تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: لپ تاپ برای موزیک

داره خودمونی میشه mahdigholami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض لپ تاپ برای موزیک

سلام دوستان
    چون من زیاد آهنگ گوش میکنم با هدفون کدوم لپتاب کیفیت صدای بهتری داره ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

فکر نمی کنم خیلی فرقی بین لپتاپها تو این زمینه باشه.حالا اگه منظورت اسپیکر بود یه چیزی.ولی با هدفون خب خود هدفون از همه مهمتره.درسته به کارت صدا هم ربط داره.ولی اونقدر با هم فرق ندارن که بخوای انتخاب لپتاپ رو تو اولویت قرار بده.خب از اون معروفها فکر کنم معروفترین برند تو موزیک و صدا beats هست که تو سری dv6 hp هست.خودمم دارم.ولی کارت صدا idt هست و کنترل پنل مال beats.اسپیکرها هم مال beats ه.به نظر من صداش عالیه و واسه موزیک beats تنظیمات پیش فرضی گذاشته که مثلا اگه تیک beats رو بداری باس عالی می شه
    asus n55 هم با بنگ اند الفسن کار کرده که اونم می گن خوبه.ولی کیفیت کارت صداش با هدفون رو نمی دونم کیفیتش فرقی با مال من داره یا نه
    به نظر من یه لپتاپ معمولی با یه هدفون Beats بگیری عالیه.البته خب هدفونهای بیتس خیلی گرونه.هد ستهاش از 270-80 شروع می شه تا 600-700.مواظب باش قلابی هم بهت نندازن چون زیاد شده
    Last edited by amin666; 28-03-2012 at 14:00.

3. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

فکر نمی کنم خیلی فرقی بین لپتاپها تو این زمینه باشه.حالا اگه منظورت اسپیکر بود یه چیزی.ولی با هدفون خب خود هدفون از همه مهمتره.درسته به کارت صدا هم ربط داره.ولی اونقدر با هم فرق ندارن که بخوای انتخاب لپتاپ رو تو اولویت قرار بده.خب از اون معروفها فکر کنم معروفترین برند تو موزیک و صدا beats هست که تو سری dv6 hp هست.خودمم دارم.ولی کارت صدا idt هست و کنترل پنل مال beats.اسپیکرها هم مال beats ه.به نظر من صداش عالیه و واسه موزیک beats تنظیمات پیش فرضی گذاشته که مثلا اگه تیک beats رو بداری باس عالی می شه
    asus n55 هم با بنگ اند الفسن کار کرده که اونم می گن خوبه.ولی کیفیت کارت صداش با هدفون رو نمی دونم کیفیتش فرقی با مال من داره یا نه
    به نظر من یه لپتاپ معمولی با یه هدفون Beats بگیری عالیه.البته خب هدفونهای بیتس خیلی گرونه.هد ستهاش از 270-80 شروع می شه تا 600-700.مواظب باش قلابی هم بهت نندازن چون زیاد شده
    ممنون عزیز
    از لحاظ هدفون مشکلی نیست ولی این 50% کاره 50% هم کیفیت و قدرت سورسی که به هدفون وصل میشه بستگی داره در مورد لپ تاپ های Hp شما خودتون دارید مدل بیتسش رو؟کدوم مدل dv6 از همه ارزانتره البته همراه با بیتس که داخل ایران پیدا بشه؟

داره خودمونی میشه حمید031090's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    تمام انتظار هاتون رو از لپ تاپ و هزینه ای که میتونید بکنید رو بگید بهتر میشه راهنمایی کرد...

6. این کاربر از حمید031090 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

تمام انتظار هاتون رو از لپ تاپ و هزینه ای که میتونید بکنید رو بگید بهتر میشه راهنمایی کرد...
    بیشتر برای گشتن تو اینترنت و موسیقی اهل بازی و کارهای گرافیکی نیستم قیمت تا 1تومن

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین لفتافی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ورامین

10

یه مینی لب تاب یا اگه صفحه بزرگ می خای توشیبا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    • Processor: AMD Processor C50
    • Memory: 3.0 GB DDR3
    • HDD: 320 GB SATA
    • Graphics: AMD Radeon HD 6250
    • Display: LCD 15.6" LED
    • Optical Drive: Double-Layer DVD/RW
    • Other: Lan, WiFi, Bluetooth, Webcam
    • Windows 7

9. 2 کاربر از امین لفتافی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Dr.know's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    دســـــــــــفــــیـــل

پيش فرض

سلام دوستان
    سلام .
    نمی خوام بی احترامی کنم ولی فکر کنم موارد استفاده ازلب تاب خیلی بیشتر از آهنگ گوش دادنه

لطفا کامل بگین
  11. این کاربر از Dr.know بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

بله.مال منم بیتسه.اکثر مدلهای dv6 بیتس دارن.ولی بعصی مدلهاش که یه کم ارزونترن هم بیتس ندارن.خب قیمت dv6 ها بیشتر از یه تومنه.فکر نکنم زیر 1300 چیزی باشه الان.تازه اگه پیدا کنید core i5 هاش رو.ولی به نظر من کارت صدا خیلی کمتر از 50 درصده قضیه است.مگه یه لپتاپ زاقارت باشه و قدیمی که اونم باز فکر نمی کنم خیلی تاثیر داشته باشه.از نظر خروجی هم فکر نمی کنم هیچ لپتاپی اونقدرا هم خروجیش کم باشه.مسلما اولین فاکتور خود هدفونه و کیفیت اون و فرکانسهایی که ساپورت می کنه و تو هدفونهای گرونتر و حرفه ای تر موتور صوتی ای که روشه و بعد پلیری که باهاش موسیقی گوش می دید و کیفیت خود فایل موزیک و.... .کارت صدا بعد این داستانها قرار می گیره.اگه اولویتتون موزیکه خب یه ایپاد تاچی چیزی بگیرید با یه هدفون خوب.اگه لپتاپ می خواین به نظرم نمی ارزه این همه هزینه کنید و مثلا یه dv6 بگیرید و فقط موزیک گوش بدید باهاش.من فکر نمی کنم فرق چندانی مثلا بین Hp 4530 با مال خودم تو صدا باشه(با هدفون).تنها فرقش شاید همون کنترل پنل کارت صدای beats هست که خب تاثیر داره.ولی اگه حرفه ای باشید خودتون هم می تونید اکولایزر ها رو به دلخواه تنظیم کنید.اکثر لپتاپها بالاخره یه تنظیماتی دارن واسه صدا.چون خود کارت صدا که تو خیلیاز لپتاپها همین idt ه که خوبم هست.منظورم اینه که خود کارت صداها خیلی اختلاف ندارن با هم.حالا محصولات اپل و ... رو نمی دونم.اونا شاید فرق کنه.چون تو موزیک اپل همیشه پیشرو بوده و اهمیت می ده

13. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین لفتافی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ورامین

10

دوست عزیز بهت بر نخوره اما این تایپیک خیلی احمقانه اس .. شما برو یه MP3 PLAYER بگیر 80 تومن بیشتر از این که نیس

15. 2 کاربر از امین لفتافی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه حمید031090's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام
    تبلت یاگلکسی‌تاب بگیر که هم توپههم کلاسش بالاتره...!!!!!!!هم اینترنت هم موسیقی و هم خیلی سبکه...

17. این کاربر از حمید031090 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •