سلام دوستان من برای ادامه تحصیل اومدم مالزی.الان لبتاپ لازمم شدید تا سقف 1500 تومن میتونم هزینه کنم حقیقت الان با توجه به نرخ دلار و بالا پایین شدن اینجا یه کم قیمت ها عجیب غریبه!!!!مثلا مک بوک پرو 2.7 اینجا 4500 رینگیت مالزی معادل حدوداً 2200 تومن ماست!!!!!!!نمیدونم الان تهران این مدل چنده.حالا ممنون میشم منو در انتخاب مدل راهنمایی کنید تا برم بگردم و نرخ بگیرم و با نرخ های ایران چک کنم ببینم اینجا بگیرم یا تهران!!
من مهندسی مکانیکم.کار طراحی با اتوکد سه بعدی و رویت سه بعدی انجام میدم.برنامه نویسی و تحلیل عددی با نرم افزار های مکانیک میکنم.فیلم هم زیاد میبینم.اهل بازی هستم ولی کنسول دارم هر چند الان مونده ایران
برام قدرت پردازش و سرعت سیستم خیلی مهمه.ظاهرش شیک هم نباشه مهم نیست ولی خرکار باشه و تو گرمای نفس گیر مالزی توام با رطوبت 80-90 درصد مالزی بتونه دوام بیاره.اینجا اکثراً لب تاپ ها هنگ میکنن از گرما همه با کول پد کار میکنن.وای فای خیلی قوی داشته باشه چون اینترنت اینجا وای فای هست ولی سیگنالش ضعیفه.
هر روز بمدت 6-7ساعت حد اقل قراره باهاش کار کنم و مقالات PDF با فونت کوچیک باید بخونم پس صفحه نمایشش جوری باشه که چشام مرخص نشه.تا الان یه نمره ضعیف شده بستمه
باطریش خوب باشه.اسپیکرش خوب باشه.برند خاصی مد نظرم نیست هرچند گوشیم آیفونه و اپل رو خدا میدونم
ممنون میشم راهنماییم کنید تا مدل مناسبی رو پیدا کنم.
لطفا در صورت امکان چند مدل مختلف رو پیشنهاد کنید تا مقایسه ای بینشون داشته باشم.ممکنه یه مدل اینجا گیر نیاد.
یا علی![]()