تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 19

نام تاپيک: شرکت در کنکور 92 با 18 سال سن ناقابل !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض شرکت در کنکور 92 با 18 سال سن ناقابل !

آقا سلام و درود ...

من متولد شهریور 72 هستم . کنکور 91 که بیاد میشه دومین کنکورم . من بابت شرکت در این کنکور مشکلی از جهت نظام وظیفه نداشتم و ندارم ؛ یعنی پرسیدم گفتن مشکلی نداره و میتونی تو کنکور 91 هم شرکت کنی . اما جدیدا شنیدم سن سربازی رو تغییر دادن به 19 سال . حالا سوالم اینجاست که ایا من میتونم تو کنکور 92 هم شرکت کنم ؟ توجه مینومی ؟! نه بابا می مونو یید ! افرین !

اخه میدونید چیه من یه دوستی داشتم بهم میگفت که هیچکس اجازه سه سال شرکت متوالی در کنکور رو نداره ! یعنی تو لیست داوطلبان محروم از کنکور آتی یه دسته مربوط به اوناییه که از دو سال قبل دارن هی شرکت میکنن تو کنکور . بد شانسیم اینجا بود که چند وقت پیش تو سایت گاج خوندم که لیست رسمی داوطلبان محروم رو گفته بود که حیف نخوندم .( این یعنی لطفا لینک رو بذارید اگه دیدید قبلا !)

مخلص کلام : از نظر نظام وظیفه و از نقطه نظر سازمان سنجش آموزش کشور (چه با مسمی!) من مشکلی بابت حظور در کنکور 92 دارم یا نه ؟

آقا پسرای گل ، تشکر . دختر خانومای مهربون ، مرسی ...

دوستون دارم خیلی زیااااد ... اگه جوابـا زود زود بیااااد !

( قافیه رو حال می نمویی ؟! اینو الان فی البداهه گفتم به خدا !!!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

از اینکه دوبار پشت سر هم کنکور بدی هیچ مشکلی نیس چون خودم اینکارو کردم
    ولی بعید میدونم سه سال پشت سر هم بزارن شرکت کنی

کاربر فعال انجمن رادیو و تلویزیون constant_boy23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    محل سكونت !

پيش فرض

خوب همينا كه پرسيدي رو تو سايت سنجش ميپرسيدي جواب قابل اطمينان و سريع ميگرفتي

4. این کاربر از constant_boy23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

خوب همينا كه پرسيدي رو تو سايت سنجش ميپرسيدي جواب قابل اطمينان و سريع ميگرفتي
    دوست عزیز میشه دقیق تر بگید کجای پرتال سنجش رو میگید ؟ بعد مطمئنید سریع هستش ؟ لطفا با جزئیات بگید که منظورتون کدوم قسمته . اخه من همچین دل خوشی از این سایت ندارم در مورد سوال پرسیدن . امیدوارم اونجایی رو که الان احتمال دادم نگید چون که چند باری پرسیدم اما اصلا جواب دادن ...

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

والا بعضی از دختر خانومای محترم برای n امین بار تو کنکور شرکت میکنن و کسی هم بهشون نمیگه خرت به چند!
    این یعنی شرکت متوالی تو کنکور به خودی خود منعی نداره
    منتها برای پسرا مشکل سربازی هست که نمیذاره تو کنکور شرکت کنن
    از اون طرف سن سربازی هم یه سال اضافه شده و شما درست شنیدی
    بهترین کار مراجعه به پلیس +10 هست
    وقتی هم رفتین لازم نیست بگی من دو سال شرکت کردم و این چیزا چون کارمندای محترم این مرز و بوم(!) تو چیزایی که نمیدونن زیاد دخالت میکنن فقط کافیه بپرسین حالا که سن سربازی یه سال اضافه شده میشه یه سال دیگه پشت کنکور موند یا نه؟

از این طرف وقتی خودت به سوال بالا چند لحظه فکر کنی دلیلی برای جواب منفی نمیبینی پس نباید مشکلی باشه!!

ولی جدا از شوخی هم فقط و فقط باید از منابع رسمی بپرسی که مطمئن بشی
    در مورد سربازی که همون پلیس +10
    در مورد چندسال پشت سرهم کنکور دادن ( با اینکه من مطمئنم مشکلی نداره) حداقل از مشاور مدرسه میتونی پرس و جو کنی

7. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

منظور دوستتون از سه بار شاید این بوده سومین بار روزانه قبول شده نرفته محروم شده.

9. این کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن رادیو و تلویزیون constant_boy23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    محل سكونت !

پيش فرض

دوست عزیز میشه دقیق تر بگید کجای پرتال سنجش رو میگید ؟ بعد مطمئنید سریع هستش ؟ لطفا با جزئیات بگید که منظورتون کدوم قسمته . اخه من همچین دل خوشی از این سایت ندارم در مورد سوال پرسیدن . امیدوارم اونجایی رو که الان احتمال دادم نگید چون که چند باری پرسیدم اما اصلا جواب دادن ...
    'گوشه سايت سنجش سمت چپ بالا زده "ورود به سيستم پاسخگويي " بايد يه يوزر بسازي سوالتو بپرسي ...
    من كه هر دفعه پرسيدم زير 24 ساعت جواب دادن داداش

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

آقا سلام و درود ...

من متولد شهریور 72 هستم . کنکور 91 که بیاد میشه دومین کنکورم . من بابت شرکت در این کنکور مشکلی از جهت نظام وظیفه نداشتم و ندارم ؛ یعنی پرسیدم گفتن مشکلی نداره و میتونی تو کنکور 91 هم شرکت کنی . اما جدیدا شنیدم سن سربازی رو تغییر دادن به 19 سال . حالا سوالم اینجاست که ایا من میتونم تو کنکور 92 هم شرکت کنم ؟ توجه مینومی ؟! نه بابا می مونو یید ! افرین !

اخه میدونید چیه من یه دوستی داشتم بهم میگفت که هیچکس اجازه سه سال شرکت متوالی در کنکور رو نداره ! یعنی تو لیست داوطلبان محروم از کنکور آتی یه دسته مربوط به اوناییه که از دو سال قبل دارن هی شرکت میکنن تو کنکور . بد شانسیم اینجا بود که چند وقت پیش تو سایت گاج خوندم که لیست رسمی داوطلبان محروم رو گفته بود که حیف نخوندم .( این یعنی لطفا لینک رو بذارید اگه دیدید قبلا !)

مخلص کلام : از نظر نظام وظیفه و از نقطه نظر سازمان سنجش آموزش کشور (چه با مسمی!) من مشکلی بابت حظور در کنکور 92 دارم یا نه ؟

آقا پسرای گل ، تشکر . دختر خانومای مهربون ، مرسی ...

دوستون دارم خیلی زیااااد ... اگه جوابـا زود زود بیااااد !

( قافیه رو حال می نمویی ؟! اینو الان فی البداهه گفتم به خدا !!!)

salam
    چون نیمه اول هستید از نظر نظام وظیفه موردی نیست که حتی اگرهم بود با قانون جدید دیگه مشکلی نیست.
    از لحاظ سنجش هم موردی نیست.مگر اینکه رشته روزانه قبول شده باشید

موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

آقا دم همتون گرم . الحق که مردونگي هنوز نمرده . حيف که اين نسخه vBulletin اجازه نميده ازتون تشکر انفرادي کنم . ولي اگه اينو نميتونم لااقل ميشه اسم قشنگتون رو بگم . نه ؟!

شديدا تشکر ميکنم از : ...

atmosphere

constant_boy23

avator20002000

siahkamar

alavi71

که واقعا راهنماييم کردن . روزيم که پستا به 10 رسيد ميام دوباره دکمه تشکر رو واستون ميزنم که همچين شاداب شيد !

----

اما چند مطلب :

1 - شايد باورتون نشه ولي حاضرم قسم بخورم و ميخورم که دانش من در اين زمينه از هر چي کارمند پليس + 10 هست تو اين شهر بيشتره ! اخه شما ببين من هر جا ميرم هر کي يه چيزي ميگه . اخه بگو بلد نيستي خب نگو . ميميري ؟! انقد ضد و نقيض انقدحرف خودم بهم تحويل دادن که ديگه ايمان اوردم که کلا از بيخ و بن تعطيلن ...

2 - جناب alavi71 گفتن با قانون جديد مشکلي نيست . ولي اگه اشتباه نکنم شما فکر کرديد من کنکور پيش رو (91) رو ميگم . در حالي که منظور من کنکور 92 هستش .

3 - بعد از پرسيدن از واحد الکترونيکي نظام وظيفه که جواب ميدن ولي خيلي دير و درخواست الکترونيکي از سازمان سنجش برميگردم و بهتون ميگم چي شده ! ولي لطف کنيد اين صفحه رو bookmark يا favorites کنيد چونکه شايد بعدا جلو چشمتون نباشه و زود پيدا نشه . ممنونم ...

13. این کاربر از rainy road بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض پاسخ

سلام

دوستان یکی از جوابا رسید .

اقا من پرسیدم : سنجش ! میشه من برای سومین بار شرکت کنم ؟ ببین چی گفته :

با سلام بطور کل داوطلبی که از معافیت تحصیلی استفاده کرده باشد یعنی در صورت قبولی از سوی حوزه معاونت وظیفه عمومی برای وی معافیت تحصیلی جهت ادامه تحصیل در دانشگاه یا موسسات اموزش عالی صادر شده باشد دیگر نمی تواند متقاضی ثبت نام در ازمون سراسری شود مگر اینکه دارای کارت پایان خدمت و یا معافیت دایم باشد.برای کسب اطلاعات و راهنمایی های بیشتر با حوزه معاونت وظیفه عمومی شهرستان محل سکونت خود تماس حاصل فرمایید. با تشکر

کی حالیش شد ؟!!! بابا چه ربطی داشت اصلا . من که قبول نشدم که معافیت تحصیلی استفاده کرده باشم . اصلا کی از نظام وظیفه حرف زد . من میگم از نظر سازمان بلامانع است یا خیر . اونوقت تو میگی ... اینم از تحفه سیستم پاسخگویی .

الان یه سوال دیگه نوشتم گفتم ببخشید اشتباه شده گویا . سوالم یه چی دیگس مثل اینکه ... حالا امیدوارم اینبار یه جواب درست درمون بده . راستی اگه کسی فهمیده این چی گفته راهنمایی کنه که بد جور گرفتاریم ... بازم ممنون

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •