تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید Raid اکسترنال

داره خودمونی میشه Undisclosed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض راهنمایی برای خرید Raid اکسترنال

سلام

دوستان من نیاز به راهنمایی برای خرید یک عدد Raid اکسترنال با ظرفیت بالا (ترجیحا 8 ترابایت) جهت ذخیره سازی امن حجم زیاد data دارم. ترجیحا esata داشته باشه.

لطفا بگین چه مدلی هایی تو بازار هست و شما چی رو پیشنهاد میدین ؟ قیمتش رو هم بگین البته صبر میکنم تا قیمت ها تعدیل بشه بعد میخرم.

در ضمن Raid 5 بهتره یا Raid 1 برای امنیت دیتا ؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

دوستان من نیاز به راهنمایی برای خرید یک عدد Raid اکسترنال با ظرفیت بالا (ترجیحا 8 ترابایت) جهت ذخیره سازی امن حجم زیاد data دارم. ترجیحا esata داشته باشه.

لطفا بگین چه مدلی هایی تو بازار هست و شما چی رو پیشنهاد میدین ؟ قیمتش رو هم بگین البته صبر میکنم تا قیمت ها تعدیل بشه بعد میخرم.

در ضمن Raid 5 بهتره یا Raid 1 برای امنیت دیتا ؟
    در مورد خرید storage های پرظرفیت ، برندهای متعددی در بازار هست مثل qnap و synology یا حتی وسترن مدل My Book Studio II که دارای چهارنوع اینترفیس هست ولی متاسفانه حداکثر حجم آن 6 ترابایت هست و اگر از Raid1 استفاده کنید ، حداکثر از نصف ظرفیت میتونید استفاده کنید .
    نکته اینجاست که اکثر storage های پرظرفیت دارای اینترفیس Gigabit Ethernet هستند و اگر usb هم داشته باشند صرفاً برای متصل کردن additional storage devices هستند و فکر نمیکنم این قابلیت رو داشته باشند که مستقیماً به PC متصل شوند .

مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم دارای سه نوع اینترفیس usb3 و esata و firewire 800 هست که گنجایش 5 هارد دیسک به ظرفیت 3 ترابایت دارد و در نتیجه حداکثر ظرفیت 15 ترابایت خواهد بود .

اصولا storage های پرظرفیت قیمت گرانی هم دارند مثل سیگیت مدل Seagate NetWork BlackArmor Nas 440 - 12TB که دارای چهار پورت USB مجزا و 2 پورت شبکه گیگابابیتی هست حدود 3120000 تومان قیمت داره . مدل 8 ترابایتی هم 2290000 تومان قیمت داره .
    لینک این مدل در سایت دیجی کالا (ستاره رو بردارید)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نظر من میتونید یه کیس مناسبی بخرید که دارای گنجایش کافی جهت نصب هارد داشته باشه و همچنین مادربردی بخرید که نه تنها انواع raid رو ساپورت کنه بلکه به اندازه کافی پورت sata داشته باشه . از این سیستم فقط برای ذخیره سازی اطلاعات استفاده کنید ، بعبارت دیگه برای کارهای جاری مثل اینترنت یا بازی یا تماشای فیلم استفاده نکنید . فکر کنم این روش هزینه کمتری رو به شما تحمیل میکنه .

داره خودمونی میشه Undisclosed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

در مورد خرید storage های پرظرفیت ، برندهای متعددی در بازار هست مثل qnap و synology یا حتی وسترن مدل My Book Studio II که دارای چهارنوع اینترفیس هست ولی متاسفانه حداکثر حجم آن 6 ترابایت هست و اگر از Raid1 استفاده کنید ، حداکثر از نصف ظرفیت میتونید استفاده کنید .
    نکته اینجاست که اکثر storage های پرظرفیت دارای اینترفیس Gigabit Ethernet هستند و اگر usb هم داشته باشند صرفاً برای متصل کردن additional storage devices هستند و فکر نمیکنم این قابلیت رو داشته باشند که مستقیماً به PC متصل شوند .

مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم دارای سه نوع اینترفیس usb3 و esata و firewire 800 هست که گنجایش 5 هارد دیسک به ظرفیت 3 ترابایت دارد و در نتیجه حداکثر ظرفیت 15 ترابایت خواهد بود .

اصولا storage های پرظرفیت قیمت گرانی هم دارند مثل سیگیت مدل Seagate NetWork BlackArmor Nas 440 - 12TB که دارای چهار پورت USB مجزا و 2 پورت شبکه گیگابابیتی هست حدود 3120000 تومان قیمت داره . مدل 8 ترابایتی هم 2290000 تومان قیمت داره .
    لینک این مدل در سایت دیجی کالا (ستاره رو بردارید)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نظر من میتونید یه کیس مناسبی بخرید که دارای گنجایش کافی جهت نصب هارد داشته باشه و همچنین مادربردی بخرید که نه تنها انواع raid رو ساپورت کنه بلکه به اندازه کافی پورت sata داشته باشه . از این سیستم فقط برای ذخیره سازی اطلاعات استفاده کنید ، بعبارت دیگه برای کارهای جاری مثل اینترنت یا بازی یا تماشای فیلم استفاده نکنید . فکر کنم این روش هزینه کمتری رو به شما تحمیل میکنه .

عزیز خیلی لطف کردی ممنون از بابت راهنمایی کامل و باحوصله. شرمنده بابت تاخیر در جواب

این مدل هایی که تو بازار هست گارانتی هاشون چطوریه؟ شرکت هایی مثل سازگار هم گارانتی میکنن اینا رو؟ اون Drobo s تو بازار ایران پیدا میشه؟ با چه گارانتی؟

اون پیشنهادتون به نظرم خیلی خوبه که یه کیس بگیرم. شما خودت از چه جور هاردهایی استفاده میکنی و برای بک آپ گیری و سینک کردن اطلاعات بین هاردهات چی کار میکنی؟

ممنون میشم راهنمایی کنی
    (شرمنده ظاهرا کاربرای تازه وارد دکمه تشکر رو نشون نمیده براشون! )

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیز خیلی لطف کردی ممنون از بابت راهنمایی کامل و باحوصله. شرمنده بابت تاخیر در جواب

این مدل هایی که تو بازار هست گارانتی هاشون چطوریه؟ شرکت هایی مثل سازگار هم گارانتی میکنن اینا رو؟ اون Drobo s تو بازار ایران پیدا میشه؟ با چه گارانتی؟

اون پیشنهادتون به نظرم خیلی خوبه که یه کیس بگیرم. شما خودت از چه جور هاردهایی استفاده میکنی و برای بک آپ گیری و سینک کردن اطلاعات بین هاردهات چی کار میکنی؟

ممنون میشم راهنمایی کنی
    (شرمنده ظاهرا کاربرای تازه وارد دکمه تشکر رو نشون نمیده براشون! )
    والا رفیق من در مورد این تجهیزات ذخیره سازی حرفه ای اطلاع زیادی ندارم ، البته خودم قبلا پیگیر این موضوع بودم و حتی قیمت هم گرفتم که به این نتیحه رسیدم صرفه اقتصادی ندارد (حداقل برای من که یک کاربر معمولی هستم) چون این دستگاهها ارزاتقیمت نیستند و اگر هم همراه با هارد باشد که قیمت نجومی پیدا میکنند ، بعبارت دیگه قیمت این دستگاهها جوری هست که میتوان چند عدد هارد اکسترنال خرید .

مثلاً قیمت مدل Seagate NetWork BlackArmor Nas 440 - 12TB جدود 3132000 تومان هست ، در صورتیکه میتونید 4 تا هارد اکسترنال سه ترابایتی وسترن 480 هزار تومنی بخرید که جمعاً 1920000 تومان میشود (قیمتها تقریبی و جهت اطلاع هست) . در هر حال من بعید میدونم شرکت سازگار وارد کننده و تولید کننده این محصولات باشه .

در تاپیک زیر روش خودمو برای بکاپ گیری رو با عکس توضیح دادم . برای سینک کردن اطلاعات بین هارد هم از نرم افزار GoodSync استفاده میکنم .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •