سرعت رندرگیری در تری دی مکس بیشتر به رم بالا بستگی داره یا به cpu قوی؟
با cpu intel i3 2100 وram 12 گیگابایت میشه با سرعت خوبی رندر گرفت و با این نرم افزار راحت و با سرعت مناسبی کار کرد یا نه؟
سرعت رندرگیری در تری دی مکس بیشتر به رم بالا بستگی داره یا به cpu قوی؟
با cpu intel i3 2100 وram 12 گیگابایت میشه با سرعت خوبی رندر گرفت و با این نرم افزار راحت و با سرعت مناسبی کار کرد یا نه؟
البته که cpu
البته در رم اون پروژه ای که قراره رندر بگیرید قرار میگیره و بستگی به سنگینی پروژه داره ولی حین رندر مقداری رم هم اشغال میشه
در رندر های شبکه ای در واقع cpu ها پردازش رندر رو بین خودشون تقسیم میکنند ولی خود پروژه در یکی از کامپیوتر ها در رمش قرار میگیره
درست متوجه نشدم....من نمیدونم رندر شبکه ای چطوره......اگه منظورتون اینه که با چند تا کامپیوتر کار میکنم که نه....من فقط با یه سیستم کار میکنم......مثلا واسه یه پروژه ی معماری چطوره؟ توان خوبی داره یا نه؟
با اون قطعاتی که گفتم یه پروژه ی مثلا دکوراسیون داخلی رو میتونم یا سرعت مناسبی رندر بگیرم و کلا بسازم یا نه؟
سرعت رندر گیری به cpu بستگی داره چون داره برای رندر محاسبات انجام میده ولی کمی از رم هم در گیر میشه یعنی رم با خود فایل مکس کار داره اگه فایل مکستون سنگین باشه باید رم بالایی داشته باشین و اگه رندر باکیفیت با زمان پایین می خواین cpu مناسب البته نباید از گرافیک غافل شد شما اگه بخواین توی خود محیط مکس حرکت کنید باید گرافیک درست و حسابی داشته باشین مخصوصا مکس 2012 که خیلی گرافیک مهمه.
این سیستم شما خیلی هم بد نیست بقولی متوسط به پایین هست ولی بستگی به کار شما داره ، البته شما باید از متخصصش بپرسین بنده زیاد از سخت افزار سر در نمی ارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)