با سلام خدمت شما یک مشکلی برای من پیش آمده که 6 ماه هست اعصابم را خورد کرده.مشکل این است که زمانی که کامپیوترم را روشن می کنم تا با آن کار کنم بلااستثناء باید 5 مرتبه Reset بشود البته خودش Reset می کنه به اینصورت که وقتی روشن می کنم تا می خواهد ویندوز Load بشود Reset می کنه و بار دوم وقتی System بالا می آید وارد ویندوز نمی شود و به حالتی که گزینه های Safe Mode و ... هستند می رود که پایین این صفحه هم شمارش معکوس از 30 دارد.البته اگر هم از بین گزینه ها انتخابی انجام شود باز با Reset مواجه می شوم.خلاصه اینکه باید حتماً این 5 بار Reset انجام شود تا وارد ویندوز شوم.کارهایی هم جهت رفع ایراد کردم که البته همه بی نتیجه بودند مثل چک کردن و عوض کردن کابل IDE ، ویروس یابی کل سیستم چک کردن قطعات سخت افزاری جهت درست قرار نگرفتن در Slot خود و ...خواهش می کنم از دوستان اهل فن که یا با همچین مشکلی روبرو شدن یا راه حلی برای رفع آن می دانند دریغ نکنند.البته قبلاً یکی از دوستان اشاره کرده بود که شاید یکی از قطعات سخت افزاری نیم سوز شده باشد و من به شخصه این ادعا را رد می کنم و فکر نمی کنم همچین موردی باشد.از تمامی دوستان درخواست راه حل کارساز را دارم.ممنون از شما.