تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: اموزش تصویری برنامه نویسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض اموزش تصویری برنامه نویسی

سلام ابتدا عید نوروز را تبریک میگویم . سوالم در مورد اموزش برنامه نویسی است چند کتاب خواندم ولی نتوانست مشکلم را حل نماید ایا اموزش برنامه نویسی که کوتاه و مختصر باشد وجود دارد؟ ایام به کامتان

کاربر فعال انجمن عکاسی sara_program's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام چه برنامه نویسی؟
    اما اینو بگم برنامه نویسی رو باید خودتون تمرین کنید. هیچوقت هیچ کتابی معجزه نمیکنه که فقط کتابو بخونید استاد بشید.
    اگر زبان شی گرا بخواین بخونید مثل جاوا یا سی شارپ، باید دید مهندسی پیدا کنید بعد برنامه نویسی یاد بگیرید. دید مهندسی منظورم دقیقا مبحث مهندسی نرم افزاره که من رشنال رز رو معرفی میکنم اول یاد بگیرید.
    اگه زبان های عادی میخواین یاد بگیرین اول باید الگوریتم نویسی یاد بگیرین بعد کد نویسی رو یاد بگیرین.

3. 2 کاربر از sara_program بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام چه برنامه نویسی؟
    اما اینو بگم برنامه نویسی رو باید خودتون تمرین کنید. هیچوقت هیچ کتابی معجزه نمیکنه که فقط کتابو بخونید استاد بشید.
    اگر زبان شی گرا بخواین بخونید مثل جاوا یا سی شارپ، باید دید مهندسی پیدا کنید بعد برنامه نویسی یاد بگیرید. دید مهندسی منظورم دقیقا مبحث مهندسی نرم افزاره که من رشنال رز رو معرفی میکنم اول یاد بگیرید.
    اگه زبان های عادی میخواین یاد بگیرین اول باید الگوریتم نویسی یاد بگیرین بعد کد نویسی رو یاد بگیرین.
    سلام دوست عزیز
    عیدتون مبارک
    من لیسانس غیر مهندسی هستم و خب احتمالا دید مهندسی هم ندارم
    حالا میخوام برنامه نویسی یاد بگیرم
    الان دارم کتاب ویژوال بیسیک دبیرستان رشته کامپیوتر رو میخونم
    بعدش که کمی یاد گرفتم میخوام #C بخونم ( احتمالا جعفر نژاد ) نظرتون چیه؟
    مرسی

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظر من اصلا کار درستی نیست.
    ببینید شما فرض کنید یه مسئله ریاضی بهتون میدند، شما سریغ توی ذهنتون باید بتونید یه راه حلی واسش ترسیم کنید. درواقع یه الگوریتمی براش پیاده سازی میکنید. خب مسلماً یه مسئله ریاضی از یک روش حل نمیشه و روشی بهینه هستش که زود تر به جواب برسه و زمان ککمتری ببره. هنر شما باید توی این باشه که الگوریتمی را پیاده سازی کنید که در کمترین زمان به بهترین جواب برسید. پس شما باید ابتدا الگوریتم و فلوچارت را تمرین کنید.
    وقتی شما الگوریتم را بلد باشید، زبان براتون بسیار راحت می شه چون زبان فقط یه پوشش هست برای الگوریتم.

یه مثال خیلی ساده براتون میارم. برنامه ی جمع دو عدد:
    الگوریتمش به این صورته:
    گام اول - عدد اول را بگیر
    گام دوم - عدد دوم را بگیر
    گام سوم - تعریف یک متغیر مانند Sum برای ذخیره ی حاصل جمع
    گام چهارم - عدد اول و دوم را جمع بزن
    گام پنجم: حاصل جمع را در sum بریز
    گام ششم: مقدار sum را چاپ کن
    در زبان c به جای کلمه ی "خواندن، گرفتن" عبارت readlen به کار برده میشه.
    اما در زبان c# به جای کلمه ی "خواندن، گرفتن" عبارت Cin به کار برده میشه.

یعنی شما ابتدا الگوریتم را روی کاغذ برای خودتون بنویسید و بعد با استفاده از زبان مربوطه ترجمش کنید. یه مدت که اینکار رو کردید دیگه نیازی نیست الگوریتم را بنویسید بلکه در ذهنتون ترسیم میشه.

توجه داشته باشید الگوریتم بالا را می شد به صورت زیر هم نوشت:
    گام اول - عدد اول را بگیر
    گام دوم - عدد دوم را بگیر
    گام سوم - عدد اول و دوم را جمع بزن
    گام چهارم - عدد اول و دوم را جمع بزن
    گام پنجم: حاصل جمع را جایگزین عدد اول کن
    گام ششم: مقدار حاصل جمع را چاپ کن

هدف ما بدست اوردن حاصلجمعه که در هر دو حالت به هدفمون می رسیم.

نتیجه گیری: اگر شما الگوریتم نویسی قوی بلد نباشید هیچوقت نمیتونید برنامه ی خوبی بنویسید. یا اگه بتونید خیلی زمان می بره و اینقدر آزمایش و خطا انجام می دید که بالاخره الگوریتم نویسی را یاد می گیرید!!!!!!!!!!!!!!!!! شما وقتی الگوریتم بلد نباشید، چی رو میخواید ترجمه کنید؟ پس اول برای اینکه اصولی برنامه نویسسی رایاد بگیرید حتماً الگوریتم نویسی را یاد بگیرید.

ببخشید پر حرفی کردم. ایشالا کمکتون کرده باشم.
    Last edited by sara_program; 20-03-2012 at 12:29.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

1 راهنمایی

سلام ابتدا عید نوروز را تبریک میگویم . سوالم در مورد اموزش برنامه نویسی است چند کتاب خواندم ولی نتوانست مشکلم را حل نماید ایا اموزش برنامه نویسی که کوتاه و مختصر باشد وجود دارد؟ ایام به کامتان

به نام خدا
    سلام
    دوست عزیز باعرض تبریک سال نو
    شما اگه می خواهید برنامه نویسی تحت وب یعنی اینترنت رو یاد بگیرید باید زبان هایی مانند html , css , php,asp رو یاد بگیرید
    و اگر هم می خواهید برنامه نویسی تحت ویندوز رو یادبگیرید #C خیلی عالیه
    و فعلا هم نمی خواهد که الگوریتم رو یاد بگیرید
    ابتدا زبان رو یادبگیرید

به لطف خدا آموزش های تصویری رایگان زیادی به زبان فارسی توی اینترنت هست که می توانید استفاده بفرمایید
    سایت cgtv.ir آموزش طراحی سایت توسط زبان html ,css و آموزش های دیگری رو قرار داده که می توانید از آنها استفاده بفرمایید
    در سایت -------------.com هم می توانید نرم افزاری رو که دوست دارید یاد بگیرید در بخش جستجو بنویسید تا آموزش تصویری اش بیایید

کلا آموزش تصویری خیلی خوبه
    یاعلی

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست گرامي، بهار عزيز، كسي كه ابتدا زبان رو ياد ميگيره چون با الگوريتم آشنايي نداره زود خسته ميشه و جا ميزنه. در بهترين حالتش، زبان رو ياد ميگيره ولي فرق روش بهينه را از ساير روشها تشخيص نميده!
    اين حرف من تنها نيست من فقط از افراد حرفه اي نقل قول ميكنم.
    تا كسي الگوريتم نويسي ياد نگيره ديد مهندسي پيدا نميكنه. و فقط تعداد خطوط برنامش و زمان اجراي برنامش زياد ميشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •