چگونه میتوانم تصاویر که درپایگاه داده ذخیره کردم آنها را بدلخواه خود دسته بندی کنم که در واقع کدام تصویر بعد از چه تصویری قرار بگیرد و در قسمت مشاهده تصاویر وب سایتم به نمایش در بیاید فقط در قسمت مرتب کردن مشکل دارم
چگونه میتوانم تصاویر که درپایگاه داده ذخیره کردم آنها را بدلخواه خود دسته بندی کنم که در واقع کدام تصویر بعد از چه تصویری قرار بگیرد و در قسمت مشاهده تصاویر وب سایتم به نمایش در بیاید فقط در قسمت مرتب کردن مشکل دارم
به هر کدوم علاوه بر شماره id یه شماره order یا ترتیب هم بدید و در قسمت مرتب کردنشون طوری تنظیم کنین که وقتی روی فلش بالا (در واقع یدونه بیاد بالا تر تصویر) کلیک شد به اون order یدونه اضافه شه و در بخش خروجی از تابع sort استفاده کنید.
من بدین صورت کد نوشتم وقتی عکسی را در پایگاه داده ذخیره میکنم فیلد order خالی است
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
چگونه از تابع sort استفاده کنم؟
لطفا راهنمای کنید
سلام شما میتونین در جدولتون یه فیلد بزارین به نام sort و یا هر اسم دیگه ای که بهش عدد بدین و هرچه عکسی عدد بزرگتری داشته باشه زودتر نمایش داده بشه و خط اول کدتون رو به اینصورت اصلاح کنین :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بدین صورت کد نوشتم تصاویر نشان داده میشود
حالا در ذخیره اعدادی که جلوی هر تصویر نوشتم در فیلد orderذخیره نمیگردد
این هم کد simage.php
چونکه شما دارین از insert استفاده میکنین . اگه عکسی در دیتابیس هس شما باید با update فیلد order رو تغییر بدین به این صورت :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی روی ارسال کلیک میکنم این پیغام خطا میده
rThe requested URL /my/aboonajmi/method= was not found on this serve
سلام این خط رو به این صورت تغییر بدید :
وقتی روی دکمه ارسال کلیک میکنم این خطا میده
مرتب سازی انجام نشد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)