تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: رفع پیغام This operation has been cancelled due to restrictions in effect on this computer. Please contact your system administrator

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض رفع پیغام This operation has been cancelled due to restrictions in effect on this computer. Please contact your system administrator

سلام دوستان
    خواهشا بگید مشکل pc من چیه :
    وقتی میخوام ساعت و تاریخ pc رو تنظیم کنم روش که کلیک میکنم این پیغام میاد و همچنین وقتی میخوام set program رو باز کنم باز همین پیغام میاد و هیچکدومشون هم باز نمیشن خواهشا بگید مشکل چیه و باید چی کارش کنم
    یه تایپیک قبلا در این مورد بود ولی مشکل من رفع نشد در اون تایپیک و الان بسته شده واسه همین اینجا پرسیدم

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

احتمالا ویندوز شما رو به عنوان administrator نمیشناسه و شاید از برنامه ای باشه که نصب کردید ببینید دقیقا بعد از کی اینجوری شد

شما یه برنامه برای تعمیر رجیستری و مشکلات ویندوز نصب و استفاده کنید خبرشو هم بدید

3. این کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

فایل رجیستری پایین دانلود کنید بعدشم روی دسکتاپ سیو کنید اجرا کنید از اخرم سیستم ریستارت کنید از نوع تست کنید این فایل رجیستری مربوط به ویندوز xp البته

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

فایل رجیستری پایین دانلود کنید بعدشم روی دسکتاپ سیو کنید اجرا کنید از اخرم سیستم ریستارت کنید از نوع تست کنید این فایل رجیستری مربوط به ویندوز xp البته

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون ولی متاسفانه مشکل حل نشد:(

---------- Post added at 06:49 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------

احتمالا ویندوز شما رو به عنوان administrator نمیشناسه و شاید از برنامه ای باشه که نصب کردید ببینید دقیقا بعد از کی اینجوری شد

شما یه برنامه برای تعمیر رجیستری و مشکلات ویندوز نصب و استفاده کنید خبرشو هم بدید
    متاسفانه یادم نمیاد از کی این اتفاق افتاد
    برنامه تعمیر ریجستر رو هم کلا نمیدونم چیه:(

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

12 100% تضمینی

با سلام
    دوست عزیز احتمالا ویروس یا برنامه جاسوسی ویندوز شما را تحت تاثیر قرار داده است. اگر قسمتهایی که نمی توانید به انها دسترسی پیدا کنید خیلی زیاد هستند باید ویندوز را دوباره نصب کنید. برای رفع مشکل خود در مورد کنترل پنل در منوی Run‌ دستور gpedit.msc را اجرا کنید. در قسمت User Configuration قسمت Administrative Templates را باز کنید. در این قسمت Control Panel‌ را باز کنید. بر روی گزینه Prohibit access to the Control Panel دو باز کلیک کرده و Disabled‌ را انتخاب کنید. در همین قسمت به داخل Add or remove Programs‌ بروید و بر روی Hide the Set Program Access and Defaults page دوبار کلیک کرده و Disabled را انتخاب کنید.
    موفق باشید

7. این کاربر از yahyal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

آقا خیلی ممنون واقعا خیلی خوب توضیح دادید مشکلم حل شد مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اقا به سیستم من 3 تا فایل اضافه شد به نام ها ی Cewek Lesbian.doc و 12edfrtfds و JustRead که گویا ویروس هستن و کل سیستم منو به این پیغام که دوستمون میگن موکول کرده به هر جا میرم میگه ادمین نیستم . و کلیک راست از دستکتاپ و دکمه شادان رو از کامپیوترم حذف کرده و هر روز هم داره تو درایوام پخش میشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •