سلام وخسته نباشید دوستان..من م یخواستم هیمنجوری مثل همیشه سرم رو بندازم پایین برم بازار خودم خرید کنم..این ه ردفعش هم ضرر کردم چون مشورت نکردم...
ولی وقتی با شما مشورت م یکنم یه جنس خوب م یخرم و پشیمون نمیشم...
از اینرو خواهش میکنم سایز بزرگترین مانیتور فول اچ برای بازی با مبلغ 400 هزا رتومن که من دارم..چی میشه خرید...حالا هر کدوم بهتره یا led یا lcd ...اونم نمیدونم کدوم بهتره فقط شتیدنم led مصرف برقش پایینتره...
با تشکر....حتما فول اچ دی باشه و مخصوص گیم با سرعت پاسگویی سریع و بزرگترین سایز مانیتوری که میشه با 400 الی 440 هزار تومن تهیه کرد...مارکش هم مارک معمول باشه مثلا الان ال سی دی سامسونگ 2033 دارم مشکلی ندارم باهاش ولیچون فول اچ دی نیست م یخوام عوضش کنم و گفتم چه بهتره که چند اینچ بزرگتر بگیم چون من تمام کار رو زندگیم با کامپیوتره و مشغله دیگه ای ندارم....
کیفیت هم خیلی برام مهمه چون من نمیتونم دوبره یه مانیتور دیگه بخرم این 500 تومن پولرو هم 1 سال طول کشید جمع کردم...
و اگ رکیفیتش پایین باشه و زود خراب شه تقریبا بیچارم....پس راهنمایی دقیق بکنید خواهشا
با تشکر فراوان ا راهنماییتون....
.gif)
ضمنان من تا کی می تونم برم خرید؟ امروز که اول عیده کجا کدوم بازار بازه؟؟علاعدین؟ ایران؟ رضا؟ پایتخت..نمنایندگی های پایین میدون ولیعصر یا نمایندگی های عباس آباد...
با تشکر..نهایت بودجه 440 تومن
وروردی hdmi م داشته باشه ممنون میشم....برای وصل کردن x360 به درد می خوره