تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: کمک در خرید ماشین حساب مهندسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض کمک در خرید ماشین حساب مهندسی

سلام دوستان. سال جدید را به شما تبریک میگم.
    می خواستم یک ماشین حساب خوب بخرم که تا آخر دانشگاه باهام باشه و مشکلی نداشته باشم. در حین جستجو یک ماشین حساب خیلی چشمم رو زد. اونم Texas TI-89 بود. هر جا گشتم قیمت روزش رو پیدا نکردم. شما دوستان اگر از قیمت روز این ماشین حساب خبر دارین بهم بگید.
    خیلی ممنون.

آخر فروم باز SIR MAMAD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان. سال جدید را به شما تبریک میگم.
    می خواستم یک ماشین حساب خوب بخرم که تا آخر دانشگاه باهام باشه و مشکلی نداشته باشم. در حین جستجو یک ماشین حساب خیلی چشمم رو زد. اونم Texas TI-89 بود. هر جا گشتم قیمت روزش رو پیدا نکردم. شما دوستان اگر از قیمت روز این ماشین حساب خبر دارین بهم بگید.
    خیلی ممنون.
    سلام
    این که در ابتدای دانشگاهتون می خواید از یه ماشین حساب پیشرفته استفاده کنید خیلی عالی هست.
    قطعا یکی از بهترین انتخاب ها , انتخاب Texas TI-89 Titanium هست که خودم هم استفاده می کنم.
    هرچند دیر گرفتم و بابتش خیلی ضرر کردم از این که دیر خریداری کردم ولی حدود یک سال پیش اگر اشتباه نکنم از انقلاب خریدم 175 یا 180 تا 190 هم قیمت می دادن.
    گارانتی داره +دوتا دفترچه یکی انگلیسی یکی هم فارسی که خود ناقوس ترجمه کرده.
    از مزایای این ماشین حساب:
    توی یک جمله :شما آزادی کامل برای تقریبا همه نوع کاری رو دارید.
    در محاسبات ریاضی همه کار می شه کردمثلا می تونید حد و مشتق بگیرید .انتگرال ها رو محاسبه کنید.دستورات باارزش مختلفی مثل اکسپند کردن..سولو و...دیگه داره.
    جدا کردن سه سوت قسمت حقیقی و موهوی یک کسر که خیلی با دست محاسبش اذیتت می کنه سر امتحان و ریشه حقیقی و موهومی پیدا کردن برای بررسی پایداری تو درس کنترل خطی دیگه خداس!!!
    معادله ها و دستگاه ها توی یک چشم به هم زدن سر امتحان می دید خودش حل می کنه.
    در مورد رسم نمودار ها می تونید همه نوع نموداری رسم کنید.
    دیاگرام نایکوییست پارامتری می دی سر جلسه امتحان برات می کشه.
    معکوس ماتربس سه در سه سریع حساب می کنه و سر امتحان کامپوزیت که ماتریس توماتریسه غوغا می کنه!
    البته این فقط نیست که این ماشین حساب رو خوف می کنه.
    شما با کابل می تونید ماشین حساب رو به کامپیوتر یا لپ تاپتون متصل کنید و از این جاست که خوف بودن این ماشین حساب خودش رو نشون می ده .
    برنامه های بسیاری توی نت و خود سایت TI هست که می تونید دانلود کنید و به کمک یک برنامه کانکشن که مال خود TI هست روش نصب می کنید اونم هر چیزی که بخواید!
    اعم از :
    1-برنامه برای لاپلاس گرفتن و حتما دیاگرام بود و نایکویست کشیدن.
    2-جدول بخار و اشباع برای آب و مبرد ها و محاسبه سه سوت انتالپی ها خودش خیلی کارتو راحت می کنه.
    3-خواص اکثر مواد مثلا ضریب هدایت حرارتیشون
    و ...
    همه این ها یعنی سر جلسه امتحان همه این ها رو داری!
    می رسیم به قسمت محرمانه TI
      محتوای مخفی: TI 
    یعنی برنامه TI reader
    برنامهای فوق العاده کاربردی !
    شما امتحان دارید و امتحان جزوه بستس و طبعا برای خیلی از دروس مهندسی ماشین حساب آزاده کمتر استادو مراقبی هم دیدم (اصلا ندیدم!) که شعورش به TI 89 و قابلیت هاش برسه برخلاف امریکا که بعضا استفاده ازش غیرقانونیه و پنل TI-89 رو توی TI-83 شون جا می زنن
    شما توی همون نوت پد هرچی بخواین تایپ می کنین و سپس با یه کانورتور تبدیل می کنید به فرمت قابل اجرا برای TI و فونتش هم می تونید بزرگ و کوچک کنید به اندازه کافی جا برای ذخیره داره اگر زیاد پرت و پلا روش نصب نکنید.
    سر جلسه TI reader رو فعال می کنی و اون چه که تایپ کردی تو خونه رو حالا سر جلسه امتحان تو برگت می نویسی !

امکان UDF نوشتن برای میان یابی و یا محاسبه سریع LMTD در مبدلهای حرارتی هم داری که البته کاری هم نداره!
    خلاصه کنم برات اگر خوب باهاش اشنا باشی
    بعد از
    1- -- کردن سایت دانشگاه برای افزایش نمره ها
    2-یا پاچه خواری برای نمره گرفتن از استاد ها و منت کشی که من اهلش نیستم!
    بهترین تاثیر رو می تونه برای بالا کشیدن معدلت داشته باشه.حتی بیشتر از مورد دوم من بهش اعتقاد دارم
    درست رو بخونی دیگه TI نمی زاره خیلی اذیت شی .
    موفق باشی

3. 4 کاربر از SIR MAMAD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بله خیلی ممنون دوست عزیز از این اطلاعات بسیار مفید
    دو تا مساله هیت این وسط. این که من بوشهر هستم و توی هر سایتی گشتم فروش آنلاین نداشت. البته من بازار نرفتم بپرسم. نمیدونم قیمت الانش بعد قضیه دلارو.... اینا چقدر شده.

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ببخشید یه سواله دیگه.
    ماشین حساب class pad 330 در مقابل این ماشین حساب به چه صورته؟ البته برا امتحان یکم ضایستا. نظر شما در مورد امکاناتش چیه؟
    راستی مدل معمولی این ماشین حساب چه فرقی با مدل Titanium داره؟ این امکاناتی که گفتینو نداره؟ (مثل TI reader و امکانات دیگه ای که گفتین)
    Last edited by M.Amorous; 23-03-2012 at 13:57.

آخر فروم باز SIR MAMAD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید یه سواله دیگه.
    ماشین حساب class pad 330 در مقابل این ماشین حساب به چه صورته؟ البته برا امتحان یکم ضایستا. نظر شما در مورد امکاناتش چیه؟
    راستی مدل معمولی این ماشین حساب چه فرقی با مدل Titanium داره؟ این امکاناتی که گفتینو نداره؟ (مثل TI reader و امکانات دیگه ای که گفتین)
    سلام
    من در مورد این ماشین حساب کلاس پد اطلاعاتی ندارم متاسفانه.
    تجربه خودم رو با ماشین حساب خودم گفتم.
    دوستان دیگه هم می تونند تجربشون رو بگند.
    تا جایی که دیدم اکثرا همین مدل تیتانیوم را دارند و می فروشند.
    این نرم افزار هم روی همه مدل های TI قابل نصبه .
    پیدا کردن ست آپ TI reader یکم سخت بود برام اگر گرفتی بگو برات خودشو کانورتورشو آپلود کنم.

اینم تصویر TI-89 Titanium

7. این کاربر از SIR MAMAD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •