تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: یه صحنه از بازی آینده من !

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض یه صحنه از بازی آینده من !

Game Engine : UDK

منتظر نظر و انتقادات و پیشنهادات هستم
    ( تازه کار هستم ! قبل از انتقاد اینو در نظر داشته باشین )

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

یکمی توضیح بده !؟ سبکش ؟ داستانش ؟ افراد گروه ؟

3. 6 کاربر از iload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال armin_555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Minas Tirith

پيش فرض

اگه تازه کاری (مثل خودم!) که خیلی خوبه.
    راستی یکم بیشتر توضیح بده.

5. 3 کاربر از armin_555 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

در اصل این قسمت ربط زیادی به بازی اصلی نداره
    ایده بازی :
    یه شهر بزرگ هست در یه کشور خیالی ... ( چون نمیخوام درگیر سیاست بشم ! ) . بعد از اینکه رئیس جمهور و وزیر دفاع اون کشور به ضعف قدرت نظامیشون پی میبرن تصمیم میگیرن با آزمایش های ژنتیکی دارویی بسازن و به سرباز های خودشون تزریق کنن و اونا رو به Super سرباز تبدیل کنن تست اول با موفقیت انجام میشه اما در تست های بعدی اون ویروس که باعث ایجاد قدرت فیزیکی در بدن میشه جهش پیدا میکنه و میتونه کنترل مغز رو به دست بگیره و اگه این ویروس در بدن کسی بره حالت جنون بهش دست میده ( تقریبا تبدیل به زامبی میشه ! )
    بعد از اینکه چند سرباز به این ویروس دچار میشن کنترل کردن اونا غیر ممکن میشه و کل اون پایگاه نظامی همین بلا سرش میاد و افراد به خارج از پایگاه راه پیدا میکنن .... 2 هفته بعد رو نشون میده ...
    اکثر مردم شهر یا مردن یا تبدیل به زامبی شدن . پلیس و ارتش ضعیف کشور هم نتونسته کار زیادی بکنه
    ( این بازی در اصل آنلاین 64 نفره هست )
    چند گروه در بازی وجود دارن :
    ارتش / پلیس
    مردم عادی
    قاچاقچیان مواد و اسلحه
    مزدوران مستقل

هر تیم امتیاز های خاص خودش رو داره و ممکنه با تیم دیگه ای دشمن یا دوست باشه
    هدف ها و ماموریت های زیادی قراره در بازی باشه و همینطور تاکید خیلی زیادی روی Customize کردن سلاح ها دارم ...
    پروژه نسبتا بزرگی هست و میدونم همه فکر میکنین این کار تک نفره غیر ممکنه به خاطر همین دنبال افرادی میگردم که علاقه به همکاری داشته باشن و بازی قرار نیست حالا حالاها تموم بشه هنوز شاید 5 درصدش هم تکمیل نشه
    ( این عکس هایی که گذاشتم قراره یه جای سرسبز روی کوه و خارج از منطقه شهری باشه )
    سبک دوربین بازی هم سوم شخص خواهد بود

7. 7 کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Devicestreet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    BATTLELOG :|

پيش فرض

در مورد صحنه هایی که گذاشتی انتقاد کنم دیگه؟داستانت خوبه
    فقط چیزی که توی عکس ها تو ذوق می زنه تنه ی درختاس غیر طبیعی هستن
    در ضمن بازی می ساختی قبلا یا این اولیه

9. 2 کاربر از Devicestreet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی lord arthas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز شما بهتره به یک گروه بپیوندی نه اینکه تشکیل بدی اخه چیز زیادی نداری..

11. این کاربر از lord arthas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

BZ7

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

در مورد صحنه هایی که گذاشتی انتقاد کنم دیگه؟داستانت خوبه
    فقط چیزی که توی عکس ها تو ذوق می زنه تنه ی درختاس غیر طبیعی هستن
    در ضمن بازی می ساختی قبلا یا این اولیه
    اولیه.....

دوست عزیز شما بهتره به یک گروه بپیوندی نه اینکه تشکیل بدی اخه چیز زیادی نداری..
    همین کار رو کرده بودم اما تمام داستان ها و سبک بازی هایی که اونا مشغولش بودن واقعا توی ذوقم میزد .
    خودم از بچگی عاشق ساختن بازی بودم . وقتی خودم مدیر پروژه باشم خیلی میتونم بازی رو بهتر بسازم تا اونایی که از بازی هیچی حالیشون نیست
    Last edited by BZ7; 19-03-2012 at 16:22.

13. 3 کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Devicestreet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    BATTLELOG :|

پيش فرض

اینارو اضافه می کنم
    نور رو خوب پیاده کردین
    اما بازتابی که از سطح آب هست غیر طبیعی می زنه آب هم خیلی زلاله به فضا نمی خوره

15. این کاربر از Devicestreet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

BZ7

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این جور افکت ها بسیج هم برای حمایت جلب نمیکنه چه برسه به اینکه بخواد دل بازی کن و بازی ساز رو به دست بیاره,کلاً قاب بندی صفر,بازی با گرافیک نصف این میسازن خارجیا قاب بندی محشر باعث میشه چند صد برابر این پلیر رو به خودش جلب کنه,حالا فکر کن اونی که قاب بندی و گرافیک رو با هم داره دیگه چی بشه,کلاسای کارگردانی بری بد نیست اینا رو خوب یاد میدن,اگه تهران زندگی میکنی برو مجتمع فنی فکر نکنم بالای 4 ملیون باشه کلاساش,در عوض آینده بازی سازیت تضمینه.

