تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: راهنمای خرید اسپیکر...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض راهنمای خرید اسپیکر...

سلام بر شما...
    من الان اسپیکر Microlab Lexus دارم...میخواستم یه اسپیکر بگیرم تا 100.اگه دیگه خیلی خرج کنم 110!!!
    من بیشتر برا موزیک میخوام و به کامپیوترم وصل میکنم!(اینم مشخصات کارت صدای آنبردم:Realtek RTL8102EL 100/10 LAN)
    مدلهای مد نظرم ایناست:Edifier m3500یاEdifier c2 حالا میخاستم هم نظرتونو در مورد اینا بگین هم اگه مدل بهتری هست معرفی کنین.
    ممنون

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درودسال نوی شما مبارک
    دوست خوبم اون مشخصاتی که نوشتید واسه کارت صدا نیست. برای کارت شبکه ی Lan مادربرتون هست...

توی دو مدلی که اسم بردید M3500 با حداکثر توان خروجی 30 وات برای ساب ووفر و 10 وات برای ستلایت ها خیلی بهتر و قوی تر از C2 که 18 وات برای ساب ووفر و 8 وات برای ستلایت هاست هستش...
    به نظرم M3500 بخرید ضرر نکردید!

اگرم باز نظرتون روی 2.1 ها هست از C2 بهتر داریم!! Edifier R401 با خروجی 30 وات برای ساب ووفر و 8 وات برای ستلایت ها

3. 2 کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

درودسال نوی شما مبارک
    دوست خوبم اون مشخصاتی که نوشتید واسه کارت صدا نیست. برای کارت شبکه ی Lan مادربرتون هست...

توی دو مدلی که اسم بردید M3500 با حداکثر توان خروجی 30 وات برای ساب ووفر و 10 وات برای ستلایت ها خیلی بهتر و قوی تر از C2 که 18 وات برای ساب ووفر و 8 وات برای ستلایت هاست هستش...
    به نظرم M3500 بخرید ضرر نکردید!

اگرم باز نظرتون روی 2.1 ها هست از C2 بهتر داریم!! Edifier R401 با خروجی 30 وات برای ساب ووفر و 8 وات برای ستلایت ها
    سال نو شما هم مبارک باشه.
    ولی جسارت نباشه Edifier C2 با قدرت ساب ووفر 35 وات و 9 وات برای هر کدوم از ستلایتهاش هست.من این اطلاعاتو از خود سایتش گرفتم.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سال نو شما هم مبارک باشه.
    ولی جسارت نباشه Edifier C2 با قدرت ساب ووفر 35 وات و 9 وات برای هر کدوم از ستلایتهاش هست.من این اطلاعاتو از خود سایتش گرفتم.
    دوست گلم مشخصاتی که شما از سایت خود ادیفایر گرفتید برای اسپیکر C2 Plus هست! C2 هایی که در ایران فروش میره و یکمم کمیاب شده همگی مدل C2 ساده هستند که حداکثر توان خروجی ساب 18 وات و ستلایت ها 6 وات است!

ولی اگر مدل C2 Plus در ایران موجود باشه طبیعتا بله سرتر هست و ارزش خرید داره.

6. 2 کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست گلم مشخصاتی که شما از سایت خود ادیفایر گرفتید برای اسپیکر C2 Plus هست! C2 هایی که در ایران فروش میره و یکمم کمیاب شده همگی مدل C2 ساده هستند که حداکثر توان خروجی ساب 18 وات و ستلایت ها 6 وات است!

ولی اگر مدل C2 Plus در ایران موجود باشه طبیعتا بله سرتر هست و ارزش خرید داره.
    حرف شما کاملا درسته.من این اطلاعاتو از تو خود سایت نمایندگی بدست آوردم( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نزده که plus هست یا نه!!!ولی زده که ساب 35 وات و ستلایها 9 وات.حالا اینجا از شما یه سوال داشتم اونم اینه که میخواستم ببینم از کجا بفهمم که پلاس هست یا نه!؟!یعنی رو جعبه زده دیگه؟!
    و اینکه شما از بین c2plus و m3500 کدومو پیشنهاد میکنید؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حرف شما کاملا درسته.من این اطلاعاتو از تو خود سایت نمایندگی بدست آوردم( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نزده که plus هست یا نه!!!ولی زده که ساب 35 وات و ستلایها 9 وات.حالا اینجا از شما یه سوال داشتم اونم اینه که میخواستم ببینم از کجا بفهمم که پلاس هست یا نه!؟!یعنی رو جعبه زده دیگه؟!
    و اینکه شما از بین c2plus و m3500 کدومو پیشنهاد میکنید؟
    بله C2 Plus روی باکس و حتی روی برچسب و مشخصات پشت اسپیکر درج میشه برای جلوگیری از سو استفاده و عدم اشتباه!

اگر براتون حجم صدا و بلندی مهمه m3500
    اگر براتون خروجی توپ و بیس دار و کوبندگی مهمه C2 Plus

اینم ذکر کنم 5.1 بیشتر در فیلم هایی که به صورت ساراند و 5.1 صداگذاری شده بکار میاد مگر اینکه در تنظیمات صدا همه رو استریو میکس تنظیم کنید که یکپارچه همه صداها از هر 5 ستلایت در بیاد!

پس عملا به نظرم در این رنج قیمت ها 5.1 خریدنش معقول نیست و همون 2.1 با کیفیت خوب و ووفر مناسب بهتره!

من شخصا C2 Plus پیشنهاد می کنم

9. این کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بله C2 Plus روی باکس و حتی روی برچسب و مشخصات پشت اسپیکر درج میشه برای جلوگیری از سو استفاده و عدم اشتباه!

اگر براتون حجم صدا و بلندی مهمه m3500
    اگر براتون خروجی توپ و بیس دار و کوبندگی مهمه C2 Plus

اینم ذکر کنم 5.1 بیشتر در فیلم هایی که به صورت ساراند و 5.1 صداگذاری شده بکار میاد مگر اینکه در تنظیمات صدا همه رو استریو میکس تنظیم کنید که یکپارچه همه صداها از هر 5 ستلایت در بیاد!

پس عملا به نظرم در این رنج قیمت ها 5.1 خریدنش معقول نیست و همون 2.1 با کیفیت خوب و ووفر مناسب بهتره!

من شخصا C2 Plus پیشنهاد می کنم
    پس من ایشالا بعد 13 میرم تو کار همین c2 PLUS.
    بازم تشکر

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

متاسفانه این c2 plus هنوز تو ایران وارد نشده و معلوم هم نیست کی وارد بشه
    متاسفانه نمیدونم چرا ماتریس بعضی مدلها رو وارد نمیکنه
    من خودم c3 داشتم که بد نبود ولی خیلی عالی نبود الان هم s730 دارم که دیگه واقا عالیه حرف نداره ساب بسیار وحشتناک و با کیفیتی داره
    Last edited by mmf66; 29-03-2012 at 02:08.

12. این کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •