گوشی من نوکیا 6120 کلاسیک هست البته k850 سونی اریکسون هم دارم .
مشکل اینجاست که من فکر میکنم به خاطر دانلود بیش از حدم از یک دکل یا محدوده - شماره و اکانت من تو اون دکل یا بهتر بگم freqCh 105 و 110 بلاک شده ... نزدیک به 20 گیگابایت دانلود کردم و حالا دیگه نمی تونم به همون شماره فرکانس وصل بشم . و باید 102 رو بگیرم که سرعتش پایین تر هست . آیا درست حدس میرنم که بلاک شده باشم ؟
من روی فیلد تست به 105 و 110 وصل میشدم خوب بود . ولی الان دیگه نمی تونم به این 2 تا شماره وصل بشم . اجازه رجیستر شدن رو شبکه رو به من نمیده .
من توی روستا زندگی میکنم برا همین گفتم این اطراف کسی از اینترنت همراه اول استفاده نمی کنه..
سوالم اینه که آیا احتمال داره دکل نزدیک به من اون 105 و 110 مشکل پیدا کرده باشه .( میگم نردیک چون حس میکنم قوی ترین سیگنال رو دارن ) این دوستمون گفته به 110 وصل میشده . این یعنی این شماره ایی که من بهش وصل میشدم با اونی که این دوستمون وصل میشه یکی هست[COLOR="Silver"]
خب من وقتی زنگ میرنم به اپراتور بگم مشکلم چیه که درست به نتیجه برسم . بگم دکل مورد داره یا انتن دهی در منطقه ؟
آخه شماره من رو بعد از اینکه رصد بکنن می بینن که به اینترنت وصل میشم بعد میگن مشکلی نداره . ولی نمی دونن که من با فیلد تست رفتم . چجوری بهشون تفهیم کنم . چی بگم ؟
اخه چه طور بگم کدوم دکل ؟