دوستان عزیز فوق العاده ممنون میشم اگر برای خرید یک کیس کامل(بدون مانیتور و کیبرد و ...) با قیمت در حدود 400 تومن(حالا یه کمی بیشتر باشه طوری نیست) راهنماییم کنید
دوستان عزیز فوق العاده ممنون میشم اگر برای خرید یک کیس کامل(بدون مانیتور و کیبرد و ...) با قیمت در حدود 400 تومن(حالا یه کمی بیشتر باشه طوری نیست) راهنماییم کنید
خیلی بعید می دونم با 400 تومان بتونی کیس اسمبل کنی ... اگر تصمیم داشته باشی مثلا یک هاردیسک 500 گیگابایتی نصب کنی که در حال حاضر قیمتی حدود 175000 تومان داره یعنی در حدود نصف قیمت کیس شما بابت خرید هارد هزینه میشه . سایر اجزا سیستم بطور یقین بالاتر از 200000 تومان خواهد شد
نه نمی شه دلار بسیار بالا رفته قبلا هم باید پونصد و اندی برای یه i3 با پردازنده ی گرافیک مجتمع و مادربرد میکرو atx می دادی الان دیگه نمی شه
واقعا؟
پس اگر این طوره یه کیس در حد 500 تومن بگید
از جایی که هارد خیلی گرونه هاردش را 320 گیگ
و رم 2 گیگ در نظر بگیرید
بعدا هارد و رم را اضافه میکنم
ممنون
چرا تبلت نمی گیری؟
بفرما شد 487 تومن هاردشم باید بزنگی
منبع تغذیه EPS - 1350 شدش 33 تومن ارم رایانه
رم DDR3 240 Pin Long-DIMM DDR3 1333 PC3 10600 Non ECC Unbuffered 2GB شدش 25 تومن سیلیکان پاورکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیسک سخت داخلی Barracuda 12 320GB 16MB SATA 7200RPM باید بزنگی از سیگیتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کیس CA-V22 شدش 38 تومن رد مکسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مادربورد Intel H61M از ازراک شدش 125 تومنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دی وی دی رایتر S19 LBK از پایونیر شدش 38 تومنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پردازنده ی Intel Core i3 - 3.1GHz - 2100 شدش 228 تومنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Devicestreet; 21-03-2012 at 19:16.
شما یه Netbook بگیری بهتره ! حداقل همیشه همراهت هم هست . با 400 تومن نمیشه Desktop درست و حسابی گرفت
چشم
اگه برای خودم بود حتما همین کار را میکردم
اما این سیستم را برای بچه هام میخوام
یکیشون 12 سالشه یکی دیگه 9 سالشه
فقط هم میخوان بازی کنن
منم میخوام یه سیستم بگیرم چون سیستمشون دیگه خیلی قدیمیه و دیگه به هیچ دردی نمیخوره(گرافیک 128 و هارد 40 و رم 256 و ...)
یه سیستم در حد این که بازی های قدیمی تر مثل call of duty های قبلی و NFS های قبلتر را بازی کنن
و بازی های جدید را روی low اجرا کنه که چه بهتر
یه چیزی که جمعا بشه 450 بگید خیلی سخت نگیرید
هر چی که بشه طوری نیست
CPU : Athlon II X2 270 ~ 140t
MB : ASRock N68-VS3 FX ~ 75t
RAM : 2 * 2 GB DDR3 1333 CL9 ~ 45t
GPU : Powercolor 6670 ~ 130t
PSU : Green 335A-Pro ~ 35t
Case : (any) ~ 30t
هارد سیستم قبلی رو نگه دارین اگه نمیتونین یه هارد Sata 160 از بازار بگیرین باید حدود 70 تا 80 تومن باشه
ممنون
پردازنده های amd از اینتل ارزونترن ولی مثلا ht ندارن از اونجا که عشق من فقط اینتل باز هم سر همون سیستمم که خودم گفتم در ضمن درایو اپتیکال یادتون رفت!
مثلا پردازنده ای که من گفتم 228 تومن بود ولی برای شما 140 تومن
من هیچی از amd سرم نمی شه فرکانس کلاک پردازنده چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)