون من عادت ندارم به كيف و قابو ... گلكسي اس كه داشتم تو جيب يه خورده بزرگ بود ولي لايو اندازش اسپورته فكر كنم سوني ميخواسته با اين گوشي كل سامسونگ جيو رو بزنه.
راستی از دوستان گلم می خوام که اگه با این مشخصات live البته بدون ایرادات صفحه اش گوشی دیگه ای تو این رنج میدونن کمکم کنن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)