در کل خیلی ضعیف کار کردی,بستر رودخونه به شدت افتضاحه,قطعاً در مورد Post processing ها و رندر هم مدیون انجینی وگرنه خودت که میگی تازه واردی نمیتونی هزار خط کد Light Shaft زده باشی.
    رنگ سایه هات خیلی تیره هست در صورتی که به خاطر زردی نور خورشید چشم انسان سایه ها رو بین آبی و خاکستری میبینه.

آتیشت هم که داره از سنگ بلند میشه دود هم نداره,دورش هم نسوخته.
    توی عکس چیزی که از رودخونه معلومه اینه که رفته اون ته رسیده تموم شده پس یا عکست بده,یا طراحیت یا اینکه کلاً رودخونه رو ادامه ندادی,آب رودخونه هم اینجوری نمیشه,این مدل آب برای حوض های معبدها خوبه

کلاً اینجوری بخوای پیش بری یکی از چرت ترین بازی های کشور رو میدی بیرون که فقط به خاطر رندر خوب انجینش به نظر خوب میاد.

17. 2 کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

این جور افکت ها بسیج هم برای حمایت جلب نمیکنه چه برسه به اینکه بخواد دل بازی کن و بازی ساز رو به دست بیاره,کلاً قاب بندی صفر,بازی با گرافیک نصف این میسازن خارجیا قاب بندی محشر باعث میشه چند صد برابر این پلیر رو به خودش جلب کنه,حالا فکر کن اونی که قاب بندی و گرافیک رو با هم داره دیگه چی بشه,کلاسای کارگردانی بری بد نیست اینا رو خوب یاد میدن,اگه تهران زندگی میکنی برو مجتمع فنی فکر نکنم بالای 4 ملیون باشه کلاساش,در عوض آینده بازی سازیت تضمینه.

در کل خیلی ضعیف کار کردی,بستر رودخونه به شدت افتضاحه,قطعاً در مورد Post processing ها و رندر هم مدیون انجینی وگرنه خودت که میگی تازه واردی نمیتونی هزار خط کد Light Shaft زده باشی.
    رنگ سایه هات خیلی تیره هست در صورتی که به خاطر زردی نور خورشید چشم انسان سایه ها رو بین آبی و خاکستری میبینه.

آتیشت هم که داره از سنگ بلند میشه دود هم نداره,دورش هم نسوخته.
    توی عکس چیزی که از رودخونه معلومه اینه که رفته اون ته رسیده تموم شده پس یا عکست بده,یا طراحیت یا اینکه کلاً رودخونه رو ادامه ندادی,آب رودخونه هم اینجوری نمیشه,این مدل آب برای حوض های معبدها خوبه

کلاً اینجوری بخوای پیش بری یکی از چرت ترین بازی های کشور رو میدی بیرون که فقط به خاطر رندر خوب انجینش به نظر خوب میاد.
    شما ظاهرا خیلی احساساتی شدی ... بسیج ؟!! راهنمایی و رانندگی 50 میلیون به بازی رانندگی در تهران پول داد وقتی پای یارو از ماشین بیرون میزد ! با اون گرافیک ظاهری افتضاح و باگ های وحشتناک ! گرافیک ظاهری این محیط اندازه کافی خوب هست ! چه واسه رندر خود موتور باشه چه واسه Shader ها !
    بعد منظور قاب بندی چی بود ؟ متوجه نشدم اونجا رو ! چون چیزی که شما میبینین فقط یه محیط ساده خارج از شهر هست
    شما روی همین حرفت هستی دیگه ؟ ( یکی از چرت ترین بازی های کشور رو بیرون میدم )
    چون این صحنه هنوز کامل نیست و فعلا یه Prototype ساده هست که شما اینقدر تند بهش میپری
    رودخونه هم خودم میدونم به محیط نمیاد و فعلا Material درست و حسابی دیگه ای پیدا نکردم که با این جایگزین کنم ! همه اینا در زمان عرضه بازی اصلی حل میشه !
    من نمیدونم شما چطور دود خاکستری بالای آتش رو ندیدی ...
    شما روی همین حرفت باش وقتی بازی عرضه شد اون موقع متوجه میشی
    ممنون میشم شما دیگه در مورد کار های من نظر ندی ... چون هرچقدر هم بد باشه به این بدی که شما میگی نیست ! و نمیدونم شاید چون خودت نمیتونی همچین کارایی رو بکنی اینقدر به بقیه میپری
    ولی به جای اینکه انرژی بدی هر نقطه ضعفی رو میبینی 10 برابر اونی که هست میخوای بدتر نشونش بدی
    بالاخره اینم اولین بازی هست که من دارم میسازم و خیلی بیشتر و بهتر از اونیه که شما با کم لطفی داری ازش تعریف میکنی
    Last edited by BZ7; 20-03-2012 at 00:23.

19. 5 کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •