تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: چطور میتونم رم کامپیوترم رو از 256 به 512 ارتقاء بدم ؟

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

9 چطور میتونم رم کامپیوترم رو از 256 به 512 ارتقاء بدم ؟

سلام
    رم کامپیوتر من 256 هست چجوری میتونم اون رو به 512 ارتقاء بدم ؟
    لطفا اگر ممکنه در سطح مبتدی توضیح بدید چون تقریبا هیچی از سخت افزار نمیدونم و میخوام خودم رم کامپیوترم رو ارتقاء بدم
    برای این کار چه سخت افزارهایی لازمه و قیمتشون چقدره ؟
    میتونم یه رم 256 دیگه رو در کنار رم فعلی کامپیوترم نصب کنم تا با هم بشن 512 یا اینکه باید یه رم 512 نصب کنم ؟
    قیمت رم ها توی بازار خیلی با هم فرق داره ، دلیلیش چیه ؟
    رم رو باید کجای کامپیوتر نصب کنم ؟ اگر ممکنه با شکل توضیح بدید
    آیا بعد از نصب سخت افزاری رم احتیاج به نصب نرم افزاری هم هست ؟
    وقتی رم جدید رو نصب کردم باید سیستم عامل رو هم از نو نصب کنم یا اصلا ربطی نداره ؟
    لطفا هر نکته دیگه ای که در رابطه با ارتقاء رم از 256 به 512 لازمه بدونم رو بنویسید
    مشخصات کامپیوترم هم اینه
    سی پی یو و رم >> Intel(R) Celeron(R) CPU 2.40 GHZ , 256 MB of RAM
    گرافیک..........>> ATI128 MB RADEON 9250
    ممنون

Last edited by soooot; 08-07-2006 at 02:30.

آخر فروم باز Mirage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

اگر مي خواي بعدا مشكلي برخورد نكني پيشنهاد مي كنم رم 256 رو بفروشي يك رم 512 بخري

آخر فروم باز Devil Lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    انجمن سخت افزار

پيش فرض

بابت پست قبلی شرمنده اومدم حالت پیشرفته رو انتخاب کنم اشتباهی ارسال جواب سریع رو زدم ولی ادامه:
    عزیز شما اگر به جای مدل کارت گرافیک و Cpu اسم مادربورد و اسم چیپ اونو میگفتی میتونستم کمکت کنم ولی در حال:
    اگر یک 256 دیگه با مشخصات همین رمی که الان داری تهیه کنی بهتر از خرید یک 512 هست اگر هم رمت قدیمیه میتونی اون بفروشی و Ddr 400 تهیه کنی البته نمیدونم مادربوردت چیه وگرنه اگر از مدل های جدید باشه میتونی Ddrii هم استفاده کنی ولی فکر میکنم سیستمت قدیمی باشه به هر حال فرض میکنیم که شما دو تا رم رو خرید که Ddr هست در کیس رو که وا میکنی معمولا در قسمت بالا سمت راست چهار یا در بعضی مدل ها 3 تا شیار میبینی عکسشم این پایین برات گذاشتم البته رنگش ممکنه متغییر باشه مثلا سبز زرد آبی و ...

رم های DDR از نوع 184 پینی هستند که بینشون یک جای خالی داره البته مساوی نیست و برای جا رفتن کاملا مشخصه
    عکسش:

دوتا رم رو نباید پشت سر هم جا بزنی یعنی اینکه وقتی رم اول رو در جای اولی گذاشتی رم دوم رو در شیار دوم نذار و تو سومی قرار بده چون در حالت اول رم شما با 512 فرقی نخواهد داشت ولی در حالت دوم رم به صورت 2x256 که به حالت Dual Channel کار میکنه که خیلی در کارایی سیستم تاثیر میذاره البته همه اینا با توجه به اینه که مادربورد شما حالت دو کاناله رو پشتیبانی کنه که در این صورت فرقی نمیکنه که رم رو تو کدام اسلات قرار بدی اما چه جوری رم رو در جاش قرار بدی :
    قشنگ نگاه کن ببین جای شیاری که روی اسلات رم مادربورد هست با کدوم سمت رم هماهنگه؟؟ (توجه به دایره قرمز در عکس قبلی)
    بعد از همون سمت رم رو رو اسلات میذاری و باید توجه داشته باشی که گیره های اسلات بازه (همون گیره های سفید در عکس اول) بعد که رم رو فشار میدی تا جا بیفته با دست گیره هارو هم یواش یواش جلو میدی تا کار راحت تر انجام بشهبعد اگر تمام مراحل رو درست انجام داده باشی رم تا ته اون خار هاش(همون خط های طلایی روی برد)
    تو رفته و گیره های اسلات هم به کناره های رم که دوتا شیار داره به یکیشون فرورفته
    تبریک میگم رم رو اینستال کردی!!!
    در رابطه با اینکه ویندوز رو عوض کنی هم باید بگم نه اصلا احتیاجی به این کار نیست و ویندوز مشکلی نخواهد داشت و حتی میزان حافظه مجازی رو هم خودش بدون نیاز به دستکاری شما تغییر میده
    امیدوارم همونطور که خواستی روون و مبتدی بوده باشه
    Last edited by Devil Lord; 08-07-2006 at 12:07.

حـــــرفـه ای mahsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    پيش بابايی شماره‌شناسنامه: پلــــــاک ¼

پيش فرض

دوست عزیز برای ارتقاع رم تون بستگی داره که سیستمتون رو برای چکار می خوای بکار بگیری

اگه برای بازی می خوای باید حد اقل 512 رم و کارت گرافیکتم خوبه

من الان یه رم یک گیگ انداختم رو دستگام 2 هفته نیست ولی به دلیل اینکه کارت گرافیکم 64 نمیکشه و واقعن اون سرعتی رو که باید با 1 گیگ ساپورت کنه رو نداره
    حالا یه کارت گرافیک جیفورس 256 انداختم دارم پرواز می کنم البته کمی اقراق کردم

راجب بهترین رم گینگستون اصل

من 2 تا 512 گرفتم 90 تمان

تقسیم بر 2 میشه هر رم 512 میشه 45 تا 46 هزار تومن من به دلیل اینکه رم من 256 بود چون اصل نبود 10 تمان بیشتر بر نداشتن

راجب به شناختن رم و نصب مجدد ویندوز نه اصلا نیاز نیست چون خود سیستم عامل دوباره سخت افزار رو بار گذاری می کنه

راجب به شناختن رم بله امکانش هست ولی بهتره هر دو یه مارک باشه شما رم فعلی رو بده اگه اصل باشه حد اقل 20 تمان میخرن بعد 20 تمان بذار روش یه 512 بخر راحتش کن

راجب به شیار رم در مادر برد و محل نصب رم

به عکس زیر توجه کن

]

خوب نه نیاز به سخت افزاری نه و نه هرچی نیاز بو د رو برات نوشتم سوت جان با اجازه
    Last edited by mahsoft; 08-07-2006 at 12:14.

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط hasan11
    اگر مي خواي بعدا مشكلي برخورد نكني پيشنهاد مي كنم رم 256 رو بفروشي يك رم 512 بخري
    سلام
    چرا ؟
    مثلا ممكنه به چه مشكلي بر بخورم ؟

نقل قول نوشته شده توسط vampire_viper
    بابت پست قبلی شرمنده اومدم حالت پیشرفته رو انتخاب کنم اشتباهی ارسال جواب سریع رو زدم ولی ادامه:
    عزیز شما اگر به جای مدل کارت گرافیک و Cpu اسم مادربورد و اسم چیپ اونو میگفتی میتونستم کمکت کنم ولی در حال:
    اگر یک 256 دیگه با مشخصات همین رمی که الان داری تهیه کنی بهتر از خرید یک 512 هست اگر هم رمت قدیمیه میتونی اون بفروشی و Ddr 400 تهیه کنی البته نمیدونم مادربوردت چیه وگرنه اگر از مدل های جدید باشه میتونی Ddrii هم استفاده کنی ولی فکر میکنم سیستمت قدیمی باشه به هر حال فرض میکنیم که شما دو تا رم رو خرید که Ddr هست در کیس رو که وا میکنی معمولا در قسمت بالا سمت راست چهار یا در بعضی مدل ها 3 تا شیار میبینی عکسشم این پایین برات گذاشتم البته رنگش ممکنه متغییر باشه مثلا سبز زرد آبی و ...

رم های DDR از نوع 184 پینی هستند که بینشون یک جای خالی داره البته مساوی نیست و برای جا رفتن کاملا مشخصه
    عکسش:

دوتا رم رو نباید پشت سر هم جا بزنی یعنی اینکه وقتی رم اول رو در جای اولی گذاشتی رم دوم رو در شیار دوم نذار و تو سومی قرار بده چون در حالت اول رم شما با 512 فرقی نخواهد داشت ولی در حالت دوم رم به صورت 2x256 که به حالت Dual Channel کار میکنه که خیلی در کارایی سیستم تاثیر میذاره البته همه اینا با توجه به اینه که مادربورد شما حالت دو کاناله رو پشتیبانی کنه که در این صورت فرقی نمیکنه که رم رو تو کدام اسلات قرار بدی اما چه جوری رم رو در جاش قرار بدی :
    قشنگ نگاه کن ببین جای شیاری که روی اسلات رم مادربورد هست با کدوم سمت رم هماهنگه؟؟ (توجه به دایره قرمز در عکس قبلی)
    بعد از همون سمت رم رو رو اسلات میذاری و باید توجه داشته باشی که گیره های اسلات بازه (همون گیره های سفید در عکس اول) بعد که رم رو فشار میدی تا جا بیفته با دست گیره هارو هم یواش یواش جلو میدی تا کار راحت تر انجام بشهبعد اگر تمام مراحل رو درست انجام داده باشی رم تا ته اون خار هاش(همون خط های طلایی روی برد)
    تو رفته و گیره های اسلات هم به کناره های رم که دوتا شیار داره به یکیشون فرورفته
    تبریک میگم رم رو اینستال کردی!!!
    در رابطه با اینکه ویندوز رو عوض کنی هم باید بگم نه اصلا احتیاجی به این کار نیست و ویندوز مشکلی نخواهد داشت و حتی میزان حافظه مجازی رو هم خودش بدون نیاز به دستکاری شما تغییر میده
    امیدوارم همونطور که خواستی روون و مبتدی بوده باشه
    ممنون از اينكه اينقدر كامل جواب داديد
    ميشه در مورد Ddr 400 و Ddrii و Ddr di یکم بیشتر توضیح بدید ؟ و اینکه اینا چه فرقی با هم دارن ؟
    روی مادربرد من فقط دو تا جای رم به رنگ سبز هست که داخل یکیش یه رم هست و یکیش هم خالیه
    از کجا باید نوع رمی رو که الان روی کامپیوترم هست رو بفهمم تا موقع خرید رم جدید مثل همون رو بخرم تا با هم تداخل نداشته باشن ؟
    اگر رمی رو که الان روی کامپیوترم هست رو در بیارم و ببرم تا مثل همون رو بخرم مشکلی پیش نمیاد ؟
    نوع مادر برد و اسم چیپستم رو از کجا میتونم بفهمم ؟
    الان روی چند تا از آی سی های گنده مادر برد و روی فن سی پی یو نوشته Intel و یه قلمبه نارنجی هم اون وسط روی مادر برد هست که روش نوشته MSI

نقل قول نوشته شده توسط mahsoft
    دوست عزیز برای ارتقاع رم تون بستگی داره که سیستمتون رو برای چکار می خوای بکار بگیری

اگه برای بازی می خوای باید حد اقل 512 رم و کارت گرافیکتم خوبه

من الان یه رم یک گیگ انداختم رو دستگام 2 هفته نیست ولی به دلیل اینکه کارت گرافیکم 64 نمیکشه و واقعن اون سرعتی رو که باید با 1 گیگ ساپورت کنه رو نداره
    حالا یه کارت گرافیک جیفورس 256 انداختم دارم پرواز می کنم البته کمی اقراق کردم

راجب بهترین رم گینگستون اصل

من 2 تا 512 گرفتم 90 تمان

تقسیم بر 2 میشه هر رم 512 میشه 45 تا 46 هزار تومن من به دلیل اینکه رم من 256 بود چون اصل نبود 10 تمان بیشتر بر نداشتن

راجب به شناختن رم و نصب مجدد ویندوز نه اصلا نیاز نیست چون خود سیستم عامل دوباره سخت افزار رو بار گذاری می کنه

راجب به شناختن رم بله امکانش هست ولی بهتره هر دو یه مارک باشه شما رم فعلی رو بده اگه اصل باشه حد اقل 20 تمان میخرن بعد 20 تمان بذار روش یه 512 بخر راحتش کن

راجب به شیار رم در مادر برد و محل نصب رم

به عکس زیر توجه کن

]

خوب نه نیاز به سخت افزاری نه و نه هرچی نیاز بو د رو برات نوشتم سوت جان با اجازه
    من سیستمم رو برای کارهای معمولی میخوام ولی از سرعتش راضی نیستم برای همین هم میخوام رمش رو افزایش بدم
    در مورد فروش رم هم میخواستم بدونم همه جاهایی که سخت افزار میفروشن سخت افزارهای دست دوم هم میخرن ؟ یعنی اگر بخوام از یه سخت افزار فروشی یه رم بالا تر بخرم این رمی رو که الان دارم رو ازم میخرن ؟
    ممنون از اینکه لطف کردید و جواب دادید

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    انجمن سخت افزار

پيش فرض

DDR2 نسل جدید رم هاست که سرعت بیشتری دارن DDR های معمولی در مدل های 266 و 333 و 400 وجود داره و DDR2 ها هم در سرعت های بالاتر 533 و 600 و 800 و 1066 وجود دارند شما با استفاده از برنامه CPU- Z که با یک سرچ کوچیک تو قسمت سخت افزار پیدا میشه مشخصات مادربورد و مشخصات رم و نوع چیپست مادربورد رو متوجه میشین
    اگر اول کامپیتور رو خاموش کنین و بعد رو رو در بیارین نه خیر مشکلی پیش نمیاد اون هم شرمنده ddrii و ddr di نیست من 2 رو به خواستم به صورت یونانی بنویسم که اینجا حروفش کوچک شد واگر نه i نیست 2 هست
    فکر هم میکنم که مادربوردتون قدیمی باشه که 2 اسلات رم داره برایه همین اگر یک 512 بگیری بهتره چون بعد ها اگر خواستی یک رم دیگه مثلا 256 یا 512 بذاری با کمبود اسلات رم مواجه نشی

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

مثلا ممكنه به چه مشكلي بر بخورم ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از کجا باید نوع رمی رو که الان روی کامپیوترم هست رو بفهمم تا موقع خرید رم جدید مثل همون رو بخرم تا با هم تداخل نداشته باشن ؟
    معمولا مدتي از زمان ساخت مي گذره ديگه مثل هم پيدا نمي شه

اگر رمی رو که الان روی کامپیوترم هست رو در بیارم و ببرم تا مثل همون رو بخرم مشکلی پیش نمیاد ؟
    فقط مواظب الكتريسيته ساكن باش چون ممكنه رم رو بسوزونه. اگه اطلاعاتي در مورد سخت افزار نداري بهتر اين كار رو نكني.

نوع مادر برد و اسم چیپستم رو از کجا میتونم بفهمم ؟

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط vampire_viper
    DDR2 نسل جدید رم هاست که سرعت بیشتری دارن DDR های معمولی در مدل های 266 و 333 و 400 وجود داره و DDR2 ها هم در سرعت های بالاتر 533 و 600 و 800 و 1066 وجود دارند شما با استفاده از برنامه CPU- Z که با یک سرچ کوچیک تو قسمت سخت افزار پیدا میشه مشخصات مادربورد و مشخصات رم و نوع چیپست مادربورد رو متوجه میشین
    اگر اول کامپیتور رو خاموش کنین و بعد رو رو در بیارین نه خیر مشکلی پیش نمیاد اون هم شرمنده ddrii و ddr di نیست من 2 رو به خواستم به صورت یونانی بنویسم که اینجا حروفش کوچک شد واگر نه i نیست 2 هست
    فکر هم میکنم که مادربوردتون قدیمی باشه که 2 اسلات رم داره برایه همین اگر یک 512 بگیری بهتره چون بعد ها اگر خواستی یک رم دیگه مثلا 256 یا 512 بذاری با کمبود اسلات رم مواجه نشی
    ممنون از جوابتون

نقل قول نوشته شده توسط hasan11

معمولا مدتي از زمان ساخت مي گذره ديگه مثل هم پيدا نمي شه

فقط مواظب الكتريسيته ساكن باش چون ممكنه رم رو بسوزونه. اگه اطلاعاتي در مورد سخت افزار نداري بهتر اين كار رو نكني.

ممنون از نكته اي كه گفتيد
    يعني الكتريسيته ساكن بدن اينقدر ميتونه موثر باشه ؟
    اين هم مشخصات كامل كامپيوترم اگر با ديدن اين مشخصات نكته ديگه اي هم به ذهنتون رسيد ممنون ميشم بگيد

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    انجمن سخت افزار

پيش فرض

بله!!!!! مادربورد شما رم دوکاناله ساپورت نمیکنه!!! همون یک دونه 512 بگیری بهتره مدلddr 400

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

اين مادربورد رم 400 روش 333 كار مي كنه، پس اگه رم 333 بخري برات ارزونتر در مي آد.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •