سلام دوستان
چون من زیاد آهنگ گوش میکنم با هدفون کدوم لپتاب کیفیت صدای بهتری داره ؟
سلام دوستان
چون من زیاد آهنگ گوش میکنم با هدفون کدوم لپتاب کیفیت صدای بهتری داره ؟
فکر نمی کنم خیلی فرقی بین لپتاپها تو این زمینه باشه.حالا اگه منظورت اسپیکر بود یه چیزی.ولی با هدفون خب خود هدفون از همه مهمتره.درسته به کارت صدا هم ربط داره.ولی اونقدر با هم فرق ندارن که بخوای انتخاب لپتاپ رو تو اولویت قرار بده.خب از اون معروفها فکر کنم معروفترین برند تو موزیک و صدا beats هست که تو سری dv6 hp هست.خودمم دارم.ولی کارت صدا idt هست و کنترل پنل مال beats.اسپیکرها هم مال beats ه.به نظر من صداش عالیه و واسه موزیک beats تنظیمات پیش فرضی گذاشته که مثلا اگه تیک beats رو بداری باس عالی می شه
asus n55 هم با بنگ اند الفسن کار کرده که اونم می گن خوبه.ولی کیفیت کارت صداش با هدفون رو نمی دونم کیفیتش فرقی با مال من داره یا نه
به نظر من یه لپتاپ معمولی با یه هدفون Beats بگیری عالیه.البته خب هدفونهای بیتس خیلی گرونه.هد ستهاش از 270-80 شروع می شه تا 600-700.مواظب باش قلابی هم بهت نندازن چون زیاد شده
Last edited by amin666; 28-03-2012 at 14:00.
ممنون عزیز
از لحاظ هدفون مشکلی نیست ولی این 50% کاره 50% هم کیفیت و قدرت سورسی که به هدفون وصل میشه بستگی داره در مورد لپ تاپ های Hp شما خودتون دارید مدل بیتسش رو؟کدوم مدل dv6 از همه ارزانتره البته همراه با بیتس که داخل ایران پیدا بشه؟
تمام انتظار هاتون رو از لپ تاپ و هزینه ای که میتونید بکنید رو بگید بهتر میشه راهنمایی کرد...
بیشتر برای گشتن تو اینترنت و موسیقی اهل بازی و کارهای گرافیکی نیستم قیمت تا 1تومن
یه مینی لب تاب یا اگه صفحه بزرگ می خای توشیبا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()
- Processor: AMD Processor C50
- Memory: 3.0 GB DDR3
- HDD: 320 GB SATA
- Graphics: AMD Radeon HD 6250
- Display: LCD 15.6" LED
- Optical Drive: Double-Layer DVD/RW
- Other: Lan, WiFi, Bluetooth, Webcam
- Windows 7
سلام .
نمی خوام بی احترامی کنم ولی فکر کنم موارد استفاده ازلب تاب خیلی بیشتر از آهنگ گوش دادنه
لطفا کامل بگین
بله.مال منم بیتسه.اکثر مدلهای dv6 بیتس دارن.ولی بعصی مدلهاش که یه کم ارزونترن هم بیتس ندارن.خب قیمت dv6 ها بیشتر از یه تومنه.فکر نکنم زیر 1300 چیزی باشه الان.تازه اگه پیدا کنید core i5 هاش رو.ولی به نظر من کارت صدا خیلی کمتر از 50 درصده قضیه است.مگه یه لپتاپ زاقارت باشه و قدیمی که اونم باز فکر نمی کنم خیلی تاثیر داشته باشه.از نظر خروجی هم فکر نمی کنم هیچ لپتاپی اونقدرا هم خروجیش کم باشه.مسلما اولین فاکتور خود هدفونه و کیفیت اون و فرکانسهایی که ساپورت می کنه و تو هدفونهای گرونتر و حرفه ای تر موتور صوتی ای که روشه و بعد پلیری که باهاش موسیقی گوش می دید و کیفیت خود فایل موزیک و.... .کارت صدا بعد این داستانها قرار می گیره.اگه اولویتتون موزیکه خب یه ایپاد تاچی چیزی بگیرید با یه هدفون خوب.اگه لپتاپ می خواین به نظرم نمی ارزه این همه هزینه کنید و مثلا یه dv6 بگیرید و فقط موزیک گوش بدید باهاش.من فکر نمی کنم فرق چندانی مثلا بین Hp 4530 با مال خودم تو صدا باشه(با هدفون).تنها فرقش شاید همون کنترل پنل کارت صدای beats هست که خب تاثیر داره.ولی اگه حرفه ای باشید خودتون هم می تونید اکولایزر ها رو به دلخواه تنظیم کنید.اکثر لپتاپها بالاخره یه تنظیماتی دارن واسه صدا.چون خود کارت صدا که تو خیلیاز لپتاپها همین idt ه که خوبم هست.منظورم اینه که خود کارت صداها خیلی اختلاف ندارن با هم.حالا محصولات اپل و ... رو نمی دونم.اونا شاید فرق کنه.چون تو موزیک اپل همیشه پیشرو بوده و اهمیت می ده
دوست عزیز بهت بر نخوره اما این تایپیک خیلی احمقانه اس .. شما برو یه MP3 PLAYER بگیر 80 تومن بیشتر از این که نیس
سلام
تبلت یاگلکسیتاب بگیر که هم توپههم کلاسش بالاتره...!!!!!!!هم اینترنت هم موسیقی و هم خیلی سبکه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)